Отговори
# 240
  • Пловдив

https://www.vbox7.com/play:221227e83f?p=playlist&id=2429953

Част от втори епизод на български. Превод Ирена Маркова.

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/2-3-.avi-uZWYTmwTVo9H0PnQ

И тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239503%2F7b2f79b2 … pl_wall_223680451

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 19:39 от mariana51

# 241
Наистина нямам търпение Heart Eyes Засега екипът споделя много прецизно промо съдържанието, така че постоянно да подхранват интереса ни към сериала Hands Plus1

Още един детайл, който забелязах Sunglasses Сакън някой да не сбърка колата на баш подземния бос Hands Nail Care

И дясната му ръка в много "Кръстникът" стил Sunglasses Като споменавам дясната ръка - какво ли държи Тахир в дясната си ръка - малко ми изглежда, за да е телефон Rolling Eyes

Иначе Демет днес е била в почивка, но явно нейна позната е била в района, където се намира домът на Фара и сем. Кошанер - някъде из Мода, Кадъкьой и е написала, че е от фенклуба ѝ Joy

Също така благодарности към НМ (нашето момиче Stuck Out Tongue) & мъжа ѝ от Мурат Боз, за това, че са направили дарение за стипендии по повод рождения му ден Hands Clap

Останаха броени часове Kissing Smiling Eyes

# 242
Цитат
Като споменавам дясната ръка - какво ли държи Тахир в дясната си ръка - малко ми изглежда, за да е телефон

Как какво - броеница. 😂 😀 😀
На  този номер на колата това му липсва само.
 😉 😜

А тази фенка да дава адреса в Кадъкьой, че както съм се надъхала за един Истанбул... 😂
Вече съм набелязала къщата от Шербета и Момичето на джама, издирвам квартирката и на МЧ (Алп) 😉 😜.
Ако поне една успея да видя, няма да има по- успешно пътешествие и по-щастлив човек от мене. 😂

# 243
А тази фенка да дава адреса в Кадъкьой, че както съм се надъхала за един Истанбул... 😂
Съмняваш ли се в агентските ни способности Sunglasses Веднага получаваш адреса на лично съобщение, 5 мин. търсене ми трябваха Kissing Heart

Сега се сетих да питам вие как тълкувате думите на Тахир, че нещото, което Фара най-добре може да прави е да чисти... Като обида или по-скоро я предизвика, знаейки, че е лекар Thinking

# 244
Аз го приех като напомняне, че вече е в играта и лека заплаха да не си и помисля за отказ.

# 245
...издирвам квартирката и на МЧ (Ап) 😉 😜.

Ха ха ха,Пепелче,хич и не се надявай... Wink
Алпчи си има нова либоФФФФФФФ... Heart EyesJoyJoyJoy

# 246
Знам я аз неговата любоФ. Искам те, Обичам те, ама само известно време.

# 247
Честит празник, мили дами!
Носете красотата в сърцата си и бъдете здрави и щастливи! 💜

# 248
Честит празник от мене, Енгин и Деми! ❤️
Бъдете здрави! ❤️

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 16:53 от pepel_ot_rozi

# 249
  • Бургас
В ден сряда и в очакване на нови, буйни страсти от нашите любимци,
Ви желая весел и с настроение празник на жената, мили дами!

Дарени сме с благостта да сме жени! Нека сме силни и слаби, благи и нацупени, отдаващи и взимащи, устойчиви и плахи,  пъстри и еднообразни, хармонични и хаотични, нека сме всичко, с което Бог е дарил женската ни природа!
И нека изживяваме всеки свой миг в здраве, любов, радост и благодарност! ( Да не вземе Творецът следващия път да се обърка и ни пусне на Земята като мъже, че на, ей тогава ще се чудим откъде да я захванем Yum Flowers Tulip Flowers Four Leaf Clover

Енгин и Демет - един тандем, за който тепърва ще се говори и в цифри!

# 250
  • Дубай
Здравейте,извинявайте за нахлуването,присъединявам се към компанията....
Страхотно начало  от Енгин и Демет...Не ми стана ясно,бащата на Керим къде е,защото в оригинала е депортиран и след време се появява...

Честит празник,бъдете здрави и щастливи... Междувременно, Енгин много добре се вписва в ролята на Арман,така се казва в оригинала.

Справка😍

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 14:57 от I.V

# 251
Честит двоен празник, момичета Kissing FaceFlowers Cherry Blossom

Пожелавам ви повече да сте така:

Отколкото така:

Kissing Heart

Останаха броени часове PopcornTv Приятно гледане!

# 252
За гледащите онлайн прочетох, че тази вечер няма да има озет, а директно започва епизодът.
Приятно гледане!

# 253
И да не се морите, хората броят часовете вместо нас. 😂

Повтарям това, защото е много красиво (без почистващите атрибути 😂) ! ❤️

# 254
  • Дубай
И да не се морите, хората броят часовете вместо нас. 😂

Повтарям това, защото е много красиво (без почистващите атрибути 😂) ! ❤️

Ако следват оригинала имат чудесни любовни сцени,малко трудничко при тях ,че нали Ердоган не дава да гледат младите такива неща ...

Общи условия

Активация на акаунт