Лакове за нокти - 163

• 59 100
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Flormar pearly 238

# 571
На мен любим топ лак ми е Сеш. Буквално изсушава лака за минута. Заредила съм се 6 - 7 шишенца, като бе на промоция в Мейкъп.

# 572
И от мен глас за Сеш, нямам нито един фал с него, много бързо изсъхва лака.

# 573
Джаста,забравих да питам.Топ-а на Импала от Бг. ли го купи?
Натуся, да, от едно квартално магазинче(ако питаш за Импалата тип "пъдпъдъчи" яйца), но и всичко друго ми е купувано от бг.

..
Кой топ лак би ми препоръчала?
Ами аз ползвам Миракъл и Спиид драй топовете на Пърфект. Имам и на Голдън Роуз Куик драй, както и на Ривърс  солар гел топ лака им, както и на Ревюел 3в1, като цяло от всички съм доволна. Само дето Ривърс - а не се разбира много с лаковете от собствената си серия и се напуква на втори, трети ден, но инак е хубав. Joy Имам още няколко топа - на Импала, на Дъглас, на Евелин, на Есенс, на Бел, бе, не е като да нямам. Sunglasses
Пп Поради изобилието от топове, отдавна не съм купувала нови и не знам кои от изброените са актуални още. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 574
  • На изток от Ада
При нас отдавна няма Миракъл топ в няколко магазина

# 575
Жалко. Даже бих казала, че и от Спийд драй ми харесваше една идея повече...

# 576
  • София
И аз съм заредила 5-6 шишета Сеш и няколко Инста драй на Сали Хенсън. За момента и от двата съм доволна, а Сеш-а като маже човек обилно до кожичките, няма отдръпване

# 577
  • Варна
Последния път и аз така направих, само че с Poshe. Мазах и върху кожата буквално, после бая чистене падна, но не се отдръпна и нацепи. А сега съм с тъмен лак и много щеше да ме дразни. Голям майтап беше лакирането с топа, все едно на тъмно го правих. Grinning
Другия път смятам да оставя повече нелакирана част отстрани на ноктите, за да нанеса топа вече нацяло и да няма отсичане.
Я да ви питам, тези Wibo deep neons стари ли са?

# 578
Аз пък не успях да се спогодя с топа на Сеш. Още с отварянето на шишенцето при мен се отдръпваше брутално, като накъдрена дантела ставаше в края и отсичаше много грозно цветния лак. Как ли не го въртях и суках, все така ставаше. То не бяха опити на мокър лак, на сух лак, на капчица, която по описанието му трябваше уж сама да се разстели по цветния лак, на капчица, която едва-едва с върха на четката разнасях към краищата, на омазване до кожичките, че и върху тях - е, та не щя и не щя да застане нормално тоя топ. Най-накрая се отказах от опити и както беше до половината използвано шишенцето, го смесих с топове, които уж издържали по 10 дена (без такъв резултат при мен). Положението стана по-търпимо, определено. Пак се отдръпва и накъдря в краищата, но не така очебийно, както в началото. Не съм сигурна дали бих си взела второ шише от него.
Следващият бързосъхнещ топ при мен е червената бутилка Инста Драй на Сали Хенсън. Откъм съхнене, стоене и неотдръпване съм доволна. Единственото, на втория - третия ден видимо се напуква и става на черти, но поне засега не са се отчупвали парчета да падат.
Доволна съм от два: сивата бутилка топ на Сали Хенсън, на която пише Step 2 и от Катрис с лилавия етикет, който също е бързосъхнещ. И двата не са wow, но поне при мен не се отдръпват, накъдрят и не ми отсичат лака.
А! Сещам се и за бързосъхнещия топ на Габриела Салвете. При мен се държи абсолютно по същия начин като Сеш-а, без никаква разлика...освен в цената му.

# 579
GR color expert 59 + BEL 79

# 580
tina_vn от къде поръчваш Poshe?

# 581
  • На изток от Ада
Тина,не са стари.  Нови са аз по магазините не съм ги виждала.

# 582
# 583
  • Варна
tina_vn от къде поръчваш Poshe?
От Англия съм поръчвала, мисля, че от сайта cris and sons, но беше отдавна, сега май го няма.
И аз съм от недоволните от Сеш.
Харесвам Barry M wet set.

# 584
Аз съм доволна от този

Общи условия

Активация на акаунт