Лакове за нокти - 163

• 59 026
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Олгарита, при мен само полуматовите неони на Чайна са ми нетрайни, към 3 дена и почват да се напукват. Но специално по-червеното пул парти толкова го харесвам, че пак бих си взела същата версия, стига да я нацеля. Имам един техен тип крели, който е с по-добра трайност. За lemon ice имам надежди, че също ще е траен, още не съм го пробвала.
Момичета, не показвате много снимки напоследък, явно месите козунаци Stuck Out Tongue Winking Eye

# 661
Aз май съм вече над три седмици с жълтото...😅 Не намирам време за маникюр, че се случиха разни неприятни неща, а вечер (обичайното ми време за маникюр) съм уморена или не ми се занимава.🙂

# 662
Тази седмица бях с Essie Demure Vixen, но нямаше смисъл да качвам снимки. Днес изпилих почти до дъно, подготвих ги за лак, но тази година съм решила аз да си меся козунаци. Боядисвам яйцата винаги в събота, та...утре ще е тежък работен ден. Надявам се да ми остане време и сили да ударя един лак.

# 663
  • София
Джулс, pool party май е по-червената версия, от къде си го взела?
Тук има Чайни на добра цена, и доста цветове. Мислех да поръчвам по едно време с познат в щатите, засега си отлежава идеята.
https://www.happynailsupply.com/nail-polishes/page-3/?features_hash=1-38-294
От тук, но миналата година https://beautycosmetic.biz/china-glaze-ink-collection-p-10814.html
Мерси за линка, ще разгледам. И на Phoenix мерси Heart

# 664
  • Измир
Един от любимите ми лакове  Trend it up 010
Само че на снимката му се губи лилавото

# 665
BEL 32 + GR ice chic 105

# 666
Светли празници, момичета!

# 667
Христос воскресе!

Успях вчера след яйцата набързо да сложа нещо - телесно, да не събира вниманието на късите ми нокти.
Nail's Inc Santa Monica beach и подложка OPI , после ще погледна името

# 668
Светли Великденски празници ,момичета.
Аз изпробвам нова терапия и само за празника се лакирах.Перфект s114 и Бел 223 мини.

# 669
Христос Воскресе!

# 670
  • София
Христос Воскресе, момичета Heart

Номера е 36

# 671
  • В полите на Пирин планина
Христос Воскресе! Бъдете живи, здрави, щастливи и креативни!

Revolution pro Rush&Topface party glitter 114&стикери

Обаче форумът продължава да "смарънгясва" цветовете. Simple Smile))

# 672

Малко се размаза цветето от топ лака, ама здраве да е.
Opi - Olive for green
Sally Hanson - sprinkle, sprinkle

# 673
Христос воскресе!
След като изкарах две седмици с един лак, ми дойде музата да направя нещо по-различно от това само да сменям цвета. Напоследък нямам много време за любимото ми занимание. Лакът на Астра е с ужасна четка, овалът на никъде не се получи, само защото е в синьо се лакирах с него. Номер 71. Светлият е 003 Creamy на  Pretty by Flormar, декорация с конфети.

# 674
  • Варна
Христос воскресе!
Catrice 84 My heart beats green right now и Gabrini matte M26

Общи условия

Активация на акаунт