Отговори
# 60
  • София
a.nedeva, да сте благословени с много здраве и щастие!   smile3525

Майчета, предлагам да си казваме и болницата, в която сме родили.

Ама купон настана - знаех си аз, че на една кръчма не мога да отида без да изтърва нещо...  newsm12 Но с кеф миткам - като за последно...  smile3521

# 61
  • София
Ивонски, сори, ама дне съм голям шмат...не знам къде ми е бил телефона като си звъняла.  Hug И аз днес не съм се спряла, голямо хойкане падна, верно като са последно.
Иначе - по-добре болницата и доктора, при който сме родили, иначе само болницата не дава кой знае каква информация.

# 62
  • София
Подозирам, че цяла нощ щафетно ще шпионираме тук за новини...  newsm53

На мен ми остава само тая утеха, че утре ще Ви видя пак...  newsm76

Клеми, щеше ми се да те чуя, но все едно - после, за поздравленията ще те набарам... Айде, бейби, горе главата и да знаеш - утре ще си мислим/молим/пием за теб!  smile3521

# 63
  • София
 cry cry cry

Misc Ghost Misc Ghost Misc Ghost

# 64
  • София; Дружбето
Горкичката. Моя мъж упорито твърди, че ще раждам между 3.30 и 4.00 Laughing така че прави си изводи Whistling На мен ми е толкова притеснено, като знам, че има раждащи майчета днес, все едно аз ще раждам Crazy Хайде момичета, събирам всичката си положителнта енергия (а тя не е много по принцип Whistling) и ви я пращам и чакаме новини от татковците - инструктирайте ги  bouquet

# 65
Добро утро на всички мами!
Днес имам повод да почерпя. Моето слънчице ИВАЙЛО има рожден ден и става на 7 години  bigdance2, така че пийте по едно за негово здраве! newsm59  ura

# 66
Да ти е жив и здрав  bouquetМоже ли един тъп въпрос,който няма нищо общо с торти и купони?колко е висок? Embarassedние сме 1.20 и ми се струва малко newsm78 Клеми,стискам ти палци,сигурна съм,че скоро ще гушкаш здраво,весело и пухкаво бебе Heart EyesКЪСМЕТ Flowers Four Leaf Clover

# 67
Сега сте на училище и после ша одите по кръчмите да поливате днешните бебоци,нали  umnikuu Wine Glass Ох,дали вече всичко е минало и мамите гушкат бебчета  newsm30 Дано всичко да е ОК.   costumed050 
Аз тая нощ пак си сънувах бебечето - нямам търпение вече да си го гушкамммм  breastfeeding

bdbaloni  Честит рожденник Ани! Да ти е жив и здрав и само весели емоции да ти носи!    happy bd 

# 68
катюнгелче нашия бати е висок 1.30 и нещо, обаче ръста и теглото са много относителна работа. В тяхния клас имат и деца с по една глава по-високи от него и с по-една глава по-ниски, така че това да не те притеснява.
Какво ли става с нашите раждащи мами. Praynig От сутринта ги мисля и им стискам палци. Като знам и мен какво ме чака на втори Mr. Green

# 69
Днес и аз влизам в 9 - най-накрая  Simple Smile
Тъкмо си взех всички изследвания от наблюдаващия лекар, ходих и на това външно дишане - състои се в това, че дишаш първо бавно, после рязко в една тръба. После нещо си смятат сестрите и готово.  Със сигурност се прави при секцио, но мисля, че не е задължително за всички болници.

Нашите мамчета сигурно вече са си видяли бебенцата, а Simple Smile

# 70
  • У дома... някъде
Нямам търпениееее newsm12 да разбера как е минало раждането на двете мами doctor

# 71
  • София
       Аз не съм Клеми,а майка и.Днес се роди малкият Даниел-3700гр и 50см.Мама и бебчо са добре!

# 72
Браво, Клеми!!!!!!
Какъв голям мъж си имаш Laughing
Пожелавам ви да сте живи и здрави и скоро да си бъдете у дома!

bouquet     bouquet     bouquet

# 73
               newsm51  smile3525  baloni smile3501
Честито на Клеми! Да ги радва много малкия юнак  и скоро да си бъдат вкъщи
                                              Hug Hug Hug

# 74
  • Русе
Хайде да ни е честито новото бебче   bouquet Клеми да ти е жив и здрав малкят Даниел  smile3504 И да се оправяте скоро, за да посрещате Новата годин вкъщи  Close-mas: Чакаме още добри новини днес  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт