Пазаруване от LC Waikiki - тема 8

• 57 393
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Според мен режат опаковките, за да извадят навън етикетите и да ги четат на някаква машинка при разпределението на поръчките. Ако сте забелязали, найлоните са без никакви данни. Тези от About You или H&M имат по 2-3 лепенки с баркодове и не се налага да четат вътрешните етикети.

# 151
  • Точно където трябва
Вчера наслагах в кошницата някакви неща, без да съм логната, хвана ми и кода екстра25, тръгнах да приключа поръчката и си влезнах в профила. И уж продължаваше да пише, че кода е приет, а реално отстъпка нямаше?

# 152
Да ви кажа, за опаковките, не знам, не съм обръщала внимание дали са скъсани, аз така или иначе ги късам Simple Smile
Днес уж намаление до 70%, а даже са премахнали намалението от всички артикули.

# 153
А може би режат найлоните, за да се отмиришат дрехите, докато пристигнат до нас..!? Laughing Laughing

# 154
  • София
Странно е днешното намаление, никакво го няма.
От колелото  YMCT1HRXB3  20 ЛВ ЗА НАД 50 ЛВ

# 155
  • Точно където трябва
Пак тъпотии, слагам нещо в кошницата, примерно 55 лв., въвеждам кода и ми го показва на по-висока цена и с отстъпката от кода пак е по-висока от тези 55лв.

# 156
YMCTXD634L код за 25% от колелото

# 157
Да, и аз забелязах сутринта, че нещо не е наред с отстъпките.

# 158
В Уайкики преди имаше опция да се подреждат според процента на отстъпка. Така ми беше супер удобно. Сега само ровя за голям процент,  а то на 50 и 70 почти няма нищо.

# 159
Аз да ви питам  тези, които сте имали проблем с плащания от акаунта  разреши ли се или си правихте нова регистрация?

Писах им вчера 5 - 6 пъти, накрая ми отговориха, че имат технически проблем и работели. Нещо не ми се вярва да се оправи.

Снощи от други дейности набързо направих две регистрации със сгрешено изписване на мейл - съответно ги прие, но не са моите, нечий,  два телефона регистрирах от къщи, луда работа.... Сега им писах да трият и да мога пак да опитам с регистрация наново и да си ползвам телефоните, че ми писна.

Днешното намаление в кошницата работи и код ми се падна 30%, става супер, но какво от това....

# 160
  • София
Мда, при мен пак не се вижда колелото. Sad
Не че ми трябва де.

# 161
Някой предлага ли код за 30% над 50 лв? Благодаря!

# 162
  • София
Вече не работят кодовете от колелото. Поне при мен.

# 163
Да, снощи ми позволи да изтегля код, който не работи.

Няколко часа преди това поръчах като гост с преден код, като имам време ще регистрирам телефон да имам профил. Това е, да не се чудя защо хората имат много профили, а аз само един.

По моя казус, пълни ненормалници, нито ми оправят проблема с моя  акаунт, нито разрешиха да изтрият/заличат създадените по грешка. Писах им ясно и точно, пространствено да заличат кухите акаунти, все едно четат с гугъл транслейт от български на български, пратиха ми отговор, че всичко е точно, а нищо не свършили.

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 09:56 от Щефи

# 164
Някоя от вас има ли наблюдения върху сутиените? Поръчах дантелениь с подплънка 80а и дойдоха угромни , от друг модел изчистени  75а бяха нормални. Чак се ядосах , но не мога да ги върна.

Общи условия

Активация на акаунт