Отговори
# 90
От FOX: "В сериала: Убийство, на което неволни свидетели са Фарах (Демет Йоздемир), която трябваше да избяга от страната си и незаконно да се бори да оцелее със сина си, и Тахир Лекесис (Енгин Акюрек), когото тя срещна същата нощ, сега ще промени живота им завинаги..."

# 91
# 92
Уникална Демет! Браво! Успех на целия екип!
Приспивната песничка много ми хареса, изключително впечатляващо начало на 8-ия й сериал!

Нова от сета:

Тази жена колекционира снимки с турски актьори.

Ilkin
=======================

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 00:12 от Florale

# 93
# 94
В кадър и зад кадър... Фарах

# 95
  • Бургас
Да се настройваме....

Демет разпуска семейно между снимките....

Чаровница...която като, че разцъфтя след брака!

# 96
# 97
Звездата от „Táticas do Amor“ и „Meu Lar, Meu Destino“ говори пред CNN Brasil:
Скрит текст:
Турската актриса Демет Йоздемир казва, че е израснала, гледайки бразилски теленовели
Звездата от „Táticas do Amor“ и „Meu Lar, Meu Destino“ говори пред CNN Brasil и отправи послание към бразилските фенове
Гледали ли сте някога турски сапунени опери?

Тези продукции, известни като „dizis“, стават все по-популярни в Латинска Америка и имат страстни и ангажирани фенове, включително в Бразилия. С нарастването на стрийминга има все повече опции за турски сериали и филми в каталозите.

Благодарение на този успех, няколко актьори са много обичани от бразилците. Една от тях е Демет Йоздемир, известна с чувството си за хумор, симпатията и лекотата на редуване на драматични и романтични комедийни роли.
Във филма „Тактиката на любовта“ например тя играе успешна и независима модна блогърка, която се обзалага с приятелките си, че може да накара мъж „кокошка“ да се влюби в нея, без да се поддава на чара му. Ако харесвате холивудския хит „How to Lose a Guy in 10 Days“, можете да го пуснете без страх в Netflix.

В „Meu Lar, Meu Destino“ Демет се изправя пред сапунена опера, която повишава осведомеността за насилието срещу жени. В сюжета тя живее Зейнеп, жена от нисък произход, с насилствен баща и болна майка, която като дете е осиновена от богато семейство. Но години по-късно биологичната й майка отново влиза в живота й.
Бразилците могат също така да гледат „Jogando com o Amor“ на Star+, сериал, в който нейният герой „се лови“ с приятеля си, за да тества неговата вярност; и филма “Turkish Dance Class”, наличен в Netflix, в който тя играе момиче, което се е опитало да се самоубие и започва да танцува като част от терапията си.
В имейл интервю за CNN Brasil, Демет Йоздемир благодари на бразилските фенове за тяхната любов и даде съвети какво да правите в Турция. Разгледайте:

Турските сапунени опери вече достигнаха няколко страни по света, включително Бразилия. Защо смятате, че са толкова голям хит? Според вас какво е в историята на тези продукции, с което хората най-много се идентифицират?

Мисля, че си приличаме в много отношения. Все още си спомням някои бразилски телевизионни предавания, в които съм израснал. Въпреки че индустриално може да има различия, свързани с финансовите възможности, културно сме много близки.
Вярвам, че тайната е да можеш да станеш свидетел на истории и герои, които можеш да почувстваш близки, независимо колко далеч са те.

Успехът на турските продукции кара феновете да се интересуват от културата на страната. Те искат да опитат храна и да пътуват до Турция. Какво препоръчвате на феновете да опитат и кои места в Турция препоръчвате да посетят?

Мога да бъда добър водач! Знам наизуст храната, която искам да опитам, когато пътувам. Вярвам, че е важно първо да решите къде да посетите Турция. Бих препоръчал да опитате улична храна в Истанбул. И не забравяйте да опитате кебап в Адана, преди да тръгнете. Турция е пълна с местни деликатеси. Ако бях турист, вероятно първо щях да посетя Истанбул и да се запозная с историята зад всичко това.

Кога разбра, че искаш да станеш актриса?
Първият ми професионален опит беше като танцьорка. След като осъзнах колко трудно е да преследвам кариера като професионален танцьор в Турция, реших да избера друга професия.

Знаех, че искам да съм на сцената, осъзнах го, когато започнах да танцувам. Тогава имах планини за покоряване, преди да мога да стана актриса, но трябва да започнеш отнякъде. Така започнах да ходя на уроци по актьорско майсторство. Исках да правя нещо, което обичам, а да бъда на сцената и да играя бяха нещата, които обичах най-много.

За вас каква е най-голямата разлика между актьорството в драма и комедия?

В началото, когато герой, който играех, започваше да прилича на живота ми, се чувствах много различен, но колкото повече играех, толкова повече откривах радостта от това.
Да участвам в романтични комедийни проекти винаги ме кара да се чувствам добре и в безопасност, но драмата като жанр винаги ще играе важна роля в моята кариера. „Meu Lar, Meu Destino“ заема много специално място за мен. Да се ​​опиташ да разбереш страданието на други хора, за да съживиш характера на тази история, беше страхотно преживяване.

Забелязали ли сте в социалните си мрежи, че имате много бразилски фенове? Опитахте ли да преведете коментарите или научихте ли думи на португалски?

Ясно е. Чета коментари, когато имам време, определено ще трябва да преведа 🙂 „Обичам те“, „Благодаря“ са някои от думите, които разбирам без превод, поне сега се сещам за тях. Но както и да е, „Seni seviyorum“ = „Обичам те“ е най-важното нещо, което трябва да кажете.

Миналата година се оженихте и избрахте бразилската песен „Não Adianta“ от Trio Mocotó да пуснете на входа си. Харесвате ли бразилска музика?
Слушам всякаква музика, стига да е хубава и приятна. Наистина вярвам, че музиката докосва душата ни. Въпреки че понякога не разбирам какво се казва, музиката ме кара да се чувствам добре и усещам емоцията зад нея.
Има ли типове герои, които бихте искали да изпробвате, но все още не сте имали възможност?

Прегърнах всеки герой, който някога съм играл, и се наслаждавах на всичко. Може би моята мечтана роля е силна историческа женска фигура. Историите на вдъхновяващи жени, оставили важни следи във времето, ме впечатляват много. Бих искал да съживя такъв герой.

Наскоро се почувствах така, когато четях сценария за „Adım Fará“. Това е историята на една смела жена, която е била принудена да напусне собствената си страна, Иран, и да живее в Турция като беглец заедно с болния си син. Тя трябва да преодолее няколко борби, за да оцелее в жестокостта на света и да получи лечение за сина си. Бях много развълнуван, когато прочетох сценария.
С вашия международен успех бихте ли искали да опитате и международна кариера?

Мечтата на всеки актьор е да може да работи в световен мащаб и да има международна кариера.

Какво могат да очакват вашите фенове от вас през 2023 г.? Какви са следващите ви проекти?

Наскоро започнахме да снимаме „Adım Farah“ заедно с Engin Akyürek. Скоро ще е в ефир. Моят герой в този сериал е много различен от тези, които съм играл досега. Ние работим с много отдаденост, нашият директор Recai [Karagöz] и целият екип. Много сме развълнувани обществеността да стане свидетел на тази красива история. Надяваме се, че ви харесва толкова, колкото и на нас.

Известен си и със стила си, винаги публикуваш невероятни визии в социалните медии. Колко важна е модата за вас?
Винаги се опитвам да съм в крак с модата. Вие избирате какво да облечете, съчетавате всичко и получавате комплименти… прекрасно е усещането 🙂 Разбира се, за да избера визиите си при специални поводи имам екип от професионалисти, с които се консултирам.

Какво послание бихте искали да оставите на вашите бразилски фенове?

Винаги усещам присъствието ти до себе си. Съобщенията, които получавам, нещата, които ми изпращате, ме правят много щастлива. Един ден определено бих се радвал да ги срещна лично. Много те обичам!
/автоматичен превод/

# 98

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 11:30 от azisiq

# 99
# 100
# 101

Дано да успеят да спасят хората!

# 102
Демет и съпругът й

# 103
Прекрасни са, не разбирам турски, но по всички постове личи, че помагат усилено със сигурност и със средства, но най-вече и с ръце, техния собствен труд. Знаем, че Демет винаги е била съпричастни и е помагала във всякакви лични и социални каузи, но този път се виждаше колко мъка имаше в очите ѝ, което отразява чувствата на всички нас към тази човешка трагедия.
Добре че има хора като тях!

Не съм чела по другите теми, но предполагам, че ще се отложи премиерата на сериала.

# 104
Здравейте, момичета, аз да си кажа, че се завърнах Kissing Face Благодаря ви много за всичко споделено в темата Revolving Hearts Редовно се информирах от вас за случващото се около Демет. Чакам с огромно нетърпение първата ни истинска среща с Фара и Тахир, но за съжаление тази нечовешка трагедия, която сполетя Турция и Сирия промени изцяло дневния ред и изобщо не е ясно кога ще стане това... каквото и да напиша за ситуацията, ще бъде излишно...

Вчера направих тази снимка на истанбулското летище. Хубаво е, че не оставихме комшиите сами Hands Pray Както и че всички турски знаменитости правят всичко по силите си, за да помогнат.

Общи условия

Активация на акаунт