Пазаруване от obuvki.bg - тема 3

• 75 591
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
А съм хвърлила око на едни ласоцки боти, само такива на ток нямам Simple Smile

# 76
В химическото чистене има услуга за почистване на кецове и маратонки. Стават като нови, но цената е висока - 35 лева. Аз давам на детето маратонките за тенис, когато играе на клей доста бързо придобиват неугледен вид.

# 77
В химическото чистене има услуга за почистване на кецове и маратонки. Стават като нови, но цената е висока - 35 лева. Аз давам на детето маратонките за тенис, когато играе на клей доста бързо придобиват неугледен вид.
И всеки път давате 35лв?
Мм играе много тенис и аз постоянно му пера маратонките в пералнята. Излизат чисти и без никокви поражения.

# 78
Скрит текст:
И каква мода е да си поддържаш чисти обувките?
Няма по- гнусно нещо от мръсни обувки. Аз ходя много пеша и искам да гледам мръсни стелки , а с мойри кърпи няма как да се поддържат месеци. Това е изкуствена кожа , излиза като нова след пране.
Веднага ми отговориха за кецовете, подадох рекламация. 
И кецове от Алиекспрес за 15 лв не са се оказвали такива боклуци.
А тези каква марка са?
CangaRoos, бяха намалени на 60 лв.

# 79
И всеки път давате 35лв?
Мм играе много тенис и аз постоянно му пера маратонките в пералнята. Излизат чисти и без никокви поражения.
Да, на 30-45 дни. Маратонките са висок клас, не бих пуснала в пералня, за да не се обезформят (поддръжката на краката е важна при интензивни тренировки).

# 80
Извинявайте, че така ви нахлувам в темата, но изпаднах в когнитивен дисонанс.
Гледам вече трети чифт чехъл/сандал и в таблицата с размери с моите 24,5 см излизам 36-7. Примерно. Поръчвала съм от обувки.бг, да кажеш, че съм нов клиент и съм тъпа...не съм. Такива размери за първи път виждам, реални ли са наистина?

# 81
Според мен дължината идва от това, че е много остра обувката. Моето стъпало също е 24,5 см, аз бих си взела 38 номер.

# 82
Вероятно не са. Купувах едни сандали, купих ги т.е.,но докато избирах, излизаше по тяхната таблица, че трябва да взема 39, а не 41. Даже по телефона говорихме преди да поръчам и ме убеждаваха да им повярвам на таблицата. Ами... не повярвах и си взех 41. Абсолютно точни са ми! И моите сандали са със затворени пръсти и остри отпред.

# 83
Ала-бала са тия таблици. На Лонгория си отговарят номерата, 38 е стелка 24.5 на затворена обувка без заостряне.

# 84
  • София
Здравейте! Дали някой има код за намалени вече неща, и 5% върши работа Simple Smile Благодаря!
И аз търся кодче.

# 85
EOBPPW221210BGF5HC780XVQ, за 10%,на продукти на редовна цена.

# 86
Здравейте! Някой с код за отстъпка за споделяне? Благодаря!

# 87
Здравейте!
Може ли мнение за следните марки: PALLADIUM и Jenny Fairy?
Харесах си кецове и на двете фирми, като на втората може да се каже, че са имитация на първата. Но нито една от двете фирми не съм купувала. На palladium са 117 лв, а на jerry Fairy са 50 лв.

# 88
На Jenny Fairy нещата са от изкуствени материи, но са с много добра изработка и здрави, и качествени.

# 89
На Jenny Fairy нещата са от изкуствени материи, но са с много добра изработка и здрави, и качествени.
https://obuvki.bg/p/ketsove-jenny-fairy-ws200101-08-beige?utm_so … EYASABEgLg8vD_BwE
Тези си харесах и на palladium https://obuvki.bg/p/turisticheski-obuvki-palladium-pampa-sp20-hi … 16-m-star-white-1
Хубавото в случая е, че са от плат, но и той също е от значение, както и подметката.

Общи условия

Активация на акаунт