Пазаруване от obuvki.bg - тема 3

• 76 988
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
На Jenny Fairy нещата са от изкуствени материи, но са с много добра изработка и здрави, и качествени.
Абсолютно е така. Преди две години си купих едни като зимни кецове високи от изкуствена кожа. Взех ги за да ходя с тях на тотален ремонт и да не си развалям моите. Изобщо не съм ги пазила, изпрах ги няколко пъти и си стоят като нови, чакат следващия ремонт. На всичкото отгоре много ми топлиха, защото са с нещо като каракул.

# 91
На имейла ми изпратиха уникален код за 10% отстъпка, който важи до 31.12.2023 г., но когато се опктам да го приложа не "хваща". Не съм го използвала.
Има ли шанс да сработи или да търся/чакам друг?

# 92
И този път са ми уважили рекламацията за белите кецове с петна от капсите за връзки и ми връщат цялата сума.
Обаче преди искаха връщане на артикула, сега не- да го унищожа сама.
Не мога да съм по- доволна от политиката им.

# 93
  • Пловдив
Страхотно звучи.

# 94
Ето така се прави, за да привлечеш нови клиенти, а не като абаут ю.

# 95
  • София
На имейла ми изпратиха уникален код за 10% отстъпка, който важи до 31.12.2023 г., но когато се опктам да го приложа не "хваща". Не съм го използвала.
погледни внимателно да няма минималистични дребни буквички, че е за над определена сума или че е за ненамалени или нещо си друго.
нито един код досега не успях да ползвам, все нещо не изпълнявам.

# 96
погледни внимателно да няма минималистични дребни буквички, че е за над определена сума или че е за ненамалени или нещо си друго.
нито един код досега не успях да ползвам, все нещо не изпълнявам.
Нищо не пише като условие. Само пише да си завърша поръчката.
Винаги ми дава 10% код, ако оставя в кошницата стока за повече от ден два.
Така поръчах на децата в неделя и нямах проблем с кода, но сега не става. Ползвам нов код.
Вчера го приложих и стана, но я последствие исках да добавя още един чифт и днес вече не го приема.

# 97
Еее, и аз искам така кодове. На мен само ми напомня, че имам неща в кошницата, не ми дава код.

# 98
И пак да ги похваля- в сряда имах мейл за одобрена рекламация, в четвъртък са превели парите.
С удоволствие ще пазарувам от тях.

# 99
Трябва да връщам 2 чифта обувки, че не си улучихме номерата с малката. Само в картонената кутия ли да ги изпратя, или ще ми искат и хартиения плик (спомням си, че преди време освен кутията от обувките, държаха и на втората кутия, в която ги слагаха).
П.С сникърсите на Томи са мееега удобни, меки, все едно на облаче стъпваш, но явно са уголемени, защото нося 37 номер, но тези са ми с номер по-големи. Издебнах си 36 и ги чакам.

# 100
Не смея да купувам обувки без да съм ги пробвала.
Но имам желание да си купя черна чанта.
От друг сайт   си бях поръчала чанта , която на снимките изглеждаше чудесно, но като я получих - изк. кожа беше много тънка и неприятна. Веднага замина обратно, а не обичам да се занимавам с връщания.
Та, доволни ли сте от техните чанти.

# 101
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Да, аз специално съм доволна, каквото виждам на картинката това и получавам.
Доволна съм много и от маратонките, на всеки няколко месеца поръчвам. Сега пак съм поръчала едни светло розови, сладурски Скечърс за пролетта.

# 102
Та, доволни ли сте от техните чанти.
Ами то си пише дали е кожа или не, освен това много зависи от марката и цената. Най-евтините им кожени чанти са Creole и от три поръчани, три върнах, за нищо не стават. Прегоряла лоша кожа.

# 103
  • Сливен
Аз пък точно на Creole имам 2,нямам забележки едната я нося втора зима постоянно.

# 104
  • In transit
Да побутна темата. Дамските гуменки/маратонки Timberland отговарят ли си на номерата?

Общи условия

Активация на акаунт