Отговори
# 600
  • Пловдив

"Казвам се Фара" - трейлър 2 към еп. 9 на български.

Тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239543%2F7a84c979 … pl_wall_223680451

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/9-2.avi-r08hcjhE15OKTZks

Въведение към епизод 9:

Тахир тръгва по пътя към създаване на семейство с Фара. Сега е подходящият момент за разкриване на чувствата. „Обяснявам се в любов!“ Изненадата от Тахир за Фара шокира и нея самата. Тя трябва да вземе решение сега. Може би трябва да приеме факта, че е време да бъде едновременно и майка, и жена.

Въпреки че Мехмет и Тахир не знаят историята си,  нищо няма да е същото, както преди. Могат ли двама родни братя да са врагове един на друг? Ще могат ли да останат същите, ако разберат, че са братя?  

Докато Тахир се опитва да въведе ред в живота си, Мехмет не го оставя нито за миг да вдигне глава. Защото сега всичко е много лично.  

Докато ровят в миналото на Тахир, се разкрива една тайна, за която Фара не знае. Каква е причината това дете да е така жестоко ударено от живота? Какво се е случило в младостта му? Как ще се почувства Фара, когато се сблъска с този факт?

Тахир ще има да каже една последна дума на Мехмет и това ще е много болезнена дума. Това ще разруши спомените на Мехмет и ще разтърси равновесието му.

Крайното решение, което Каан и Гюнюл вземат за живота си, ще засегне дълбоко и двете семейства. На Акънджъ и Кошанер е отредено да се съберат отново след много години.
И така, нашето минало ли ни прави това, което сме, или настоящето ни? Търсейки отговора  на този въпрос, Тахир и Фара ще преминат през изпитание.

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 21:36 от mariana51

# 601
Благодаря за всичката информация, момичета Sparkling Heart Очаква ни още един вълнуващ епизод Sunglasses

Няма да си кривя душата обаче, Фара и Тхир са ми далеч по-интересни от сватбата на Каан и Гьонюл Hands V

Актьорът Мехмет Илке Саваш ще влезе в ролята на Садуллах Кара, който ще създава главоболия на Тахир.

# 602
Демет вече е с 15.8 млн. последователи в Инстаграм.

Чакаме 9-ти епизод тази вечер:

# 603
Нямам търпение за довечера Sunglasses

# 604
Изгледах серията на турски. Laughing При положение, че не знам турски.

# 605
"Сепиде"- доста е лудичка.
https://www.instagram.com/p/Cc05251DE-0/

# 606
Adim Farah:"Жената, която ме накара да мечтая"
https://www.youtube.com/watch?v=zn4bt4OATa0&ab_channel=Ad%C4%B1mFarah
Коментар /автоматичен превод от турски/:
"Çevrene ışık saçarken odanın perdesini kapalı tutma - Не дръжте завесата на стаята затворена, докато хвърляте светлина около себе си.
Това беше най-наивното, най-красивото любовно признание, което съм виждал в живота си."

# 607
Малко ми омръзна всяка сряда да пиша, че епизодът беше супер, но за щастие, това е истината Kissing Face

Случиха се толкова много неща, че без превод няма как да съм сигурна, че разбрах всичко. Особено около историята на Тахир с новия герой.

Тъкмо се зарадвах, че Фара му даде шанс и не  се зарови в миналото... Обаче тоя гадняр Мехмет развали всичко Rage

Някой оприличи Баде на Дора - има нещо общо People Haircut

На брат ѝ щеше пак да му се стъжни. Нямаше да има нужда от Hands Nail Care

И малко снимки зад кадър:

Да видим накъде ще поеме историята:

- Мехмет се оттегля от случая, но се фиксира върху Тахир.
- Монтеки и Капулети какво ще правят оттук нататък?
- тоя психаря защо го вкараха в сериала?
- Фара, колкото и да се пъне, не може без помощта на Тахир.
- наближава моментът за трансплантация на Керимшах - да видим дали ще се случи.
- Бекир няма да стои мирен, ама и сестра му нещо започна да се нервира от мястото, което им е отредено.
- мога да продължавам така с въпросите, но браво на колегите сценаристи - винаги успяват да ме изненадат приятно Stuck Out Tongue

# 608
Момичета, 😍 разочарована съм. 😟
Чакам ви сутрин с нетърпение, а вие само въпроси поставяте и никакви отговори. 😂

Но хайде от мене да мине, само заради рейтинга, който се е вдигнал, ще ви простя. 😉 😜

# 609
Не съм гледала серията, ще си чакам превода Blush

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 11:28 от Lilims

# 610
Сякаш Демет те прочете и днес тя е на същата вълна Kissing Smiling Eyes >>> https://www.instagram.com/p/Cq3Ya8WL70L/

Йозге е много талантлива, има клипчета в профила ѝ и от постановката "Домът на Бернарда Алба". Дано и нейният образ в сериала се развие. Знаем, че не е няма, просто не говори...

Добро утро от къщата в Зекериякьой Coffee

Пепелинче, отговорите ще си ги чакаме дружно от сценаристите следващата сряда Kissing Face Ако има нещо ясно дотук в сериала, то е, че нищо не ни е ясно Stuck Out Tongue Winking Eye

Мисля, че Фара познава Тахир вече много добре и ще ѝ мине първоначалния гняв от случилото се в болницата, но битката между това да бъде майка и жена ще бъде по-трудна. Не знаем и Тахир как ще реагира. Предполагам, че ще се отдръпне, докато Фара сама не поиска помощта му.

# 611
На мен, в момента ми идва  в повече драмата на всички нива, но какво да се прави, все пак е един филм.

# 612
  • София
На мен, в момента ми идва  в повече драмата на всички нива, но какво да се прави, все пак е един филм.

Даммм, малко пресоляват манджата. На Тахир така му лепна образа на добрия с добрите - лош с лошите - влюбения - умния. Да си действаха в тази посока. А то трудности, психо образи, мъчнотия, тежки погледи, че още малко да прекалят и да включат и любимите си сюжети с пребиваването на главния герой в затвора ииии, леееко ще се откажа. Ще си ви чета вас.

# 613
Този сериал, с името на Фара, е нейната история, иранка, нелегално пребиваваща  в Турция, работеща като чистачка, сама, станала неволен свидетел на убийство, борбата й за нейния и на детето й живот и щастие. Драматично си звучи откъдето и да го погледнеш.  А и Тахир има за какво да лежи в затвора.

Демет е кралицата на турските ромкоми, особено известна е с някои от тях. Smile

# 614
  • София
Пепелинче, отговорите ще си ги чакаме дружно от сценаристите следващата сряда Kissing Face Ако има нещо ясно дотук   в сериала, то е, че нищо не ни е ясно

А за мен пък има 1,2 нещица които са ми ясни,и във всеки епизод ги откривам.Тези които трябва да са добри,ме дразнят повече от лошите.И белия крал Орхан и черния Али Галип имат еднакво поведение ако въпроса е до семействата им.И най вече в тази драма,с този живот който е борба ден за ден за Фара и Керимшах,са запазили умението да успеят да се надяват и зарадват на дребни нещица които стават около тях.И за сега аз съм  доволна ,че във филм който е ред сълзи ред сополи ,сценаристите винаги успяват да вмъкнат  някой момент който да ме отпусне и предизвика усмивка/като пеенето на Тахир,имитацията която Керем прави на Сепиде, наказанието   което Тахир сложи на Фара,щом той е младоженец то тя трябва да е булка.А начина по който поднася един явно скъп и хубав букет няма как да не предизвика усмивка.Ще си чакам превода   ,за да разбера кой в този епизод ще ми пили нервите .

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 21:46 от Leddel

Общи условия

Активация на акаунт