Пазаруване от obuvki.bg - тема 3

• 75 431
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Пише, че имат преглед и тест, отделно безплатна доставка над 100 лв. Така и аз мисля ако поръчаш 2 съседни номера ще се подсигуриш. Мериш и можеш веднага да откажеш излишния или и двата ако не ти харесат, без разходи. Или ги вземаш вкъщи да помислиш, пак имаш 30 дни връщане безплатно. Попрочети условията все пак, не бяха дълги.

# 646
  • Пловдив
Aз не съм доволна от обслужването на Шоп сектор. Писах им за да направя рекламация на маратонки, които се скъсаха за няма и месец носене - изобщо не ме отразиха.

# 647
Обувки поръчани онлайн от ССС от склад ли се изпращат или ги изтеглят от някой магазин?
В смисъл - може ли да дойдат пробвани?

Извинявам се ✌, че питам в тази тема, но няма такава за ССС, а тази поне е за обувки. 😊

# 648
  • Сливен
Аз съм поръчнала няколко пъти,не съм забелязала да приличат на пробвани.Дори миналата седмица дойдоха много бързо,за 3 дни.Кашона е на работа,ако не забравя ще проверя какво пише на етикета.

# 649
  • София
Зависи дали разполагат с такива на склад.

# 650
При мен дойде пробвана обувкаот единия чифт, личеше си по лекото замърсяване на подметката.
Иначе си беше с етикета на нея.
Нали и в магазин се пробват, не е проблем за мен, стига да не е носена.
Пратката ми дойде на две части, едната е от The Mall, другата после ще допиша откъде е .

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 10:21 от Mateah

# 651
  • Сливен
Проверих,от миналата седмица е от магазина в МОЛ Сердика,а в началото на лятото дойде пак някакъв магазин в София.

# 652
  • Тра-ла-ла
На разпродажби идва всичко куцо. Изложени обувки от магазини - мерени, стояли, сменили си цвета. Обувки, поръчвани и връщани 100 пъти, дори в неоригинални кутии. Писала съм назад - зимата на супер разпродажба получих чифт боти, но лявата един модел, а дясната - друг 😆 Върнах ги и нямаше как да поръчам пак, защото всичко беше изкупено....

# 653
А аз от разпродажби съм получавала само 100% качествени обувки без забележки от obuvki.bg  Hands V

# 654
При мен дойдоха чудесни неща на още по- чудесни цени.
Даже днес на работа съм с едните сандалки , супер удобни са!

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 11:04 от Mateah

# 655
Здравейте! Търся отзиви за кецовете и маратонките на Pepe Jeans - дали са удобни и дали са издръжливи?
Много са свежарски като цветове и се чудя дали да избера кецове на Pepe Jeans или на Puma Simple Smile
По принцип бих искала по-свежи и летни цветове, така че приемам и други идеи за кецове - по възможност по-летен вариант от плат, но може и от ретро моделчетата.

# 656
Много съм доволна от марката Pepe Jeans вече два чифта кецове имам и са много удобни и ги пускам на 30 градуса в пералня.

# 657
  • In transit
Имах два чифта кецове на Pepe Jeans, не бяха много качествени. Много удобни, но за един сезон и малко кожата се понацепи, беше много тънка(естествена), а подметките им се пробиха на ходилото. Другите уж пишеше, че са естествена кожа, но не бяха, и тяхната кожа се нацепи бързо. И двата бяха със стелка от корк.

# 658
Имам един единствен чифт кецове на Pepe jeans и май не бих повторила. За 2-3 месеца носене (неактивно, защото са в ротация с други, а и доста твърди бяха и не са от най-удобните) се нацепиха и сега са почти негодни за употреба.

# 659
  • In transit

По принцип бих искала по-свежи и летни цветове, така че приемам и други идеи за кецове - по възможност по-летен вариант от плат, но може и от ретро моделчетата.
Ако не държиш да са от плат, мога да ти препоръчам тези кецове на Кларкс: https://obuvki.bg/p/snikrsi-clarks-un-maui-lace-261401684-white- … her-0000200834658 Виж ги и в Амазон, фешъндейс и другите подобни магазини за номера. Удобни, меки, здрави и комфортни. Не са за широк крак, по-скоро тесен до нормален.
Също този модел на Кемпер: https://obuvki.bg/p/snikrsi-camper-runner-up-k200508-041-white В Амазон ги има в различни десени и материали, като плат и кожа.

От плат, тези Скечърс са много комфортни и здрави (засега)...пера ги в пералня редовно, че лесно се цапат. https://obuvki.bg/p/snikrsi-skechers-go-walk-7-cosmic-waves-1252 … ite-0000303367909

Общи условия

Активация на акаунт