Таро отговори на поставени от вас въпроси

• 23 769
  • 384
  •   1
Отговори
# 375
Здравей,Силфида
Харесвам едно момиче и тя май не е безразлична към мен,но си има приятел и май взеимотношения им не са им добре.ще се разделят с него. Дали има шанс да се получи нещо между нас. Името ми е Даниел.

# 376
Здравей! Постоянно сънувам познат който е починал, не ми е бил близък, но от както почина всяка вечер го сънувам. Та въпросът ми иска да се свърже с мен ли?

# 377
Здравейте,  моля да видите какво ще покажат картите за мен....искам да си сменя работа , ще успея ли да си сменя работа с по- платена и самата работа и колектив да ми допадне и чувствам по- добре? Благодаря

# 378
Здравейте!
Аз искам да попитам дали той ще се върне при мен или ще продължи напред?

# 379
  • София близо до Витоша
Здравейте,
моля да изтеглите карта и за мен - какво ме очаква в любовта?

# 380
Здравейте.Много ми е важно да ми отговорите.С приятеля ми се разделяме,след 11 годишна връзка и едно детенце.Много ми е тежко, чувствам се срината.Трябва да се изнесем с детето ми, възможно най скоро.Родата му е настроена срещу мен.Какво ме очаква в близкото бъдеще?Ще успея ли да се съвзема?Дали той си има друга жена?

# 381
Жената спря да отговаря преди много време. Определи дата след която няма да отговаря и уведоми за това, като посочи и причината. Понеже никой не чете назад в темата, предлагам да се заключи вече.

# 382
  • Пловдив
Най-добре ще бъде да се заключи темата.

# 383
Здравейте!
От известно време се занимавам любителски с Таро и днес съвсем неочаквано дори за мен ми хрумна да създам такава тема тук. Нека всички, които имат някакви терзаещи ги въпроси, които биха искали да разгадаят с помощта на Таро и Ленорман картите, да се чувстват свободни да ги зададат. Разбира се, не взимам пари за това, по простата причина, че го правя с цел да се уча и да видя до какво ниво са стигнали познанията ми дотук.
Желая на всички прекрасен, слънчев и успешен ден!
С радост очаквам въпросите ви! Blush

Здравейте ,виждам че темата е стара ,но ако все още имате възможност желание ще съм благодарна да попитате картата ,какво ще е развитието за мен ако се насоча към реализация на собствен малък бизнес проект  през февруари  2025

# 384
Здравейте. С “Р” не общуваме вече над година. Ще имаме ли някакви бъдещи отношения? Пътят ни ще се пресече ли отново?

Общи условия

Активация на акаунт