Отговори
# 615
Добра вечер! Hug
Изгледах серията за втори път ..със субтитири...и ....пак ми хареса... Hands Plus1JoyJoyJoy
Само тоз идиот Мехмет, ми иде да го гръмна....как можа да сътвори такава глупост... Rage
И аз мисля ,че Фара ще разсъди  трезво и ...а може би и с помощта на Керимшах ,ще забрави за случилото се и ще прогледне кой е постановчикът на тази сцена....ще видим... Thinking
Още един въпрос към тези на Пепелчето....кога праведните и лошите  са осиновили братята....разбрахче ,че Тахир е бил в дома до 10 г,а може и повече...Сигурно след случилото се с този психопат са го пратили в трудово възпитателно ,или там както се казва... да видим...
Иначе всички бяха перфектни...най вече Фара и Тахир....музиката пък беше на макс...
Не схванах много и за чувствата на Гюнюл ,но поне това ,което видях си мисля ,че и тя е влюбена....а може още да не го осъзнава...дали???
И що не ни пуснаха трей...цъ цъ цъ....

# 616
Ще ни пуснат откъс от сцена първо. Вероятно всеки момент ще се появи Sunglasses За фрагманите ще почакаме.

От Мортеза:

Най-много хумор в сериала вкарва моят човек Stuck Out Tongue

Иначе аз се радвам, че за разлика от американската версия, драмата в турската не е базирана изцяло върху здравословното състояние на детето Hands V

# 617
Твоят човек и мен ме радва Relaxed.

# 618
Аааа, фраг ни пуснаха и първи целуфан Kissing Heart

# 619
Май Фара иска да се развеждат?

# 620
Май Фара иска да се развеждат?
Нееее, казва на Тахир да не се самообвинява. После като си викат му казва, че не минава нощ, без да мисли за него Wink

# 621
Ами Баде, защо е там?

# 622
Страхотен трей....огън ,огън....Nature Fire

И от феновете... Joy

Първата целувка беше точно в стила на тези две упорити кози, със свадлива шумна въздишка, признание, припаднах 🔥🔥

ОХХХХ НАЙ-НАКРАЕ‼️💋💞 Фара може да бъде много дразнеща, а Тахир е имал много търпение, много... но най-големите страсти се разпалват от най-лошите кавги!

Удивително е как последната сцена се оказа толкова красив път, вода и електричество ❤ Ние сме опустошени от тъга от вчера, но последната сцена беше добър инструмент за повишаване на нивото на връзката ❤

# 623
Вероятно, за да задейства процедурата по припознаването на Керимшах като негов син, което пък е  необходимо за операцията му...

# 624
  • Пловдив

"Казвам се Фара" - трейлър 1 към 10 епизод на български.

Тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239544%2F480e3e92 … pl_wall_223680451

И тук:  https://videa.hu/videok/film-animacio/10-1.avi-IZjKOe6TewbNOt7b

# 625
Еее, хубава работа!
Тъкмо ще си лягам и с едното око виждам- нещо става в темата Притесних се и 🏃 на помощ. 😂
Пък то целуфан. 😘 😘 😘

Сега ще си го пусна десетина пъти и ще се опитам да заспя. 🥱

Лека нощ! ❤️

# 626
Демет прави легендарна Фара. Някои от сцените й са изключително добри.

# 627
Привет

Първата целувка Heart Eyes много естествено им се получи, двамата много добре се сработиха като екранна двойка, браво!
Демет и Енгин влязоха в образ и се развихриха, все едно наистина са Фара и Тахир Kissing Heart

# 628
Вчера имаше ядосан  коментар, да не се приписват чувства на Мехмет към Фара, защото той ще бъде с Баде.
Познахте ли го?

И една адвокатка

# 629
И аз не мисля, че Мехмет е влюбен във Фара, по-скоро не може да си обясни как Тахир, който има подобна съдба на неговата, но е от страната на лошите, извади късмета да се сдобие със семейство.

Демет с кака си Деря:

Общи условия

Активация на акаунт