Отговори
# 645
# 646
# 647
Добро утро

Прекрасна Демет, прекрасна фотосесия! Hands Clap Hands Clap Hands Clap

# 648
Красива Демет на корицата на InStyle.
Естествена,  прекрасна, ослепителна.

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 08:23 от azisiq

# 649
Демет за Фара

"Интересувах се преди всичко от факта, че Фара е силна и твърда жена. Знаете ли, жените имат такава невероятна устойчивост на болка и тежка среда… Фара е водила големи битки и продължава да го прави. Болестта на сина й, усилията й да го излекува, всичко, което прави за него... Тя е силна жена, която се опитва да я отстоява, въпреки всички невъзможности, а Фара, за съжаление, е на грешното място в грешното време, и в нейния живот има водовъртеж. Всички неприятности идват в живота й. За мен обаче е много ценно, че тя никога не се превръща в жена, която забравя всичко и преследва любовта си. Ние го показваме на зрителя във всичките му проявления "

За "Между мен и светът"

„Завършихме сезона със сцена за продължение, където всичко може да се случи. Доколкото прочетох сценария, има много непредсказуема завръщаемост. Точната дата не е ясна, но планираме да започнем снимките през юни. Първият сезон беше изцяло за добавяне на вълнение към връзки, които не се получиха. Сега, въпреки че ще продължим да се фокусираме върху връзката между мъж и жена, ще погледнем на този въпрос от различна гледна точка."

# 650
Превод на интервюто за InStyle:

Независимо дали на върха на заснежена планина, или на яхта в Босфора, да снимаш с Демет Йоздемир винаги е голямо удоволствие. Има много красиви прилагателни, които да я опишат, но за мен първата дума, която бих употребила, е „истинска“. Въпреки че годините, които е прекарала в индустрията са я научили как да се защитава и да управлява репутацията си, тя изобщо не се е променила. Истинска е до край. Приела е, че щастливите и тъжни моменти, началата и краищата в живота ѝ се случват пред очите на хората. Превърнала е в свой житейски навик да концентрира неизчерпаемата си енергия върху положителните емоции, да цени времето и да го използва разумно. Оставяме ви насаме с Демет пред обектива, след един снимачен ден, изпълнен с приятни разговори и много шеги, които ни заливаха от смях.

В последното интервю, което даде за InStyle (януари месец, моя бележка) все още не можеше да говориш за "Казвам се Фара". Сериалът вече започна, при това много успешно.

- Проектът се появи в живота ми много бързо, бях много развълнувана, защото досега винаги съм била актриса, която иска да участва в истории, в които се разказва за жени. Щастлива съм, че съм участвала все в такива творби до момента.

Бих искала да чуя за образа на Фара от теб.

- Освен, че Фара е родена и израснала в Иран, а животът я е отвел в Истанбул като бежанка, където работи нелегално, най-вече ме заинтригува това, че тя е изключително силна жена, стъпила здраво на земята. Знаете, че жените са невероятно устойчиви на болка и тежки условия. Фара е водила големи битки и продължава да го прави. Синът ѝ е най-чувствителната ѝ точка. Болестта му, усилията, които полага, за да го излекува...Фара е силна жена, която се опитва да спаси сина си, въпреки всички пречки. Това е нещото, което ми хареса най-много. Точно когато се случват хубави неща, Фара за съжаление попада на неподходящото място в неподходящото време, всичко се обърква и в живота ѝ настъпва водовъртеж. Среща Тахир (Енгин Акюрек). Така започват неизменните любовни трепети. Разбира се, доколкото оставя време за тях от толкова много проблеми (смее се). За мен е много ценно това, че Фара не се превръща в жена, която забравя за всичко и преследва любовта си. Така показваме на публиката картина, най-близка до реалността.

Говорихме за това как героите, които играете, могат да повлияят на собственото ви настроение. Дори ролята да е приключила, паметта на тялото не се изтрива, нали?

- Да, всеки актьор може да има различно мнение по въпроса, да си е създал различна система на работа, но за мен е така. Нещата, които направляват живота на човек са думите и езика на тялото му. В "Казвам се Фара", плача по осем часа и половина на ден заради ролята. След като съм плакала толкова много, дори когато се прибера вечер у дома, не мога да се преструвам, че нищо не се е случило, защото тялото си мисли, че си разстроен за нещо, независимо какво. Разбира се, знам, че е роля, но въпреки това вътрешният ми ритъм се забавя и човек се чувства уязвен.

Скоро ще бъдете на снимачната площадка за втория сезон на „Между мен и света“. Можеш ли да ни дадеш подсказка за съдбата на Илкин, какъв сезон ни очаква?

- Завършихме сезона по такъв начин, че в продължението може всичко да се случи. Доколкото прочетох сценария, има много непредсказуемо завръщане. Все още нямаме точна дата, но планираме да започнем снимките през юни. Първият сезон беше изграден около опита да се добави вълнение към една връзка, която не вървеше. Сега, въпреки че ще продължим да се фокусираме върху отношенията мъж-жена, ще разгледаме въпроса от различна гледна точка.

Говорейки за връзки, преминаваш през чувствителен период в личния ти живот. Уморява ли те това, че изживяваш щастието, както и тъгата си пред всички?

- След като влязох в сектора, постепенно научих много неща. Например, колко трябва да споделям щастие, тъга, гняв, накратко всяко едно чувство. Винаги съм предпочитала да споделям щастие, защото всички останали чувства са много лични и променливи и всеки може да има някакво мнение относно тях. Тъй като щастието е положително чувство, мисля, че е по-малко податливо на критика. За да се защитя, се грижа да споделям нещата, които ме разстройват с моите приятели и семейство в среда, на която имам доверие. Разбира се, доколкото това е възможно, защото ни следят под лупа, каквото и да става. Не казвам, че е лесно, просто не мисля, че е непреодолима пречка. Ако обичате работата си и това е част от нея, научавате се да се справяте.

Само любовта не е достатъчна за поддържане на връзка, нали? Защо мислиш, че връзките не могат да се управляват?

- В момента може би съм последният човек, на когото да зададеш този въпрос (смее се). Все пак мога да кажа няколко неща на база връзките на моите приятели, моите собствени отношения и гледната ми точка за живота. Според мен, всъщност няма такова нещо като „Не може да сработи“. Без да опростявам нещата прекалено, но работите, приятелствата и връзките, които допускаме в живота си, всъщност са едно пътуване. Опитваш се да ги докараш донякъде по най-добрия начин, стараеш се и когато времето изтече, се сбогуваш. Аз съм реалист, гледам в бъдещето. Затова вместо, "Защо не може да сработи?", казвам, че "Всичко свършва, когато трябва, както е трябвало“.

Любов, семейство, приятелство... Какъв човек мислиш, че си във връзките?

- Имам доста натоварен график, така че за съжаление не мога да отделя много време за приятелите, семейството и колегите ми. Напоследък се залъгвам с това, че „Ако имах повече време, близките ми щяха да разберат, че наистина се раздавам за тях.“ Осъзнавам, че в приятелствата ми често няма невъзможни неща. Не знам другите как ме виждат, но аз съм много активна, енергична, не съм депресивна, не приемам лесно негативните емоции. Въпреки че това е нещо положително за мен, може да е малко уморително за хората около мен (смее се).

Наистина имаш много весело и оптимистично настроение. Винаги ли гледаш така на живота или понякога се изключваш?

- Винаги се опитвам да се съсредоточа върху доброто в живота, защото повечето от нещата, които сте оставили зад гърба си преди три минути, може след 3 месеца изобщо да не си ги спомняте. Когато сложиш всичко в главата си и го превърнеш в истински проблем, се самоунищожаваш. Имам чувството, че рано забелязах това. Винаги съм фокусирана върху това да се справям по-добре в живота, да се старая в работата си, да чета, да работя, така че нямам много време да се тревожа. Това не означава, че съм безразсъдна, просто не се храня с безпокойство и нямам много време за него.

Когато говориш за заложените програми и нови проекти, можеш ли да си починеш, Демет?

- В момента се наслаждавам на интензивността на живота си. Заетостта ми напомня, че нямам време за губене. Имам малко време да се прибера и да си почина, да прочета програмата за следващия ден или да се срещна с приятелите си и използвам това време правилно. Май повечето хора мислят, че не спя, но аз спя!(смее се). Преди пет или шест години намерих начин да поддържам това темпо в живота си по здравословен начин, така че в момента да съм си много добре.

Знаем, че танците имат специално място в сърцето ти. Танцуваш ли напоследък?

- Тези дни си говоря с моите приятели, с които танцувам. Искам да се срещна с тях в почивните ми дни. Чувството е хубаво да излезеш от целия хаос и да отидеш там, да усилиш музиката и да танцуваш, да излезеш от зоната на познатото. Може би скоро ще снимам танцово видео.

Какво те вълнува най-много за близкото бъдеще?

Не мечтая много занапред. Да, виждам някои моментни снимки, получаване на награда, участие в по-алтернативна работа, превъплащаване в образ, който никога не съм играла... Но не искам да мисля за бъдещето и да обърквам ума си, докато съм в проект в момента. Ако трябва да говоря за последната си година по-специално, много съм щастлива, че правя различни неща и играя различни герои за толкова кратко време. Това ме кара да се чувствам много добре и много силна, а тази сила ме кара да се вълнувам допълнително за това, което ми предстои.

Скрит текст:

# 651
super_katia  Miraland благодаря за преводите Gift Heart

Цитат
Винаги съм фокусирана върху това да се справям по-добре в живота, да се старая в работата си, да чета, да работя, така че нямам много време да се тревожа.

# 652
Още от визуалната част >>> https://www.instagram.com/p/CrtKS9uo9jT/

Забравих да напиша, че заглавието на корицата е "Демет Йоздемир - по собствения си път".

Да държи здраво руля и само напред Rocket

# 653
https://www.facebook.com/watch?v=255375610182494

Ben şu anda her şeye razıyım.” 💥 #AdımFarah’ın yeni fragmanı yayında.

https://www.youtube.com/watch?v=wW-O_UaETYc

Adım Farah 10. Bölüm 2. Fragmanı @DiziAdimFarah

# 654
Това бащината им къща ли беше ?

# 655
Хрис-че, ще разберем каква е тази къща. Можеби Тахир е живял там с предполагаемия му вуйчо Thinking

Ох, Свет-че, благодаря за фрага Heartbeat Пак ще гадаем какво и защо се случва. Явно някой е докладвал, че бракът на Фара и Тахир е фиктивен и ще трябва да доказват обратното Kissing Face Вероятно това е поводът Фара
и Баде да идат в клуба. Обаче оранжевата скумрия не седи мирна - този път Фара май наистина ще изревнува Тахир, а по-късно пред клуба ще станат и на кълбета Stuck Out Tongue Winking Eye

Комисарят и той какъв страстен излезе, айде да видим какво ще го прави адвокатката и как ще се спогодят Монтеки и Капулети Hands Nail Care Аз съм много доволна от видяното Sunglasses

И фенка с Демет от днешния сет, пред полицейския участък:

# 656
Брех ,тоз мишок Мехмет ...да му се не надяваш....както е захапал Баде....Dizzy FaceJoy
Фара ,че ревнува е ясно ,ама и оная рижава не се спира....хм...ще има бой ,май... ThinkingJoy
Ккаво ли става с младоженците...май са у Аканджъ??
А...после...кой ли е този дето го блъска колата...пак Бекир е замесен...

И ...една усмихната Фара...накрая...на кого ли се усмихва така???

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 09:59 от Svet_sz

# 657
  • Пловдив

Трейлър 2 към епизод 10 на "Казвам се Фара" на български.

Тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239545%2F559cc6b7 … pl_wall_223680451

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/10-2.avi-A0WXtc3h247AfgLz

# 658
Много "горещ" трейлър! Blush
Чакаме романтика с младоженците, а комисарят награби адвокатката Grinning
Идва донор, това е добре. Все пак Керимшах не може да живее без скафандър, трудно е да се местят .
Време е за истински брак, с фалшивия не мина номера Grinning

# 659
Дано не са блъснали донора.

Общи условия

Активация на акаунт