Отговори
# 630
# 631
И сесията за InStyle се задава през май Heart Eyes https://www.instagram.com/reel/CrlYDlEIWj2/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

С Енгин и Мортеза Sunglasses

Ох, и Шукито да си лансирам Kissing Face

# 632
# 633
Ооо, истинска радост за мене е този превод! Flowers Hibiscus
Благодаря, благодаря! Heart HeartHeartHeart

От 15 мин. се чудя какво да гледам и точно, когато реших, че ще се прежаля с някоя озвучка, Тахир идва на помощ. Simple Smile

Приятно гледане на всички , после ще пиша....

# 634
Привет момичета 🍀

Благодаря на преводачките за епизода. Ще имам какво да гледам днес. Поизостанала съм, но ще гледам да наваксам.
Усещам, че фотосесията на Демет ще бъде огън както винаги 💥

Слънчев съботен ден!

# 635
Добро утро! ❤️

Да започна с това, че е много хубаво, дето видях къщата и квартала на Фара. 😂
Някак странно приятно е усещането като гледам филма и видя познатото място. 😍
И ето, че снощи пак попаднах на мила картинка- бях и на онова бяло пристанище, и в онова заведение където "малките" обявиха женитбата си. 😂
На 5 минутки е от апартамента на Фара и ми е много приятен спомен как катерех сръмната уличка с "компас" (телефон) в ръка и мрънках, че навигаторът пак ме лъже нещо. 😂 😀 😀

И сега сериозно - много, ама много ме ядоса Мехмет с последната си гадост. 👿
Опитвам се да го разбера, все пак това му е работата, но тя не изключва поне малко човещинка.
И веднага повярва на Тахир за предателството на Алп и хоп, решава и се отказва от този случай.
Тогава да вземе друг, не да преследва Тахир, дето му е фикс идея.
Защото се питам какво работи, освен, че се занимава с Тахир?! 🤔
И като помни майка си, не си ли спомня, поне, че е имал братче?! 🤔
Разбира се, не очаквам кръвта да проговори, де, само си се чудя...
Връщам се на случаят Алперен- може записът да е манипулиран или просто полицайчето да играе за пред мафиотите, защото аз не чух нещо чак толкова изобличаващо.
Май Мехмет просто се вбеси, заради подигравката с него, ама много непрофесионално от негова страна да реагира така.

А възможно ли е Иляс да изпълнява заповеди "отгоре" със съзнанието, че си върши полицейската работа.
Чак в онзи момент на стълбите, когато беше ужасЕн, че ще бъде разкрит, ми стана подозрителен, но си оставям вратичка и за него.
А може би съм пропуснала нещо около него?! 🤔

Бекир е голямо и много тъпо говедо, как не се е метнал поне малко на умната си сестра.

Катенце , 😍 виждам, че няма да ти бъде трудна комуникацията с ТЧ. 😉 😜
Голям разбирач на емотиконки е. 😂 😀 😀
Все пак имай си едно на ум като му, изпращаш сУбщения. 😂 😀

И последно (макар и не всичко) искам оня гад Жокера да напусне бързо сериала, разваля ми удоволствието. 🤢 😰

Ааа, без малко да забравя- тази песен звучеше в заведението на Тахир, преди да стане патакламата.
Много я харесвам.

https://youtu.be/9TSf2k03HPA

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 11:31 от pepel_ot_rozi

# 636
Огромни благодарности за превода, момичета Revolving Hearts Няма такъв кеф за гледане Heart Eyes

Мехмет в момента ми е основният дразнител, но подозирам, че и за него ще ми стане гадно по-нататък, когато разбере как човекът, в когото най-много е вярвал е провалил живота му... Дано покрай стрелбата в болницата Фара го постави и него на място и най-накрая да разбере, че методите му минават всякаква граница. Най-големите гадости, които ѝ се случиха са изцяло по негова вина:

Иначе се радвам, че нещата се случват бързо и за 10 еп. ще стигнем от тук - до тук:

Коментираше се много в социалните мрежи, че първата среща между Тахир и Фара се случи в кухнята, сега и първата целувка ще е там Kissing Face

Страхотни са като г-н и г-жа Лекесиз, обаче няма да им е лесно. Не вярвам Али Галип да остави Тахир лесно да се измъкне от калта... Опасности ги дебнат отвсякъде Rolling Eyes

Пепелче, благородно ти завиждам, знаеш, че ти стискахме палци и на краката да срещнеш някой от любимците ни на сета Sparkling Heart

# 637
Благодаря за светкавичния превод! Flowers Tulip
Едно популярно място за кюфтета сред снимачните екипи в Балат, NAMLI USTA /много ми харесаха/:
DEK

# 638
Благодаря за отделеното време и положен труд за превода на серията  

Не мога да се съвзема от финала на серията
Комисарят Мехмет е голям гадняр. Нарочно заведе садиста там, да провокира Тахир...
Иска да го изкара от равновесие, а и Садо изпя песничката... нали Тахир каза, че вече е забравил лицето му и Мехмет - хоп- веднага атакува по слабото му място!  И то веднага след като Тахир разголи душата си!
Този човек е маниак- не е за полицията!  Злодей!
Много съм му набрала.
Арестува Каан- той излезе невинен.
Преби Каан, но той все пак се ожени за сестра му...
Не действа като полицай, само за лично отмъщение използва властта си.
Не успя толкова години да опандизи Тахир и намери начин да го провокира, дано се излъже да извърши престъпление... Срам за полицията!

Дано Керимшах е добре.

Убиецът на полицая под прикритие беше разпознат от нас- някой писа тук в темата. За мен е изненада.
Разследването продължава- само да не е той разследващият...

Много хубави диалози,  хареса ми, когато Тахир говореше на Фара за щорите и светлината...
Тахир е много мъдър или природно интелигентен, не е имал къде да се учи- поправителен дом и мафиотско семейство, но ги реди едни... разтопи ме Blush
Гьонюл и Каан са много сладки- симпатизирам им, дано се получи между тях.
В началото Каан ми беше един глезен лигльо, но той се промени малко и аз промених мнението си за него Grinning

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 18:18 от Lilims

# 639
Сп. МАГ отбелязва световния ден на танца с Демет и Онур Алп Sunglasses >>> https://www.instagram.com/p/CroE3qsAQH_/

Феновете също творят >>> https://twitter.com/i/status/1652315034083524612

Все си мисля, че в Любовни тактики 2 ще има танцова сцена (вероятно с Шуки), но нямам никакви доказателства за момента Joy

Растин се е запознал с друго дете-актьор - Ебрар Демирбилек.

Имаме и няколко снимки зад кадър от техническия екип на Фара:

Интересно място Rolling Eyes

И за финал малко фенско творчество:

# 640
Чаровният ни Растичко с намигане Stuck Out Tongue Winking Eye далече ще стигне. Simple Smile Simple Smile

Снимките на екипа много ми харесват и ми дават интересна идея. Simple Smile Simple Smile

Отново съм в търсене на нещо за гледане , защо не ми пуснете следващия епизод.
Няма да го разказвам на никого Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye .
Обещавам!

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 22:40 от pepel_ot_rozi

# 641
Дадено, Пепелче, обаче клапата е само на 6/1 Kissing Face

https://twitter.com/i/status/1652399172832616448

П.С. Не ми казвай, че ще лепиш вестници по прозорците Stuck Out Tongue Winking Eye

# 642
  • София
И за мен Мехмед е основния дразнител.Как само каза на Тахир ,че още в университета е изучил такива като него.Може и да е учил ,но е чел на обратно,полицейската значка означава сигурност,защита и справедливост,а за учения Мехмед е щит срещу човечността,такта и разбирането.Но и от неговия живот ще излезе някоя въпросителна,Орхан е татко,Гюнул сестра,а Перихан не е мама,кака,сестра,тя е госпожа Перихан,Тахир директно си казва,че много се е разплащал,Мехмед не ,но явно и той  заплаща осиновяването си.Но пък разчета на емотиконите от ТЧ  успя да ме разсмее ,такъв усет,разбиране няма друг като него.Но пък смисъла издава харесването му към невестката,с две думи ,,шефе ти си виновен,ядосал си докторката,И права е Пепелчето,,да пускат бързо и другия епизод.

# 643
Цитат
author=super_katia link=topic=1515054.msg46359825#msg46359825 date=1682802581
...
П.С. Не ми казвай, че ще лепиш вестници по прозорците Stuck Out Tongue Winking Eye
Обмислям го сериозно. 😂 😀 😀
Познаваме ли се отнякъде?! 😉 😜

И малко за душата... ❤️ ❤️
https://instagram.com/stories/demetozdemir/3091538264081923281?i … =MzA0OGM2MjU4Zg==

# 644
  • София

Тъкмо се зарадвах, че Фара му даде шанс и не  се зарови в миналото... Обаче тоя гадняр Мехмет развали всичко Rage

Ама Мехмет не само в института ,но и в началното училище не е внимавал в часовете по физика.Противоположностите се привличат.Колкото повече очерня Тахир,толкова повече предизвиква Фара да го опознае и разбере.А опознавайки го ,започваш и да харесваш.Единия без никой до себе си,а другия предаден от човека на когото си доверил не само живота,но и душата  си.Мехмед само размахва фото ,документи над тлеещ огън и се учудва защо този огън се разпалва  с високи пламъци.Очаквам и неговото разголване,когато махне плаща на твърдостта,и грубостта ,и когато адвокатката снеме бронята на семейството,ще се окажат две самотни,неразбрани и необичани деца,израснали с мисълта,че са длъжни на хората които са им дали  някакъв дом.Не знам ,не бих се учудила в някой момент двамата братя не само един друг но  и като двойки да  станат  опора.
     А куршумът убил Алперен ,дали е бил точно за него или за Каан. Добре е да има въпросителни .но отговорът от сряда на сряда е много дълъг.

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 12:44 от Leddel

Общи условия

Активация на акаунт