Пазаруване от LC Waikiki - тема 8

• 57 382
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • В полето, под тепето.
Някой има ли проблем с плащането, вчера пробвах сигурно 10 пъти с дебитна карта и постоянно ми дава грешка, реших с наложен платеж - друга грешка, а с картата пазарувах преди няколко дена успешно.       
.   Преди време писах,че и при мен е така от 2 седмици , след  6 години безпроблемно пазаруване. Нямам отговор и проблема си стои. Направих си нов акаунт и след десетина поръчки и там стана същото. Много съм им  ядосана. Пазарувам основно детски дрехи , не стига че цените са четворни а и сега по време на намаленията не искам да правя нови акаунти до безкрай. Пишете ако правите запитване и ви отговорят.

# 121
  • София
Благодаря за отговора, не мисля да им пиша за сега, щях да взимам едни чаршафи за проба, но се отказах. Имам точно 3 поръчки при тях, последната не е дошла още, обаче сайта им е потресаващ и много се изнервям да го разглеждам.

# 122
При мен също има проблем с направата на поръчка - не става нито с карта да платя, нито с наложен, нито до офис, нито до адрес. Сигурно им се е бъгнала системата. Дано оправят проблема по-скоро.

# 123
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте, някой да има излишен код за отстъпка?

# 124
Успях да направя дребна поръчка - 2 чувалчета за сън, даваше ми грешка, пак опитвах, по едно време се сетих да погледна в поръчки и беше отбелязана там, платих с карта.
Отказвам се да се боря със сайта им в момента, харесах неща, но борбата не си струва.

# 125
  • Варна
Миналата събота поръчах една дрешка, едва днес смени статуса си на "опакована". Нещо много се туткат.

Днес я получих. Алилуйя!

# 126
Сутринта получих смс да очаквам куриер за пратката, която пуснах до офис на Еконт (избирах го от менюто). Не за първи път ми се случва това с Еконт, но не разбирам как не виждат, че е до техен офис...

И аз получих смс да очаквам куриера, а съм въвела офиса на Еконт. Освен това, адреса на който ще ми донесе куриера пратката, е адреса (улицата) на техния офис в квартала.. Laughing

# 127
  • Стара Загора
Emilova_85, абсолютно същата история. Малко по-късно през същия ден се усетиха и пренасочиха пратката до офиса им. Напоследък са много неадекватни.

# 128
  • София
Когото анулират поръчка, дават ли ви отстъпка за друга?
Днес ме изненадана неприятно...
Моля за съвет, ако сте имали анулация от тяхна страна?

# 129
  • Пазарджик
Когото анулират поръчка, дават ли ви отстъпка за друга?
Днес ме изненадана неприятно...
Моля за съвет, ако сте имали анулация от тяхна страна?
Веднъж ми се случи,но не съм получила нищо затова .

# 130
  • Пловдив
Пуснах аз 2 кухненски кърпи и едни джинси, ама да видим...

# 131
  • 1st floor
Някой поръчвал ли е тази завивка? И става ли за нормален плик за спалня? До сега сме се завивали с отделни завивки, но ми се ще да взема и с една за спалнята.
https://www.lcwaikiki.bg/bg-BG/BG/product/LCW-HOME/%D1%81%D0%BF% … D/5996008/2469866

# 132
Имам завивката. Тя е за плик 200/220. Не е много дебела, но в по-малък плик ще трябва да е подгъната.

# 133
Тези са големи идиоти в това Уайкики. Имам поръчка от 25-ти седи обработва се,да видим кога ще я доставят.
Писах им съобщение със заявка за смяна на мейла. Хакнаха ми мейла, направих нов и сега искам да сменя този който съм дала в Уайкики. Всичко хубаво, но не дава. Та сега най-много след тази поръчка да си направя нов акаунт. Но ме дразни липсата на комуникация, вечно България сайт, хилядите проблеми.

# 134
Здравейте! Може ли малко помощ? Ако поръчам това:
https://www.lcwaikiki.bg/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B1%D0%B … 8/5346243/2246495
Какво ще получа? Едно червено боди? Едно зелено боди? Или и двете?

И тук:
https://www.lcwaikiki.bg/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B1%D0%B … 2/6081270/2549243
В описанието пише "3 броя". Това лош превод на сайта ли е? 3 чифта или 3 броя?

Общи условия

Активация на акаунт