Пазаруване от LC Waikiki - тема 8

• 57 412
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Не съм поръчвала с дантела, само базови модели. Общо взето съм доволна. Тези от Лидл се деформират при пране, докато тези от Уайкики - не. Размерите си отговарят.

# 166
  • Стара Загора
Момичета, за първи път ще връщам с Еконт. В плика има само формуляр за връщане на артикулите, без баркода, както беше при връщане със Спиди.
Достатъчно ли е да попълня в сайта какво искам да върна и да покажа генерирания номер в офиса на Еконт?

# 167
Да,  първо в профила отбелязваш връщане. Така ще се генерира автоматично при Еконт товарителница.
После ако нямаш регистрация в Еконт си направи, защото като си влезеш в профила при куриерската фирма в секция - подготвени ще видиш генерирана товарителница за обратно връщане.
Пишеш си товарителницата на листче и няма нужда да чакаш вкъщи куриер, а отиваш в офис и връчваш пратката като посочваш товарителница
Следиш си през профила на Еконт връщането, те също информират чрез гугъл съобщение

Аз получих този симпатичен суитчър Мечо Пух https://www.lcwaikiki.bg/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0%B … 0/6296920/2694258
Средна дебелина, леко ватиран - мекичък
Илезе ми 22лв, остава да реша кой размер да си оставя.

И тази рокля, не съм видяла, че не е трико, а суитчър плат, не е ватиран, малко лигав, ще реша дали да задържа
https://www.lcwaikiki.bg/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0%B … F/5962144/2471743

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 14:17 от Щефи

# 168
  • Стара Загора
Щефи, много благодаря! Хубавото е, че имам профил там.

# 169
  • Г. О.
Аз заявих в профила връщане, имам товарителница и трябва да отида в офис на speedy за да върна пратката. Говорих с тях и ми казаха да отида в speedy. Доставиха ми я със speedy, ако въобще има значение. Предишният път пак ми бяха доставени със speedy, но когато заявих връщане, дойде до адрес куриер на еконт. Странна работа.. Тогава ми обясни, че се пада на случаен принцип коя куриерска фирма да поеме доставката и коя - връщането.

# 170
  • Пловдив
Момичета, за първи път ще връщам с Еконт. В плика има само формуляр за връщане на артикулите, без баркода, както беше при връщане със Спиди.
Достатъчно ли е да попълня в сайта какво искам да върна и да покажа генерирания номер в офиса на Еконт?

Успяхте ли да заявите връщане. Аз от известно време не мога. Дава ми  надпис, че е възникнала грешка. Всеки път им звъня и е много досадно. Още повече, че те ми създават заявка след няколко дни.

# 171
  • София
Вчера получих по мейла, че пратката е изпратена. Имаше номер за проследяване и видях, че пратката е в София и се надявах, утре да е в офиса на Еконт.
Сега поглеждам  ... в сайта на LC Waikiki и пише пратката не е  доставена!
Как от ЕКОНТ не могат да доставят пратката до техен офис?!?
 Някой има ли подобен случай и как се процедира?

# 172
Аз пак да кажа, тия от Уайкики са идиоти.Пратих запитване преди две седмици, че имам проблем с пощата и искам да я сменя, да влизам в друга.Междувременно бях направила поръчка на едно яке, по нея развитие няма никакво.Освен да звъня и да питам какво се случва с якето и да си направя нов акаунт с новата поща, не виждам друго решение.Големи са .....

# 173
Вчера получих по мейла, че пратката е изпратена. Имаше номер за проследяване и видях, че пратката е в София и се надявах, утре да е в офиса на Еконт.
Сега поглеждам  ... в сайта на LC Waikiki и пише пратката не е  доставена!
Как от ЕКОНТ не могат да доставят пратката до техен офис?!?
 Някой има ли подобен случай и как се процедира?

Същия случай имах и аз. Нали уж беше с безплатна доставка до офис на Еконт, те я пуснали до адрес (разбирайте адреса на офиса на куриерите). Еми пренасочих си я до офиса и на следващия ден беше там. Направо ме влудяват с тяхното изпращане.... една поръчка нямам да е дошла нормално.

# 174
mmm_st, в същото положение съм с акаунта. Писах, писах и нищо.
Моят профил се прецака с оная промоция преди дни - само до офис БД
Сега трябва да върна едно спално чувалче, че там проблема е ушито и етикирано правилно, но хартиеният етикет е сложен по-голям размер, който искам, но реално получих по-малък.
Утре ще пиша да ми задействат връщане и това не работи, никакво плащане не може, до тук с този акаунт

Междувременно поръчах като гост с друга поща, получих си нещата и пуснах нова с нужния размер чувалче.
Ще си регистрирам по неволя тази поща.

Та, не се ядосвай и занимавай с тях, няма смисъл просто....

# 175
  • София
Аз в петък минах да оставя в офис на Спиди артикул за връщане. Имах и товарителница в пратката, че беше за по-голяма сума поръчката. Спиди ме изненадаха, че трябвало да им платя 16 стотинки. Знам, че в този офис не са много ориентирани, но искали ли са ви нещо при връщане към сайта? То е ясно, че няма да обеднеем с тези стотинки, но дори не разбрах за какво са.

# 176
Ако са сложили пратката в техен плик, вероятно са именно заради плика.

# 177
  • София
Да, възможно е. Оригиналния плик беше много скъсан, затова момичето реши да сложи нов.

# 178
  • Пеликания
2 пъти съм връщала в офис и са слагали пратките в техните торбички, но никога не са ми искали пари.

# 179
  • София
Въпреки че пликовете, в които връщам са безупречни, винаги ги слагат в техен плик или кутия. Никога досега не са ми искали пари.

Общи условия

Активация на акаунт