Любители на котки - Тема 180

• 32 723
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
Писанко ми пречи да уча - все като се съсредоточа върху нещо различно от него, идва да привлича внимание... кадърът е от секунди преди да събори цялото бюро със заешки шут и да изхвърчи с 300

# 166
  • Бургас
Ама той много сладък Писанко.
Нищо му няма на бюрото.

# 167
  • София
Моите обикновено по това време вилнеят и тичат като коне. Сега обаче се наядоха и отидоха да спят.
През нощта спят.
Дейзи става към 6 и закусва. Момчетата обикновено стават към 9-10.

# 168
Локи засега спи нощем-става с нас към 6.30.  Събота и неделя ставам и му давам да яде,после кротва. През деня ,ако се случи да полегна следобед и той ляга и спи.

# 169
  • София
Шели също спи през нощта, събужда се около 5-6 сутринта, обикновено за да иде до тоалетната Grinning, после пак ляга. Снощи примерно дойде да си легне с мен в 10 и нещо, сега сутринта като ме усети, че ставам към 6.30, дойде да се погушкаме малко и се върна да спи. Никога не ме буди, за да я храня. През деня е много активна, до към 2-3 следобед, после дрямка, след 6-7 вечерта отново активност, повече игра преди сън. Но аз работя от вкъщи и непрекъснато се занимавам с нея. Или по-скоро тя ме занимава със себе си Grinning

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 19:12 от MojaveGhost

# 170
На абсолютно същия режим сме и ние като Мохаве.
Гушна се сега сутринта, като видя, че се събудих, погушахме се до разсънване, после станах да сложа закуска, кафе. Ето го пак льольо като седнах с кафето (много ми е фотогеничен тези дни)

# 171
Блеки когато беше бебе, ставаше в 4 и почваше да напада, да хапе крака, да рови из чаршафите, искаше да играем. Прибирах се от работа към 6, хапваме, играем и той си ляга да спи. Аз си лягам, той става Grinning Горе долу като стана на година, спря да събужда другите. Става и си прави нещо. Когато обаче някой от човеците се събуди, започва едно "говорене", едно натискане и иска да го вземеш на ръце, да го погушкаш, да се разходите, да му дадеш нещо за ядене и накрая за разшок, да поиграете Joy

# 172
Четох,че времето за спане и будуване зависи от мн неща,включително порода,храна и адаптиране към режима на стопанина.
Моите през нощта спят и чакат да стана,за да ги храня.Никой не ме буди за храна.

# 173
  • Свети Влас
Нашият започна все по-рядко през деня да спи, ако спи то е след 14:00, снощи на мен много ми се спеше и заспах около 1 часа през нощта ( исках по-рано да заспа, но заради малчо )и спи до към 7 сутринта, никога не ме буди през нощта и двамата спим спокойно.

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 13:07 от Габриела Радева

# 174
  • До морето...
Като всичко и това със спането си е индивидуално.Предния ми котарак чакаше да станем от леглото сутринта и тогава отиваше до кухнята да го нахраним.🙂Колкото намирам прилики между него и сегашното ми коте ,толкова и разлики 🙂

# 175
  • Варна
У дома само Мила разваля дисциплината. И то как!!!!!
Още към 5 часа сутринта започва да мяука за храна.
Напоследък по няколко пъти през нощта идва до мен в леглото и започва да мяука. Ляга ми на ръката и започва да мърка, но докато се намести през цялото време мяука. По някое време отива да се разходи и после пак същото. Колкото повече остарява, по-зле става. Отива все по-често да реве пред детската, за влезе там и ако я пусна, веднага посяга на Магито. Подло котенце. Явно доживот ще иска да я набие.
Женето и Мага никога не притесняват така. Те са котки мечта, благи, добрички.
Надявам се като се пренесем да живеем в къщата, Мила да спре с тези поведенчески реакции, защото ще бъдат с Магито на отделни етажи.

# 176
  • София
Снощи сънувах, че имам бебе бенгалче и си казвам "леле как ще се оправя с 4" Joy

Мен само Хари ме будеше сутрин и ме водеше до кухнята, за да видя че в купичката му има гранули по дъното и не е пълна! Simple Smile
Будеше ме обаче с целувки по челото Simple Smile

Дейзи рядко мяука, а и гласчето ѝ е толкова слабичко, че почти не я чуваме. Когато е гладна обикаля, гали се или се въргаля по пода Simple Smile Оникс и Дейзи се протягат и показват дупе и опашки преди хранене Simple Smile

# 177
  • София
Мен само Хари ме будеше сутрин и ме водеше до кухнята, за да видя че в купичката му има гранули по дъното и не е пълна! Simple Smile
Joy

Шели дава ясни сигнали само ако е много гладна. Обикновено ако забравя изобщо да й дам пауч, иначе си има гранули постоянно. Тогава почва да хапе и по това, колко е ожесточено нападението, разбирам колко е гладна Grinning

# 178
# 179
Това ли е болното коте, дето трябва да си пие люкарството? 🐱 много красиво

Общи условия

Активация на акаунт