Кутия за обяд-какво приготвяте за училище и офиса-тема 14

• 46 748
  • 769
  •   1
Отговори
# 585
За днес пак пожела от соленият кейк,черита, маслини, топено сиренце, ябълка, крекери и бисквитки.

# 586
За днес два вида сандвичи и от принцесите.😅

# 587
Днес за закуска поничка. Каза, че му е достатъчно. Като разбра,че другата седмица в Лидл ще има любимите му ,,маршмелоу понички,, заяви,че една му е малко за закуска,иска две😄.
Обяд хляб и шишчета от кренвирш,кашкавал и краставица(краставицата била гадна)
Слетобедна закуска-домашно брауни.

# 588
  • София
Днес не носи нищо, само десертче. С класната са имали уговорка да ги води за дюнери. За утре ще дояжда пилешки филенца на фурна, черита и айсберг, круша.

# 589

За обяд остатъка от вечерята - картофи и зелен фасул на фурна със заливка.
За закуска царевица.
Смених ябълките с круши (добре, че бабата снабдява с домашни ябълки и круши и почти винаги има😂🤪)
И по един пакет солети с масло, че всичко е много диетично и ще си останат  гладни 🤣

# 590
  • shumen
За утре-за закуска-домашна баница,за училище-кроасан с масло пожела пак и вафла Камен с халва.
За мен-за закуска-домашна баница,за обяд-бифтек със зеле салата.

# 591
Пак сандвичи- с луканка и кашкавал, пържени филийки с яйце, чери домати, банан и половин поничка с шоколад.

# 592
За днес огретен с картофи и броколи,кекс с лимец и тутманик

# 593
за закуска банички. за обяд разни - бургер за каката, че е на път, наденица със салаъа за ММ, а за мен сьомга. плодовете отделно. няколко дни вече дребният ми връща плодовете, та скоро ще кара само на круши.

# 594

За вчера нещо като овчарски пай, краставица, айсбер с крем сирене и салам.

За днес сандвичи 🙃

# 595
  • София

Закуска лате, обад пиле с ориз и салата 1/2 домат и сирене.  За следобед айрян

# 596
За днес сандвичи с топено сирене и пуешко филе, моркови на пръчици, блокче баунти, круша, кроасан с крем брюле.

# 597
За днес принцеси със сирене и яйца ,краставица и банан,но сутринта  стана,каза повръща ми се и сега е на солети Tired Face

# 598
  • Plovdiv
Здравейте,
за малкият ми злоядко за обяд за днес има биренка (знам, че не е ок, но работим по желание на клента), домашни кисели краставички, маслини, пълнозърнест хляб и киндер буено. За следобедна закуска данонино за пиене и мини кроасанчета с крем. Закусва вкъщи преди градина. Брат му си яде храната в градината,

Сигурно е писано, но може ли да ми препоръчате термос или кутия за храна, която да държи топло яденето.

# 599
Скрит текст:
за закуска банички. за обяд разни - бургер за каката, че е на път, наденица със салаъа за ММ, а за мен сьомга. плодовете отделно. няколко дни вече дребният ми връща плодовете, та скоро ще кара само на круши.
Zenata, понякога си мисля, че имаш шест ръце.🙂 Как смогваш?🙃

Общи условия

Активация на акаунт