Бруксизъм

• 5 664
  • 52
  •   1
Отговори
# 45
Здравей, шината не трябва да ти стяга! Трябва да е удобно. Върни я. Аз така. Върнах и ми я преправиха. Иначе в началото си има период на свикване. Аз си ги махах даже без да разбера през ноща.

# 46
Имам същия проблем. От две години слагам ботокс в дъвкателните мускули през 6-8 месеца . Ефектът е поразителен!

Моля споделете къде си направихте ботокса? Лекар, клиника ...

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 12:24 от Troubled

# 47
  • Melmak
Здравейте,от дете съм с бруксизъм, но не съм взимала мерки до сега. Положението по-зле става, и денем стискам яко със зъбките. Ще отида на лекар другия месец, но междувременно да ви питам, дали сте ходили на букален масаж някъде в София и дали ви е помогнал?

# 48
Хора, колко нормално струва такава шина? Зъболекарят като ми каза 220лв направо сърцето ме заболя.

# 49
  • Тра-ла-ла
Моята е 80лв в Пловдив

# 50
Нормално е 220 лв, това ще ви служи за много време, нека ви го направят качествено и удобно. Цената не е ненормална, те ви вземат отпечатък и го правят само за вас и вашите зъби.

# 51
  • Тра-ла-ла
Относително е колко ще изкара една шина. Зависи от материала и степента на бруксизма. Аз сменям често.

А един път като се направи отливка - после по нея може директно по нея да се прави шина. Не е необходимо всеки път отливка

# 52
Не е задължително с отпечатък, питах на едно място, където е по-фенси, казаха, че се сканирала челюстта.

Общи условия

Активация на акаунт