Отговори
# 555
  • Замък сред облаците
Ами мислех че е ПМС тогава и зацапване имах него ден, то било имплантационно…

# 556
АА, стртахотна новина, пожелавам ти всичко  да е наред, а Йоанчо да те слуша много!

# 557
Леле, АА, честито и безпроблемно ти пожелавам! Надявам се в новата група да не ни забравиш нас! 🍀

# 558
  • Замък сред облаците
Там не съм писала още, малко е странна 😅

# 559
Октомврийко или ноемврийко бебче се очертава? Аз много искам следващото ми да е е ноемврийско, понеже Яна беше с втр датата на татко си, а искам второто да е в моя месец. 🤣

# 560
Юлските мами 2022г сме най-топ 🤣🤣

# 561
  • Замък сред облаците
Към 10 октомври ще е терминът. Аз се виждах с АГ за цито преди 3 седмици, запазих си пак час в края на този месец и направо ще влизам с думите “Отсега давам заявка да не пускаш отпуска в началото на октомври” 😂😂😂
Пу, пу, дано всичко е наред ✌

П.п. Най-отговорно заявявам че т’ва 30+годишните родители са по-безотговорни от 18-годишни разгонени тийнейджъри!

# 562
Ей, АА, каква хубава новина! Честито и леко бременеене! Просто прекрасно ❤

# 563
  • гр.Пловдив
AA,честито и от мен,определно няма да ти е скучна и 2023 Wink

# 564
Хайде и от мен честито! Лека бременност ти желая и от сега здрави нерви, безмерно чувство за хумор  за времето 4ка семейство с проходил тодлер, бебе и мъж на хоумофис Sunglasses
Супер новина тази сутрин! Ама този път да знаеш, няма да те последвам. Wink

Моя мъник се научи много добре да пие вода от такава чаша: https://www.greenstories.de/doidy-cup-schadstofffreier-lerntrink … -trinkbecher-blau
Иначе на разходки се справя с шишето на Мам.
Мати си има зъбче! Второто е на път. И пак кашля! Каката не е била с настинка при зъбоникнене. Но хайде за нас нов опит. Вчера обиколих 3 града за салбутамол и щях да разцелувам една аптекарка като каза, че имат. И пак сме във филма с инхалациите.

# 565
АА, какъв прекрасен ПМС ❤️ безпроблемно бременеене, дано всичко мине по мед и масло 🥰
Относно ТСХ в 6гс бях 17, а след това само веднъж бях стигнала до 3 и нещо. Все беше  между 4 и 10, а пиех хормон до 100мкг.

Да ви се оплача от моите изследвания
Скрит текст:

Моят малък Криско- дриско, точно напълни ако в памперса, а щяхме да тръгваме към лабораторията, да му пускам кръвна захар и смятам пакет алергии да пусна, че на племеничката ми (23 дни по-малка от него) откриха АБКМ

Много е сладък като му давам парчета, вчера много се смях на ябълката, смуква и се въси 🤣 После му направих с останалите парчета каша и всичко си изяде. На бисквитките като му давам да си гризва и баща му изстръпваше и ми викаше ОФ, спри да си правиш шега, той не може да диша, гледай к'во става. Чупи му ги ти, виж каква голяма хапка.... и т.н
Аз само се усмихвам или като стане много параноичен се смея, ама не мога да се сдържа, защото наистина е толкова уплашен, че чак ми е сладко смешен 😅. Отговарям с думите "Ти не ставаш за захранване. Дай като отиде в първи клас да му давам тогава парчета"  Вчера гагна с бисквитката, ама той пък много лаком 1/3 гризна, баща му направо стана да излиза от стаята и погледа му беше тъжен като на котето от Шрек 🤣
Айдеее нахоках го колко ми е страхлевичък, а пък как мрънка... Боооже добре, че имам много нерви, ама последно време такива емоции ме тресат, както като бях бременна. Беше забравил как ставам опасна като пинчер 🤣

ПП: за сега банана сам си го държи, само като стане малко парче помагам аз и го изяжда без проблеми. Дадох и парче краставица, там как я смали от смукане не е истина.
Тиква и картоф са останалите неща, които съм дала. Днес смятам да е киви.

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 10:15 от Лотос

# 566
  • Замък сред облаците
Уф, Лотосче, що си цъфнала така ☹

Благодаря, момичета 🤗
Хайде, отивам да пусна контролно ЧХГ, в понеделник беше 328, дано расте Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 13:35 от АА

# 567
АА, предната ендокриноложка ми беше казала след като родя да намалям хормона, както преди бременността. Аз преди нея бях на мини доза 25мкг. чувствах се адски зле и на своя глава го спрях, ами това е ефекта 🤦🏻‍♀️сега съм в търсене на нов ендокринолог, че вчера или онзи ден ходих при една само дето ми взе пари за преглед, ни възела видя на ехограф , че била извън работно време, ни касова бележка ми даде, камо ли пък амбулаторен лист. Хормон от 100 да съм почвала, после склони на 75, но аз си го започнах с 25

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 10:38 от Лотос

# 568
Аз пиех 100/125 цяла бременност, за да поддържам ТСХ около единица, но и аз стартирах с високо ТСХ, то най-често се качва в началото заради бременността без да има все още намалени Т4 и Т3, така че съвсем навреме за реакция и корекция.

Аз толкова много се радвам, прекрасна новина наистина. Двама малчовци сладки. Дано дано всичко да е съвсем наред и този път даже да ти е по-спокойно и да се радваш на бременностат. Поне покрай Йоан ще си заета с хубави мисли. Дай Боже всичко да е наред. Мани ги другата група според мен ние сме по-добри 😁

Лотосче сега видвх изследването, качвай според мен поне с 50 мкг, много бързо ще се оправят нещата. И моята ендо ми каза да върна стара доза, но аз заради кърменето не я послушах и се следих първите месеци и сега продължавам да се следв и да коригирам дози кажи-речи сама с малко благословения от новата ендокриноложка. Бързо ще се наредят нещата.

# 569
Маги, на мен не искаха да ми вдигат дозата повече от 100... Не знам каква беше причината.

Общи условия

Активация на акаунт