Лакове за нокти - 163

• 59 032
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
# 646
# 647
Честито на всички с имена на цветя!
От мен Pierre Cardin 078 и Sexapil 846

Плътен и мн покривен! От къде си го купувате?

# 648
  • Варна
Пиер Карден-а е на два слоя, като първият не е особено покривен. Купуван е от магазин refresh във Варна. В Лили също предлагат цветове на марката, но точно този май не.
Другият е на три слоя, не е покривен, от чужбина.

# 649
  • На изток от Ада
Пиер Карден-а е на два слоя, като първият не е особено покривен. Купуван е от магазин refresh във Варна. В Лили също предлагат цветове на марката, но точно този май не.
Другият е на три слоя, не е покривен, от чужбина.
в Лили няма Пиер Карден от януари

# 650
  • Варна
В сайта им още ги има.

# 651
  • София
Pool party Grinning

# 652

Абстрахирайте се от първолашки изрязаните нокти и от това как са ми ръчичките от великденското чистене 😆
Номер 45 на Twenty One, същият който изхвърлих преди време преполовен, че четката му ме влудяваше. Сега вече му се радвам, много си го харесвам иначе.

# 653
Момичета, не съм се включвала отдавна. Много неприятни неща се случиха началото на годината и хич не ми беше до лакиране.
Наскоро отгледах някакви нокти, та реших да внеса цвят за празниците.

Perfect S115 и GR Prodigy Gel 05

# 654
  • София
Момичета, дайте някой читав чужд сайта за поръчка на Чайна. Искам да си взема някои лакове от по-стари колекции. Амазон, Ибей, официалния сайт или друг?

# 655
  • На изток от Ада

# 656

Gabrini 08
Impala 9 snow

# 657
  • Варна
Sexapil 750 и Perfect S115

Джулс, pool party май е по-червената версия, от къде си го взела?
Тук има Чайни на добра цена, и доста цветове. Мислех да поръчвам по едно време с познат в щатите, засега си отлежава идеята.
https://www.happynailsupply.com/nail-polishes/page-3/?features_hash=1-38-294

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 11:27 от tina_vn

# 658
  • Измир
Момичета само при мен ли Чайната не издържа и 2 дена?
Аз се лакирам 2 пъти в седмицата, но Чайна ги избягвам. Даже само ръцете да си мия на другия ден тук там започва да се изтрива или отлепва.

# 659
  • Стара Загора
China Glaze поръчвам от nailpolishdirect.co.uk
Преди при мен издържаха около 2 седмици без да мръднат, сега 3-4 дни и се белят ръбчетата. Но проблемът не е основно от тях. С повечето марки лакове е така, а нокътната ми плочка не е мазна. Най-много издържа за момента OPI.

Общи условия

Активация на акаунт