Родени през АВГУСТ (Тема 7)

• 19 585
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Мило, не сме. Консултациите ни са отменени и дори и при личната не сме ходили. Ще чакам да отменят епидемията.
Днес звънях и запазих час,но е адски нелюбезна! Такъв доктор с такова отношение,направо останах без думи. Не записа име каза час ей така и затвори телефона без обяснение,нещо🙄В потрес съм🫡Четох че водят и при тази Рени Колева. Какво мислиш за нея?

# 556
  • Велико Търново
Didister ,Честит рожден ден! Всичко най- хубаво! ❤️

Като чета колко сте напред със захранването, направо изоставам, а вече повече от месец е захранена 😐.

Момичета, май ще си имаме зъбче, тази сутрин видях отдолу бяло на венеца, прилича ми на раничка , но не съм много сигурна, че не дава да видя.

# 557
Мило, не сме. Консултациите ни са отменени и дори и при личната не сме ходили. Ще чакам да отменят епидемията.
Днес звънях и запазих час,но е адски нелюбезна! Такъв доктор с такова отношение,направо останах без думи. Не записа име каза час ей така и затвори телефона без обяснение,нещо🙄В потрес съм🫡Четох че водят и при тази Рени Колева. Какво мислиш за нея?

Нямам наблюдения, честно казано мисля, че навсякъде ще е лудница. Като гледам и д-р Колева се намира в ДКЦ-то, там е пълно с хора, 100% няма да се спазват часовете. Аз ще изчакам още една седмица, не ми се ходи по кабинети още, вероятността да се приберем с “подарък” е много голяма. Тези изследвания според мен търпят отлагане седмица, две. (Мое мнение) Алекс също навърши вече 6 месеца на 25ти, но не бързам.

# 558
Да,да на мен не ми е само да се спазват часове но и лекарят да има отношение към пациентите си. Толкова груба жена а работи с малки деца🤷♀Чакането ще го прежаля

# 559
Нямала съм контакт с нея още, може да е било моментно, знам ли.. Може с бебетата да не е така, то няма и особено голям избор в района, да ти кажа. Аз затова сериозно се замислям за Пловдив , а и без това са добри специалисти там.

# 560
  • Бургас / Славейков
Дидистер честит рожден Ден! Много здраве и щастие.Ние на края на месеца ще правим изследвания ,тогава ще ми даде личната направления.За пюретата да ще станат в тези бурканчета ,които са с винт.То като направиш пюрето и още горещо го слагаш в буркана и обръщаш и се запечатва капачката от горещото ,но ако правиш повече може и да ги завариш за 5,10мин  за капачката .Добре че този път имам момче ,с каката голям зор видях с таз урина.Надявамсе да е по лесно с момче.

# 561
Нямала съм контакт с нея още, може да е било моментно, знам ли.. Може с бебетата да не е така, то няма и особено голям избор в района, да ти кажа. Аз затова сериозно се замислям за Пловдив , а и без това са добри специалисти там.
Доста прочетох сега за нея и явно е отвратителна по рождение 🤷♀Много майки са възмутени от поведението и.Благодаря все пак за включването☺

# 562
Честит рожден ден Didister, бъди здрава и щастлива! Flowers Rose

Божидар спа 8 часа снощи, чак се чудех кога съм хранила, че не си спомням.
Ииии се събуди със зъбче. Боцка яко, другото до него и то е на път.
По този повод изяде към 70гр пюре, грах с морков на ХИП, това което изяде и при баба му, явно то му харесва. Аз ще го карам една седмица на първите зеленчуци с които започнахме, тиква, картоф, пащърнак, морков, сладък картоф и ще ги въртя (само по два зеленчука на ядене). Днес му сложих и капка рапично олио. Виждам, че има и още рефлекс да избутва с езиче. Та... Ще видим до къде ще я докараме.

Аз много лесно взех урина на  Божидар, като за първи път. Чакахме го един час и повече гол с торбичката. Накрая сложих памперса и той свърши всичко. Едвам изкарах пликчето, за да го запазя от другата изненада Blush

# 563
Така майките на момичета да казват как да взема урина? ЛЛ ми каза да и направя тоалет и тогава,ама тия чудеса как се лепят?Много сложно ми се вижда🙄

# 564
Вземанвто  на урината ми е голяма драма на мен. Каката я тормозех по 1 седмица. Сега с Никол ще видим как ще е, но другата седмица ще я мъча, като сме си само 2те.

Жаклин е карала грип А и Б преди години. Казват, че сега по- леко трябва да го изкара, ама чак не повярвах да е това което ни се случи. Вчера на първи прием на Т@мифлу падна температурата до вечерта. След втория не е имала грам през нощта, а вече днес си е пушка.

Днес ги оставих на мама и излезнах по магазините и отдавна си мисля да ходя до Ремедиум. Е там е рая на мързеливи те майки. 😁 Мотах се един час сигурно, такова разнообразие на пюрета, докато прочета всичко. Взех и 3 каши, като ме осени идеята да вкарвам глутен, напълни 2 чанти пюрета и вече съм си е нас.

Didister, честит рожден ден! Здраве и щастие ти желая!, 🥂

# 565
  • Велико Търново
Нашата консултация мина, качила е 1 кг и 4 см, ама нормално, тя от 4 ядения увеличи до 6-7 пъти да яде АМ, направо не знам какво става. Има още една ваксина да ѝ се бие, но казаха да мине първо грипа.

Ще започваме жълтък, после месо, каза и безглутенови каши да вкарам за СЗ, ама забравих да я попитам само плодови или и оризови, пшенични и царевични става или те отделно се въвеждат?

Каза понякога да съм давала вместо каша- кисело мляко с плодове, не е ли рано още за киселото мляко?!?

# 566
Дидистер, честито и бързо оздравяване!

И аз да питам как ги правите домашните пюрета? Моите не се получават толкова течни колкото купешките и сигурно заради това не се харесват.

Момичета, тези изследвания, за които говорите за каква възраст се правят. Ние след две седмици правим 5 месеца.

# 567
Пламинго в смисъл те кашите за безглутенови и глутенови,съответно с плод или без плод. Ако искаш да дадеш оризова с ябълка трябва да ти са въведени двата компонента. За кисело мляко в смисъл за мен е рано все още,но всяка си преценя☺
SunLove изследванията са на 6 навършени месеца☺Моята дунда не харесва по течни пюрета,но тя не е яла все още купешки зеленчукови. Давам само приготвени от мен и ги хапва гъсти☺Плодовите са и купешки но и идват редички и се нерви,но тя е на доза 60гр от тях☺

# 568
Благодаря момичета, бъдете здрави и вие и обичните ви . Както се бях отчаяла днес моите момчета се прибраха с пълни торби от Хепи и с тортичка, та сега поне ще преглътна мъката с едно суши Simple Smile С ММ се разбрахме да не си подаряваме подаръци вече а да ходим по-често на почивка и ми стана много мило. То мен човек само с храна може да ме впечатли де

И според мен е рано за кисело мляко

# 569
  • София
I. Skela, ако ти е наблизо, препоръчвам ти Ремедиум 4 на Денкооглу. Преди години работех там, на долния етаж са само Бебешки стоки и хигиенни средства. Преди бяха доста ниски цените, но скоро не съм пазарувала и онлайн там, дразнят ме, че БД им е обвързана с килограмите на пратката. В Гален не е така 😁

Общи условия

Активация на акаунт