Лакове за нокти - 163

• 59 076
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Логиката според мен е тази дизайна на бутилката да не пречи на удобството. Wink Поради тази причина са с "двойни" капачки. Една интериорна Joy и една екстериорна Joy, като последната е за удобство при лакирането.
Пп И на други марки съм виждала вадещи се(двойни) капачки.
Пп Имам някакъв спомен, че горното съм го чула или чела някъде.

# 601
Не ми стана на линии лака с топа на Катрис. Стегна и стои гланцов, не се е отдръпвал. Навътре в дълбочина все още ми се струва леко мек, но отгоре стои перфектен. За 6 лв. си заслужава според мен и бих го купила пак, ако ми потрябва.

# 602
  • София
На моите нокти всички лакове съхнат скандално бавно, затова слагам слой бързосъхнещ и между двата слоя лак. После гледам поне 15 минути да им дам.
Отвратително ми се цепят ноктите, не мога да си помисля за лак Disappointed .

# 603
В розово настроение съм😁
Според мен капачки се вадят не само заради удобство, а и за да може хубаво да се завърти. При затваряне квадратната капачка понякога не съвпада с квадрата на шишето и не е удобно за подреждане. А, като се вади, захваряш, слагаш квадрата и е идеално.

# 604
Не ми стана на линии лака с топа на Катрис. Стегна и стои гланцов, не се е отдръпвал. Навътре в дълбочина все още ми се струва леко мек, но отгоре стои перфектен. За 6 лв. си заслужава според мен и бих го купила пак, ако ми потрябва.
Т.е. този топ е сложен вчера върху лак вече на 2 дни и днес още ти се струва че не е втвърдено цялото? Ще се откажа да го пробвам май, нищо помагащо не виждам в това. Че ти скоро ще трябва да го триеш този лак, за кога още да стои мек?
За единия гланц отгоре мога и най-обикновен безцветен лак да сложа. Ще се оглеждам още за отзиви и от други че това горното чак не ми се вярва как е възможно, но за сега не ми звучи добре.

# 605
Всъщност идеята на двойната капачка е, че предпазва лака от изсушаване.

# 606
  • В полите на Пирин планина
OPI Paint the tinseltown red и декорация със стикери:

С топ Сеш вит. Съхнене около десетина минути на база + два пласта лак. Но този лак и сам съхне доста бързо.

# 607
Т.е. този топ е сложен вчера върху лак вече на 2 дни и днес още ти се струва че не е втвърдено цялото? Ще се откажа да го пробвам май, нищо помагащо не виждам в това. Че ти скоро ще трябва да го триеш този лак, за кога още да стои мек?
За единия гланц отгоре мога и най-обикновен безцветен лак да сложа. Ще се оглеждам още за отзиви и от други че това горното чак не ми се вярва как е възможно, но за сега не ми звучи добре.
Да, върху лак на 2 дни, на 3 слоя, защото го слагах допълнително след 1вия ден, след като стана на черти. Лакът не ми е мръднал, далеч е от време за триене, според мен ще ми издържи поне седмица. Не знам защо още е мек в дълбочина, като го натисна с нокът. Просто няма съхнене при мен и това е, най-вероятно аз правя нещо грешно. Цветният лак е Голдън Роуз.

П.с. Бях свикнала 2-3 години само с гел лак при много добра маникюристка и определно това е моето, но един нокът ми се счупи и реших да си почивам. Е голяма грешка, измъчих се с обикновения лак, както и не съм свикнала. Но сега си чакам малко да пораснат и да ми дойде часът за гел.

# 608
ГР кератин 63 + НЕМА 952 pretend purple и обсъждания катрис, база нямам нерви да ползвам.

# 609
...
Отвратително ми се цепят ноктите, не мога да си помисля за лак Disappointed .
Дайсче, и аз съм така.
При мен след операцията забелязвам, че положението с ноктите ми се влоши драстично. Започнаха да се закривяват, чупят се, разслояват се, просто кошмар.
Минах на "терапия" с масла, извадих заздравителите, да видим дали ще помогнат.
И понеже аз очевидно дължина на ноктите над нивото на живеца едва ли ще видя скоро, се спретнах съвсем семпло, защото мерак за лакиране имам, но нямам дължина, а не исках да съм съвсем по "голи" нокти:

# 610
  • На изток от Ада
Всички горни капачки на катриз се вадят и не схващам логиката им.
имитират Шанел

# 611
Джасте,Дайс споделете за маслата...Аз нищо не показвам,че са отврат.

# 612
  • София
Аз слагам капки против гъбички, разни калциеви, регенериращи бази, бази против нацепване и разслояване - ефектът клони към 0.
В момента са само на средните нокти. Някъде прочетох, че може да се дължи на наранен живец отстрани на нокътя, а моите са били жестоко наранявани... Но беше много отдавна.
А понеже и косата ми капе, подозирам здравословен проблем (който уж вкарахме малко в граници, ще видя какъв ще е ефектът на нокти и коса?

# 613
Мерси, аз сега ще пробвам някакво смесено на Икаров ,ако го намеря де...И аз от нищо полза не виждам Cry

# 614
Аз използвам някакви поизостанали масла и смески за лице, готови и които сама съм си забърквала - днес слагах бадемово масло с капки етерично от лавандула, после ще мажа арган, коноп, каквото имам, че и без това трябва да им намеря приложение, мисля да вкарам и зехтин. От заздравителите почнах зеления 3в1 на Пърфект, също и запълващата им база и ще менкам със заздравителя на Евелин 8в1, ама сензитив варианта, който е без формалдехид. Ще видя какво още имам и ще мацотя там пък да видим ще има ли ефект. Уж съм решила да съм редовна, ама тя мойта работа ден до пладне, но ще се мобилизирам и ще се напъна да съм по постоянна. Преди време имах голям ефект от Пърфекта, но става бавно, отне доста време. Бе, търпение и постоянство си трябва. Истината е, че ноктите ми не са били в такова състояние никога. Явно зимния период в комбинация с операцията, са дали своето отражение. А и известен период преди да вляза в болницата, а и след това почти не се хранех, та вероятно ми липсват и разни витамини и минерали.

Общи условия

Активация на акаунт