Отговори
# 75
ЧЕСТИТА РОЖБИЧКА, Клеми!
Да е жив и здрав!

newsm67

# 76
ДА ТИ Е ЧЕСТИТ ГОЛЕМИЯТ МЪЖ КЛЕМИ!!! smile3525
Нека расте жив и здрав и много да те радва и слушка Hug!

# 77
 Честито Клеми да ти е жив и здрав Даниел !!! Hug

Желая ти бързо възстановяване и много скоро да си бъдете у дома

ura dance dazzler1  bigdance2 newsm18  Party Time  costumed034 Tada  261uu Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap omm  party006 #Milti newsm81 mamma

# 78
   ЧЕСТИТ ЮНАК , Клеми !
  smile3541  Да ти е жив и здрав малкия Даниел много да те слуша и само радост да ти носи...   family4

# 79
Kлеми, да ти е честит малкия, голям мъж!  bouquet
Бързо възстановаване!

# 80
  • Варна
Честито Клеми, да ви е живо и здраво детенцето, много да ви радва.
Бързо възстановяване и скорошно прибиране у дома.
 mamma  newsm51

# 81
  • София
Привет Мамита! Днес не усПях да дойда, но то е само защото вече съм "на повикване". Вчера ме хванаха едни силни контракции, болки ....Успях да стигна до докторката в ЖК, а тя - тази нощ ще е. И нали се сещате какво настана.....Стаите ми са на вили и на могили, защото още не са домонтирали детската стая, багаж навсякъде, за бебо нищо не е приготвено.... Звъннах и на акушеркатая а тя на банкет  Simple Smile. Но ме успокои, че ако има нещо - тръгва веднага. През нощта контракциите утихнаха и аз се поуспокоих. Ама сега съм в очакване. А пък каката се опитва да се разболява - от снощи е с 38 темп., та след обяд сме и на лекар.  #Cussing out #Cussing out. Е това са моите премеждия.
ЧЕСТИТО НА  KLEMY И A.NEDEVA!!!!! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!!!!    bouquet

# 82
  • В офиса
Честит малък-голям Даниел!
Да расте много здрав и обичан и да радва мама, татко и кака!

# 83
  • София
Браво Klemy   newsm44 newsm44 newsm44
 smile3501 smile3501 smile3501
Да ти е жива и здрава малката-голяма рожбичка а ти бързо да се оправяш и да докладваш.

# 84
ОХХХ! Какви хубави новини!!! newsm44 newsm44newsm44

Честито на Klemy i anedeva!!!  bouquet Да са им живи и здрави бебоците и по-малко ревливи!
Тези новини някакси ме заредиха с още по-приятно коледно очакване, въпреки че ние с моята беба имаме още доста време, докъм края на януари...

# 85
  • Ку-куландия
Честито на A.Nedeva и Klemy да сте живи и здрави и много да ви радват малките съкровища.   bouquet

# 86
БРАВООООО!!! Как се радвам на новините!  smile3501
Честит мъж, Клеми!!!!
Честито и на другите мами!  smile3525 Чета всеки ден, но не съм писала отдавна защото тези дни се чувствах ужасно.  Sad Първо ми тежи ужасно вече, второ имах ужасни болки в тазовите кости а и като че ли имам диня между краката като вървя. Дасно поне се разраждам вече тези дни че вече съм като топка и освен да се търкалям....!
Много усмивки на всички и лек ден изпълнен с хубави бебешки новини ви желая!   bouquet

# 87
  • Варна
 Честито на Клеми и на бебчо Даниел!!!

Ама наистина голям мъж се оказа той... Да са живи и здрави - и той, и мама Клеми и скоро да може тя сама да се похвали и разказва във форума преживяното!!!   Kissing Heart

# 88
Ох, в радостта си за новите бебчета забравих да ви почерпя виртуално защото мъжът ми има рожден ден днес. Няма обаче да черпя в картинки, защото Ивонска не дава  Mr. Green Оставям почерпката на вашето въображение. Още веднъж честито на мама Клеми и бебе Даниел, родено на този толкова специален за мен ден!!!  Hug

# 89
Хайде честит ти рожденник,  brumbolina   да ти е жив и здрав и да ти помага в отглеждането на бебо.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт