Лакове за нокти - 163

• 59 089
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Изсушава ли наистина бързо този топ? Не ме бърка дали става за еди колко си секунди, а по-скоро дали "дръпва" и слоевете лак под него да се втвърдят или само сухо на повърхността?

# 586
Ами аз между слоевете изчаквам около 1 минута.Но щом  на сутринта няма  надрани нокти за мен си е екстра.Но пък аз не използвам база.Просто не намирам моята и се отказах да търся вече.Така,че 2 слоя лак и топ 😁
,
Изсушава ли наистина бързо този топ? Не ме бърка дали става за еди колко си секунди, а по-скоро дали "дръпва" и слоевете лак под него да се втвърдят или само сухо на повърхността?

# 587
Слагам си и база аз, топ лакът се явява четвъртият слой. Минута чакане нищо не е, въпросът е да не се събуждам с отпечатани чаршафи и коса по лака, че все вечер лакирам. Ако има вариант в дрогериите дето да ми замести Сеш в това, ще съм много щастлива че ми и досадно да го купувам онлайн.

# 588
Аз не съм доволна от този на Catrice. Съхне толкова бавно и след два, три дни се напуква.

# 589
При мен съхне много по-бързо от quick dry на golden rose (с това мога да сравня), но напуква някои лакове и няма такъв отчетлив блясък. Все пак останах на него, наистина бързо съхне

# 590
И аз не слагам база, въпреки че имам някакви. Досадно ми е, не виждам смисъл от нея, един слой повече ми е почти непосилно, нямам време и търпение.
Иначе топ -аз съм доволна от показания катрис, също и от сеш -еднакви са ми.
Харесвам и топът на Опи от серията infinity Shane,  той обаче не съхне така бързо и  скоро не съм го използвала. Имам и базата от серията, и тя си стои...

# 591
Брех, това последното че са еднакви със Сеш много интересно прозвуча. Каква му е цената на този? Ако е евтин може пък да се прежаля да го пробвам ако се завъртя където го продават.

Редактирам се, видях го в сайта на Лили, за 6лв не звучи зле ако наистина изсушава, дано се сетя за него следващия път като отида там.

# 592
Ще видя в Лили днес за този на Катрис. За Сеш ми дава да чакам до сряда за доставка, а вече не издържам с грозен лак. Няма съхнене при мен.

# 593
Пиши как е ако го пробваш, аз така или иначе няма да стигна до там скоро, поне повече отзиви да събера че като гледам и от него не всеки е доволен. Пък много изкушаващо ако върши работа, с такава цена и във физически магазин...

# 594
Взех 45-секундния топ на Катрис и си го сложих върху лака, който беше на черти. Горната правоъгълна капачка ми се извади още при първото отваряне. Иначе оправи нещата, изравни и заглади идеално лака. Горният слой веднага стегна и изсъхна, но ми се струва, че е все още меко в дълбочина. Ще пиша дали ще ми стане на черти или ще хване добре.

# 595
Т.е. не върху прясно лакирано?

# 596
Т.е. не върху прясно лакирано?
Да, върху лакирано на 2 дни, което все още беше меко.

# 597
  • На изток от Ада
Взех 45-секундния топ на Катрис и си го сложих върху лака, който беше на черти. Горната правоъгълна капачка ми се извади още при първото отваряне. Иначе оправи нещата, изравни и заглади идеално лака. Горният слой веднага стегна и изсъхна, но ми се струва, че е все още меко в дълбочина. Ще пиша дали ще ми стане на черти или ще хване добре.
капачките на Катрис се вадят нормално е.

# 598
  • София
Всички горни капачки на катриз се вадят и не схващам логиката им.

# 599

Общи условия

Активация на акаунт