Кутия за обяд-какво приготвяте за училище и офиса-тема 14

• 46 758
  • 769
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
З: сандвич с шунка и кашкавал (дано ми върне восъчната кърпа)
О: омлет на фурна със сирене - нарязан, за да няма оправдания; чери домати, маслини и моцарела - нанизани за максимална леснота
СЗ: десертен крем Ванилия

# 556
За днес 3 бр. сандвичи с франзела, масло, домашно свинско печено филе, грозде, банан.
Хубава седмица!🙂

# 557
закуска по избор - филия живена с масло, луканка и варено яйце за дамите; пълнозърнест бургер с краставица, шунка и кашкавал за младия господин.
за обяд разни - боб с кюфтета; салати, варени яйца.....
за следобедна - плодове, а за някои и рулца от лаваш с каквото има.

# 558

В сезона на карфиола и при нас има карфиол с пармезан на фурна, наденички,чери и чеснов сос.

# 559
За утре ще му сложа фасул яхния ,кюфтета, кроасан и грозде.
За днес яйца по панагюрски,салата ,мъфини с шоколад и банан.

# 560
  • София
Веднъж слагах бобец в термос, като бая го стоплих преди това. Получил се беше вакуум, детето не могло да си отвори термоса, госпожата и тя, стоял гладен. Като се прибра и аз не можах да го отворя, резбата се съсипа и директно замина в кофата за боклук. Да знаеш да не го топлиш много или да го сложиш в буркан Simple Smile

# 561
След седмица вкъщи (беше с кашлица и хрема) днес пак с кутиите (забравил ги под чина - отново) бургер с топено сирене, луканка и кашкавал, черта и маслини без костилки, круша, крекери и две бисквитки.

# 562
  • София
За днес имаше ориз с пилешко бутче, краставица, нектарина, шоколадов кекс с орехи от баба. За утре е карфиол на фурна с подправки ( често ще го приготвяме, че е любим), суха пастичка от баба.
Обаче пак вдига температура и вероятно ще си хапва у нас...

# 563

Кексчетата разни за закуска, за обяд по 2 панирани чушки и кренвирш с топено сирене.
Имах дребни домати, домашни, сложих ги цели с ябълките 🤪

# 564
  • shumen
За утре-за закуска-милинки,за междинна в училище-бутерка с кашкавал,вафла Камен и сега видях,че и Боровец вафла си е сложил.
За мен-за закуска-милинки,за обяд-руло Стефани.

# 565
За днес лаваш с омлет, чушки с кайма и ориз,курабии с шоколад и салата с ябълка,морков и цвекло

# 566
  • Варна
З: соленки (гризини)
О: мусака, домат със сирене
СЗ: грозде

# 567
За днес багета сандвич ХХЛ с масло и шунка, бутер закуска с крем и стафиди. Плодовете ще яде вкъщи след училище.

# 568
Долче, интересно ми е какъв е този сандвич ХХЛ размер Satisfied .
   ZedteeEM, и при нас карфиола се хареса. Искаше за днес да правя пак, но вече бях приготвила италианско меню 😉.

Макарони болонезе, капрезе на клечка, рулца от айсбер с крем сирене и яйчена салата.

# 569
палачинки за днес. плодове, скари, яйца, салати....скука.

Общи условия

Активация на акаунт