Пазаруване от obuvki.bg - тема 3

• 75 435
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Да допълня, че скечърс са най-удобните обувки, които съм имала. Имам проблем със стъпалото, но с тях все едно стъпвам на облак. Аз имам 3-4 чифта, а децата общо над 10 сигурно.

# 661
Зависи от модела.
Синът имаше скечърс от кожа..освен че бяха тежки бяха, 39 номер та съм ги пробвала и аз..никакъв облак нямаше.
Зависи си от модела.

# 662
Да допълня, че скечърс са най-удобните обувки, които съм имала. Имам проблем със стъпалото, но с тях все едно стъпвам на облак. Аз имам 3-4 чифта, а децата общо над 10 сигурно.

Наистина повечето нови модели Skechers са едни от най-комфортните и леки обувки, нищо общо с Pepe jeans като качество.. Този модел е изключително лек и комфортен:
Скрит текст:

# 663
И вкъщи сме много доволни от марката, майка ми само такива носи, особено летните са като пантофки за детската градина- леки и удобни.
Детето израстна с маратонки на марката, много издръжливи се оказаха.
Пепе- то са много красиви и изпипани като дизайн, но само толкова.
И да похваля ССС-то, вторник върнах едно нещо, в четвъртък имах вече превод, просто светкавични. Обикновено при тях цените са по- добри отколкото в Обувки. бг/ стига да предлагат същия артикул, де/ и почти постоянно имат промоции.

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 17:27 от Mateah

# 664
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Какво е това сдс? Може ли целия сайт. Благодаря.

# 665
най-вероятно ссс

# 666
Предполагам ССС с една сгрешена буква Smiley

# 667
С този телефон редовно пиша нелепости, да, ССС е.

# 668
Чакам едни сандали от obuvki, а после се сетих да проверя в ссс, щяха да ми излязат с 5 лв по-малко и лесно да ги върна в магазина, ако нещо не ми пасне, ама не винаги се сещам да проверявам. Иначе често имат еднакви обувки в обувките, ссс и Модиво, но наистина на ссс цените в повечето случаи са най-добри.

# 669
Детските боти Geox отговарят ли си на номерата?

# 670
  • Тра-ла-ла
+2 за Skechers. Аз имам този модел. С тънки и тесни стъпала съм и в началото много ми кривяха навън и на 2та крака, но като стегнах повече връзките и моделът заспа 🙃
Скрит текст:

Майка ми 65+, беше на екскурзия в чужбина и обикаля с подобни Скечърси, но с възд.възглавница, без да й се уморят краката

# 671
Най-удобните маратонки които съм имала, са на Skechers, все едно ходиш по облаци.
Но модела вече го няма никъде, и умирам от мъка. Рових търсих по сайтове, но ако някъде нещо има изостанало подобно, няма номер.
Пробвам по магазините други техни модели, но за жалост нямат нищо общо, а този който показвате на последната страница, изобщо не ми е удобен.

https://www.qvc.de/skechers-damen-sneaker-glide-step-sport-mesh- … oduct.319192.html

# 672
# 673
Благодаря ти!  Моделът е малко по-различен, но най-вече 39 номер ми трябва.

# 674
Въпрос за Skechers - как вървят на ширина?

Общи условия

Активация на акаунт