Дъра-бъра, два чадъра!

• 16 232
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
  • край Дунав
сета ще ме засрамиш, но удоволствието е мое. скоро ще ми одобрят още няколко неща, които не бях качила. Между другото-учих се, докато гледах сина си, така, че - замисли се. Веднага ще те науча, само като спреш да кърмиш, щото  сега времето ти е малко.

# 196
  • край Дунав
По този повод пише в първата тема, че не говоря случайно-можем да "избием рибата"

# 197
  • София
 Joy Joy Joy Мисля, че обърка Миленка с Ети  hahaha Миленче, не знаех, че кърмиш още бееее  Laughing
Ох, как ме развеселихтееее.Обичам ви  Hug

Скорпи (т'ва на галено Heart Eyes) , има ли начин за  малко помощ  да събера "Пътят към Емос"  Praynig  Praynig  Praynig

# 198
  • край Дунав
дамаянти, относно "Пътя към Емос" или "Гециманската градина"- нямаш проблем-намирам ти го н Гобленителком и получаваш схемата и номерата на конците. За съжаление , аз отскоро започнах да си правя архив със схеми, не ме бяха учили преди това. Да знаеш, че е труден и ако не си шила нещо сериозно преди това може да те изнерви и да те откаже.

# 199
  • край Дунав
това са ми последните неща, които чакат одобрение за да се качат в галерията ми, ама нали казахте да се хваля...http://www.snimka.bg/album.php?album_id=91901

# 200
Лелеееее,какви красоти. Възхитена съм! Браво,скорпионче! Кога си имала времето да го направиш всичко това?Знам,че се шият с месеци,години... Хвали си се спокойно, имаш с какво Simple Smile Много се възхищавам на даровити хора Simple Smile Няма ли художници тук?Simple Smile

# 201
  • София
Много ти благодаря, као го направиш  Hug
Първият ми гоблен беше "Замъкът Мерсбург", а имам започнати "Майчина усмивка" и "Коне на водопой", но нямам време  Embarassed
Инак имам няколко мънички  Grinning

# 202
  • София
Еее, този "Пред камината" не е ли част от един много голям, който се продава и разделен на части?
Останаха ми очите, БРАВО  smile3501 smile3525 newsm51 smile3501

# 203
  • край Дунав
Гоблените са старст като това "Движение..."- няма спиране и е завинаги.Ще помагам. Дай ми 2-3 дена да ти намеря схемата, че само тази вечер се заседях пред комп-а/то и личи/после ще ми пуснеш на лични и-мейл да ти пратя схемичките. отново те предупреждавам, че изобщо не е лесен, но аз се научих заради него и заради пророк Йеремия

# 204
  • край Дунав
Леле, тука стана като някакъв чат. Веселите музиканти и Пред камината са 2-те части на едно цяло, но и аз от финансова гледна точка си ги взех от една приятелка и си ги комплектовах постепенно. Смело ти ги препоръчвам, защото няма малки детайли и да не те плаши като размер. Шие се лесно!

# 205
  • София
А къде ги държиш толкова много, това е цяло богатство  Hug
Имам една позната която шие от много одавна.Шие предимно на религиозна тематика и ги слагат в "тежки" красиви рамки.Разправя ми как един чужденец поискал да купи един от гоблените, но като видял у тях другите дошъл с едно куфарче пари и и предложил колкото за един 3 стаен апартамент на времето.Разправя как и досвидяло и сега още съжалява, че не му ги е продала всичките, а само един  ooooh!

# 206
  • край Дунав
стените ми са пръв приятел-всичко е по тях-живея в къща.за онзи с голите мъж и жена-по Рубенс-"Съединението на водата и земята" разместих секцията в хола и я намалих с 2/3.Сега се отвори място за още един. Иначе започвам на втори ред.Жената с иконите я разбирам напълно-гоблените са като деца-много желани и обичани.отстрани изглежда, че всяка е готова да продава, но като се стигне до сделката прост бие отбой

# 207
Честитя на патерици, на всички празнуващи, Иванов ден!!!
На Еми, мъжете, да са й живи и здрави, и много да я слушат!
Дамаянти, не знаех, че празнуваш на този ден, иначе за нищо на света нямаше да пропусна да ти честитя. Бъди жива и здрава, и все така мила, усмихната и чаровна.
На всички, да са ви живи имената, да ги бъде и пребъде!!!

това са ми последните неща, които чакат одобрение за да се качат в галерията ми, ама нали казахте да се хваля...http://www.snimka.bg/album.php?album_id=91901

Skorpion, просто нямам думи, за гоблените ти. Онемях!!! Как и кога, си успяла да сътвориш, цялата тази красота? Невероятна си! newsm51 smile3501

# 208
  • край Дунав
Тео, аз пък завиждам на скиорите-сериозно, но при нас даже дъжд не вали, мъгли си нямаме...абе - Европа...преди дни обаче бях в Банско-и там няма сняг!Благодаря за похвалите!

# 209
Айде похвалете се нещо дееее, иииии, само по работа значи приказвате  Rolling Eyes smile3534

Споделих ли ви за срещата си с Йони?! Blush И колко въодушевено казва Ики Ми Маус, вместо Мики Маус!? Laughing Laughing Laughing
Ходихме на сладкарничка, където бях представена на всеки поотделно като: "Тоуа е моата кака Уеселка" ... след това същата история се повтори и на детската площадка, където се пързаляхме и люШкахме до безобразие. Crazy

Обожавам го това дете! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт