Лакове за нокти - 163

• 59 075
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Джаста, търпение, ще се възстановят и пак ще ни радваш с креативни идеи 🤗

Аз направих "сандвич", че този Picture polish - Spiced wine  се оказа супер прозрачен и не покривен.

# 617
  • София
Моля, препоръчайте някакви витамини, които помагат срещу чупенето на нокти. Писна ми всеки път като ги оформя, да се чупят в крайчетата.

# 618
  • Варна
Constance Carroll mini 79 на 3 или 4 слоя, вече не помня, върху Douglas La plus belle

И понеже ми беше твърде перлен, а не искрящ, какъвто е в шишенцето, сложих един слой от a england Merlin и си стана сребрист

# 619
  • София
За добро утро едни ягодки, че вчера не стигнах да кача Hug

# 620
И аз в отбора на драстично скъсените нокти. 😒

# 621

Perfect S114 с подложка от Aura milkshake

# 622
Грийни, отива ти този цвят, а и на мен повече ми харесва такъв на къси нокти, дълги са ми твърде бонбонени вече... Това е един от малкото нюанси на розово дето не ме дразнят, поне на лак бих ги носила, ако не правеха ръцете ми да изглеждат сякаш са посинели от студ.
Аз днес в Лили може и да не взех тоя топ на Катрис да го пробвам, но пак не се сдържах като минах покрай камарата лакове Twenty one... 40 и 45 забърсах, кой знае кога ще им дойде редът ама там да не съм валат Grinning
40 ми напомня на първия техен който си купих преди време, интересен цвят беше и с шимър дето леко му изменя цвета на светлината... но четката беше потресающа и го изхвърлих по-късно. Нямам спомен какъв му беше номерът на него.

# 623
  • София
Здравейте,
Отдавна следя темата, сега само се включвам да похваля въпросният топ на Катрис с лилав етикет - вече ползвам трета опаковка, и съм доволна от съотношение цена - качество; отделно при мен съхне всичко бързо.
Също тъй да похваля и сайта на impala - бързо доставиха въпросният техен лак с ефект на пъдпъдъчи яйца, който коментирахте Simple Smile, заедно с него си взех и основа с витамини и римувър - предстои да ги тествам.
п.п. Няма да пускам снимки, че не са ок ноктите ми Flushed

# 624
BEL 107 + Essence 07 party princess

# 625
pilito като пробваш римувъра на Импала сподели мнение, че съм в търсене на нов.
Аз съм супер доволна от римувъра на Sally Hanson, нооо... забелязах, че от него ми пада лака на люспа. Уж мия ръцете всеки път хубаво със сапун след него и пак. Направих си експеримент с римувъра на Victoria beauty и с него нямам такъв проблем. 🤔🤷‍♀️

# 626
  • На изток от Ада
Piliito ,римувър  на Импала кой номер е

# 627
Вчера от ДМ забърсах основата за 1.79 лв, лакът за 1.35 лв

# 628
  • София
Пускам снимки от сайта на тези, които си взех - засега този римувър, на първо четене ми се стори по-добре от римувъра на Перфект, който използвам ...
Скрит текст:
По принцип не ползвам бази, но този витаминен комплекс ми се стори интересен, но предполагам трябва да мине време, докато проличи някакво действие - нямам сериозни оплаквания, освен леко олющване понякога на някой нокът ...
Скрит текст:

# 629
Пастел 763

Общи условия

Активация на акаунт