Кутия за обяд-какво приготвяте за училище и офиса-тема 14

• 46 751
  • 769
  •   1
Отговори
# 570
За днес тост с луканка и кашкавал, топено сирене,черта, краставици и маслини без костилки, круша, крекери,две бисквитки почти същото като вчера.

# 571
  • София
Ще ползвам идеята за рулца от айсберг с крема сирене. За утре (ако е на училище) ще има баница от тази вечер, кисело мляко в малко бурканче, малък земел с кашкавал, черита и нещо сладичко.

# 572
Купих по един геврек за закуска,  пълнен със сирене.
За обяд грах с доматен сос,
Пълнени чушки със сирене (да си решат на обяд или за следобедна) , от вчерашните кексчета -за десерт или следобедна закуска.

# 573
Долче, интересно ми е какъв е този сандвич ХХЛ размер Satisfied .
Бибикота, това е около 1/2 от дългите франзели...😆 Малката, като види такъв сандвич, направо очите и' светят.😅
За утре сандвич с багета, масло, мортадела. Чери домати, пръчици морков, пъпеш. И едни принцеси с кебапчета (вместо кайма ги използвам), кашкавал, яйце и извара ще приготвя- да си ги яде, когато поиска (някои неща хапва вкъщи преди училище, други си взима, трети оставя за дояждане, като се върне)...🙂

# 574
  • shumen
За утре-за закуска-принцеси с кайма,за училище-бутерка с кашкавал пожела пак и вафла Боровец.
За мен--за закуска-принцеси с кайма,за обяд-Руло Стефани и зеле салата.

# 575
За днес сандвич, омлет в тортила питка и бисквити орео

# 576

Днес менюто е скромно. Гофрети от тиквички слепени с крем сирене, салам, краставица и мини палачинки с шунка и гауда.

# 577
купих някакви хвалени кроасани с пълнеж от кайсия от лидл + круши.
за обяд свинско месо с паста от грах и салата.

# 578
  • София
Днес пратих сандвичи с фъстъчено масло и мармалад, на другото и плодове и баница, че е цял ден милото, после на дейности и да не ми заслабне. Баницата ми е домашна за протокола.

# 579
За днес от соленият кейк на Мими (супер се получи ще се прави и за напред да си жива и здрава), краставици, круша, вафла и крекери.

# 580
За днес:
Принцеси с шунка и кашкавал,праскова,кисело мляко и бисквитки.
За утре:
кюфтета на скара,гарнитура грах с моркови ,ябълка и банички.

# 581
Принцесите с кебапчета, яйца, кашкавал и извара се получиха супер. Добавих и овесени трици, малко водичка (да омекнат триците), сол, червен пипер, балканска ръсеница (оттук препоръчана) и чубрица (прахообразна, че нали имахме драма веднъж с обикновена чубрица😅). Та така се получават чудесни принцеси, отгоре са хем меки, хем коричката е хрупкава- идеално за моята любителка на хрупкави неща.🙂

# 582
  • shumen
За утре-за закуска-кроасан с масло от Кауфланд,за училище-принцеса с кайма и вафла Камен.
За мен-за закуска-кроасани с масло,за обяд-скара и салата.

# 583
За днес пица с тиквички,кекс с брашно от лимец и бяло, бисквити орео в салфетката и палачинки със сирене

# 584

Сутринта правих картофени нудели. После се сетих че има малко останала тортила с пиле и карамелизиран лук от снощи.
И последните останали кексчета от началото на седмицата 😂

Общи условия

Активация на акаунт