Пазаруване от LC Waikiki - тема 8

• 57 385
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте! Може ли малко помощ? Ако поръчам това:
https://www.lcwaikiki.bg/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B1%D0%B … 8/5346243/2246495
Какво ще получа? Едно червено боди? Едно зелено боди? Или и двете?

И тук:
https://www.lcwaikiki.bg/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B1%D0%B … 2/6081270/2549243
В описанието пише "3 броя". Това лош превод на сайта ли е? 3 чифта или 3 броя?
Бодитата са две
https://www.lcwaikiki.rs/en-US/RS/product/LC-WAIKIKI/baby-boys/B … t/5346243/2246495
Чорапите 3 чифта

# 136
Много благодаря за бързия отговор! Ще се опитам да пусна поръчка, че като ви чета, май тея дни не е особено лесно.

# 137
Аз да ви кажа нямам проблеми с поръчките, но сутринта ми се обадиха от офиса на Еконт, пишело адрес, пък нали до офис е БД. Много са зле тия от LCW...

# 138
При мен вече нито с карта може да се плати, нито с наложен.
Явно вчера на магия е станало плащането.
Писах им няколко съобщения..
Ако някой забележи, че са оправили проблема, нека драсне тук

# 139
  • Пловдив
При мен вече нито с карта може да се плати, нито с наложен.
Явно вчера на магия е станало плащането.
Писах им няколко съобщения..
Ако някой забележи, че са оправили проблема, нека драсне тук

Пробвах. При мен няма проблем с пускане на поръчка.

Аз пък не мога да пускам заявки за връщане и им се обаждам те да ми направят заявка. Щели да съобщят за проблема и евентуално да го оправят. Доста досадно е, но пък така повече мисля какво поръчвам. Simple Smile
С Еконт получавам и съответно връщам.

# 140
Аз днес си взех от Еконт двата пуловера и всичко беше наред, обаче единият седи много развлечено (на манекенката не изглежда така, но тя сигурно е в най-малкия размер) и се чудя дали да го връщам... Иначе цветът ми харесва, също и дебелината...

# 141
  • София
Не знам вече колко поръчки направих от това Waikiki, може да има 10,  но всички дрехи ми пристигат с разкъсани пликове. Говоря за опаковката на самата дреха, не плика на Спиди (Еконт). Някои ги бях вземала за подарък, добре, че е за близки хора. Това е безобразие. Кой знае какво подмятане и хвърляне е по складовете им.

# 142
Аз също нямам получена дреха в здрава опаковка, всички се разпадат буквално, докато ги отварям.
Или са много стари, или са от рециклируемите, които лесно се късат.

# 143
  • Г. О.
При мен също идват с разпорени опаковки. Много е неприятно.

# 144
 Единият пуловер ми беше наобратно, иначе с етикети и без дефекти, но е пробван. Според мен, това са стоки от магазин, не от склад. Т.е. взимат ги от магазина, слагат ги в опаковките, които са били разкъсани и ги пращат.

# 145
  • Пловдив
Но поне са нови. Или поне при мен досега са пристигали нови. Личи си.
Докато от АЮ последните пратки ми идват все с носени артикули, което е отвратително...

# 146
И при мен идват в разпорени опаковки. Странно, изглеждат като разрязани, и съм се чудила каква може да е причината да го правят. Защото не е единичен случай, а винаги, може би е имало единични случай опаковката да е здрава.

# 147
При мен дори всички опаковки на рамките (малките метални рамки със стъкло, които пак се изчерпаха) са разрязани. Хубави бъбъл пликчета с гадна дупка от макетен нож в средата. Това определено е направено нарочно, защото нищо не пречи да се ползва дупката на самото пликче - т.е. не е за удобство.

# 148
Според мен режат част от етикета

# 149
Моите тениски вчера дойдоха и трите бяха със срязани пакети, но с цели етикети. Но цените бяха със залепени бели стикери отгоре.
Тениските, между другото, много ми харесаха. Беше спонтанна поръчка, но съм много доволна

Общи условия

Активация на акаунт