Efty - всички заслужаваме нещо по-добро! Включете се в играта и спечелете!

• 10 015
  • 394
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Споделете с нас по какви критерии избирате дамски превръзки.

1. Да абсорбират добре.
2.Да са удобни и от естествени материали.

# 16
Споделете с нас по какви критерии избирате дамски превръзки.

Да са тънки и удобни, да не протичат.

# 17
Добра абсорбция и сигурност.

# 18
Избирам превръзки, които са тънки, абсорбират добре, прилепват хубаво за бельото и не се набръчкват от движение. Другият ми критерий е цената - купувам такъв тип продукти само на промоционална цена или ги сравнявам с друга марка към момента.

# 19
Аз съм доста претенциозна към дамските превръзки, които използвам. Те трябва да абсорбират достатъчно добре и да не пропускат по бельото, да се залепват добре и да са сравнително тънки.

# 20
Трябва да са меки, памучни, по - голям размер, да попиват добре и да не са с грубо покритие, което да прежулва.

# 21
Избирам превръзки, които абсорбирта добре, не пропускат на бельото и да направени от био материали

# 22
Критериите са ми да са памучни, да не са дебели, да не се усукват и да попиват добре.

# 23
Дамските превръзки за първите критични дни трябва да са абсорбиращи и памучни, да няма неприятни ситуации и ако може да са тънки и незабележими.

# 24
Да са тънки и да абсорбират добре. Също така да не спарват кожата

# 25
Да бъдат тънки, удобни, памучни ( не харесвам така налаганите на пазара, които са от изкуствен материал), да прилепват добре към бельото и да абсорбират добре.

# 26
Избирам да защитават добре, да не пропускат.

# 27
Дамските превръзки трябва добре да абсорбират и да са тънки.

# 28
За мен е важно превръзките да са удобни, да прилепват и абсорбират добре и да не се разместват при движение.

# 29
Да залепват добре и да не пропускат.
Цената също е важна.

Общи условия

Активация на акаунт