Любители на котки - Тема 180

• 32 722
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Мацки, имаше един филм по ТЛС - един мъж ходеше по домовете на 'непослушни' котки, сещате ли се името? Имам нужда да го гледам.

# 151
Каква хубава снимка, на фона на обявеното бедствено положение в половин България! Heart

Лисичка, на автогарата няма, ще трябва да отидеш до кабинета ѝ. Аз си купувам от интернет или от Пловдив такива еднамилилитрови спринцовки. Не ги продават по нашите аптеки, защото ги ползвали за злоупотреби (няма да уточнявам какви).

Пепина, за Jackson Galaxy ли става въпрос?

# 152
На мен ветеринарите са ми давали такива мънички, предполагам всички имат. Много е лесно със спринцовка. Гушкаш я с едната ръка, на мен ми беше най-лесно да седна на земята и да го гушна. С ръката, с която гушкам повдигам кожата отстрани на устата и там има дупка зад зъбите, в която се пъха спринцовката без проблем и за секунда цръцкам. Щом е една капка, няма и да се задави, та съвсем смела можеш да си. По-натам ще свикнеш и директно със спринцовката да повдигаш кожичката и да нацелваш дупката

# 153
TLC не гледам, но по Animal Planet постоянно въртят епизоди с Jackson Galaxy - Моята котка от ада, заслужава се да се гледат от хора с котки с проблемно поведение (стига при първо гледане да се абстрахирате от външния вид на човека, преди да превключите на друг канал 🤣).

# 154
  • София
Това ще е за цял живот,няма ли шанс да свикне,че трябва.
Tочно затова трябва да намериш най-щадящият начин. Не става насилствено. Няколко пъти ще го направиш, но после ще се усеща и ще се крие.

Усещат се и като те види със спринцовка в ръка ще бяга.
Тези дни какви емоции имахме... Някой беше одрал едното око на Преслава. 2 дни ѝ слагахме капки, за да ѝ мине. Не съм вярвала, че ще е толкова трудно да се справя с 2 кила "мръвка". Гъне се, дърпа се, дере, хапе ... Първия път ме одра жестоко. Втория път взех една дебела хавлия и стана, обаче следващия път взе да се крие навътре в хавлията. И не можем да ѝ измъкнем навън главата. Joy Хубаво, че още на втория ден се оправи. Simple Smile

Добре е, бие се с Чумито в момента.
Какво да се прави! Нормално ежедневие! Joy
Каката много е пораснала! Heart

И да ви покажа един Атанас на Атанасов ден. Днес стават 6 години откакто е с нас.

Честит имен ден и на адаша Наско на Aila! Gift
Честито и на човешките Насковци и Атанаски, ако имаме такива в темата! Tada

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 23:30 от Тaня67

# 155
Нищо му няма на външния вид на човека.Музикант е,а и в такава навалица все някак трябва да се отличи.
Преди го следях,а и детето го харесва.Основно и едно и също,в кратце-игра с котката,за да се социализира с теб и обособяване на специални места в къщата,за котката.

Барби❤️

# 156
Барби, какви хубавици!!!

Да се отчетем - Шошо вирна опашката, 5 дена ще е на АБ и др лекарства. Малко не се храни. 2 дена като бебе съм го хранила с една 20кубикова спринцовка супа в човката Simple Smile
Стана Любимец на доктора. Пак. Може би заради Панливкопенията ще си остане с отслабен имунитет.
И ето една която си търси леглото

# 157
  • До морето...
Мацки, имаше един филм по ТЛС - един мъж ходеше по домовете на 'непослушни' котки, сещате ли се името? Имам нужда да го гледам.
Предаването се казва Моята котка от ада🙂
Упс,Недоволна е отговорила.Извинете😊

# 158
  • София

Мамини сладки кукли! ❤️🥰
Много красива гледка!😍😻

# 159
  • София
У нас май запролети... Оникс започна да сменя козина. Аш малко по-малко.
А Дейзи леко се ошишква.

# 160
Котките ви през деня ли спят или през нощта?  Нашта цял ден спи, нощем  буйтсва насам-натам, даже мяука  и ме събужда. Има ли котки, които нощем спят, а денем са активни?

# 161
Да, Мъри като по-млада. Сега почти не се мърда, дремуца над 20 часа на ден. Но и предишните ми котки спряха обикновено през нощта.
Ако не я оставяте да спи много през деня или поне сериозно да я изтощите от игра преди лягане може да започне да се укротява през нощта.

# 162
  • До морето...
Моето спи до около 4:30-5ч сутринта.Събужда ме като минава няколко пъти покрай мен,докато спя и ставам да му сложа храна.После отива някъде,дреме,гледа през прозореца ,яде на почивки .Активен е доста до обед и като легне да спи към 12-12:30ч спи цял следобед.После става ,разхожда се,хапва,дреме,малко играе,обикаля и така до около 22ч,когато пак заспива😀
На почти 9м е.

# 163
Нашата Маша спи и денем и нощем. Сутринта в пет часа е кукуряк, прави си известно време разходки по перваза на прозореца, като там се озовава със скок върху мен,защото леглото е близо до него. После пак се намърдва на топло до мен и дрямката продължава. Като беше по-малка се разиграваше в ранни зори с едни топчета, които и давах да си играе. Общо взето е послушна. Smiley

# 164
  • Бургас
Вечер спи, но през деня трябва да се наиграе хубаво.
Но в началото ме будеше в 04:00
04:30
05:00
На 21.02.2023 ще става на две години.
Първата година се закачат непрекъснато цяла вечер.
Сега през деня, даже с метлата:

Общи условия

Активация на акаунт