Любители на котки - Тема 180

• 32 739
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Някой пробвал ли е тия желета на Пурина за хидратиране на котка и при уринарни проблеми? Интересува ме дали имат сол.

https://www.zooplus.bg/shop/kotki/konservrana_hrana_kotki/purina … technosti/1391723

# 541
ЦИТИРАМ “Много ме изнервят, че спят като пънове и щом вляза в стаята, рязко огладняват. Стават, започват да ходят по мен, мяукат и се държат като държани гладни поне три дни. Rolling Eyes Като ме видят мен, все едно пиле на жар са видели.“
Именно!!!

# 542
  • София
Metanoia Joy Да, да, обикаля новите си владения. Grinning Мъжът ми докато обикаля да го търси и опитва да го прибере, видял двама големи мъжки. Голям бой щяха да го бият, ако го бяха набарали. Grinning

Ох, ще има "ольо- ольо" 😹
И сезонът им започва...
А за боя... със сигурност ще има бой.

# 543
Ох, дано не го бият много миличкия ми Таласъм.
В съседната къща, не тази със шубраците, а от другата страна, сякаш има малки котета. Чувам ги как писукат. Обаче там май пребивават хора от време на време и не ми е удобно да зяпам през оградата. Не сега по тъмно, де. Щото в този късен час, навън  не се показвам. Grinning Голяма съм бъзла. Grinning

# 544
  • София
Излезе ми спомен Joy

Нашият котарак го къпем 2 - 3 пъти годишно. Протестира, но не е нещо драстично.

# 545
Аз Ари го изкъпах с някаква пяна за къпане като го взехме. Вет каза да не го къпя повече 😃

# 546
Единствен път съм къпала моята маца с отвара от лайка - беше, когато най-много и падаше козината (ако въобще може да се нарече къпане), щом я потопих в легена, веднага изкочи и избяга. Повече не бих повторила - против природата им е, а и тя така се лижеше, че и ставаха рани от прекомерно лизане. Браво на вета, който ви е посъветвал да не го къпете повече, а с някаква пяна, съвсем.

# 547
Чак пък против природата и Браво😊
Има цели породи,обожаващи вода.И котки,които обожават да бъдат мокрени.

# 548
  • Бургас
Дзверчето си получи подаръка за ЧРД.
Уж е на 21ви февруари, но няма значение.
Мърка и ме целуна,докато му сипвах в купичката:

Много обича да си играе с горната част от опаковката:

# 549
И Ари хапва същата храна. Според мен е много добра.

# 550
  • София
Има цели породи,обожаващи вода.И котки,които обожават да бъдат мокрени.
Ти пробва ли я дали може да плува?
Аз пробвах Аш и Оникс във ваната. На Аш краката са му много дълги и стъпва на дъното Simple Smile Оникс нещо направи и му потъна главата... та изплува и плува.
Но няма да е най-любимото занимание.

Гледах клипчета в нета на плуващи бенгалчета. Много сладки.

Мария, виж и здрав да ти е Харо.

# 551
  • Бургас
И Ари хапва същата храна. Според мен е много добра.
Благодаря, така четох и аз.
Преди си мислех, че само храна за котки с чувствителни стомаси му понася, но я има насипна точно тази и взех малко за проба.
Хем му хареса, хем му беше ок.
Явно високото съдържание на протеин му се отразява добре.
А и я хареса изключително много. Плюящят му ушаците и пита за още.

Ан Мари, благодаря. Десет пъти по две години, че и повече.

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 22:21 от mariqivanova799

# 552
Да, Миме, а и е с едра гранула, да не прахосмучат 😃😃😃

# 553
Мари,не съм.Мисля,че алл я бях взела като котенце щеше.Тя сега почти не разрешава да я пипам.
Иначе е много,много любопитна за всичко.Когато взимам вана я усещам като да иска да скочи вътре,но пък тогава не и разрешавам,чене знам дали няма да се стресне и да разхвърчи нокни по мен.
Но и двамата седят,когато ги къпя.
Знаеш за турскоя ван,че е котка,обожаваща да плува.Освен бенгалите има и други.
https://dogsandcats.bg/kotki/8-porodi-kotki-koito-obichat-vodata

# 554
  • Крайбрежен район
Харко, бива да си красив, бива да си сладък, ама това твойто на нищо не прилича. Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Ще ти изям бялото тумбаче. Hug

Общи условия

Активация на акаунт