За МАРТенчето таз година парче от питката с късметите ще има!

• 9 050
  • 270
  •   1
Отговори
# 45
Беа, пуснах ти едно лично съобщение, в което обясних по-широко за нашите премеждия с неяденето, за да не занимавам мамите, аз доста съм се оплаквала от Елина ...
Напълно подкрепям Весето.
А щом Сара е енергична и играе и се държи нормално, не се тревожи, знам че е трудно да не се тревожи човек. Елина също не наддава. На девет месеца беше 7800. А сега ще видим колко е , но едва ли е наддала много.

# 46
Айде и аз да се включа преди да се е събудила Ивката  Simple Smile
Дейзи, приеми и моите искрени съболезнования  Hug
Беа, добре дошла при нас ! Щом Сара е здрава и активна няма за какво да се притесняваш. Ива също въври дребничка - на 8.5 месеца беше 7 кг. и 68 см.
Момичета, много хубави украси. Идеята да ги снимаме е много добра - така съвсем се настройвам на празнична вълна  Simple Smile
Аз много обичам булки, сватби и т.н. и ми е много приятно да разглеждам снимките ви  Heart Eyes Трябва и аз да кача мои тия дни.
На Нова Година ще сме си в къщи с мъжо и се надявам да няма проблем с гърмежите.

# 47
Благодаря Ви мили мами за утехата! Аз като отида на консултация и вече срам ме хваща- моето бебе изглежда 4 месечно в сравнение с другите- само 6.250 и 66см!!!Ама то и аз съм слаба и бащата, ген явно!За манджите- опитвам, пасирам броколи и карфиол/обича ги/, но друго- само опитва. И като се проточи едно ядене около час на всяко, абе цял ден ядем. Мъка, мъка........

# 48
  • София
Беа, добре дошла.  Hug И аз съм мама на дребосъчка - 9-тия месец беше наддала 120 грама, а този както върви (Зори ще стане на 10 месеца след 1 седмица) ще съм доволна ако не е спаднала. Тя ги беше свалила тези 120 грама за първите 2 седмици, та сега бавно и славно ги наваксва.

Зори не харесва зеленчуковите пюрета, на обед й смесвам 1:1 плодово и зеленчуково/месно пюре, иначе стиска уста след 3-тата лъжица. Всичко сладичко се котира добре, та яде 2 пъти на ден каши - сутрин и вечер - и пак не дебелее. Така че няма никаква гаранция, че от АМ Сара ще наддава повече.

Нека да имаме здрави и весели дечица, пък килограмите не са толкова важни.  Hug

# 49
Права си, Галя, да са здрави.На мен до 6-я месец с кърменето живота ми беше песен, сега - нямам време за нищо  с това ядене.Тя ми бута ръката, държи в устата и плюе и ми се смее. Но явна, колкото, толкова

# 50
Привет , мамчета!
Ние още си нямаме сняг , но не пречи настроението да е коледно.Слушаме си със Стела коледни песнички LaughingЕто да видите и нашата украса : http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=86335 , паролата е :bebe.
Добре дошла и от мен на Беа , ние също сме в отбора на неящните , както са ти казали другите мами важното е детето да е игриво и
весела пък те килограмите не са толкова важни.Гледай детето , а не кантара.Ето една тема , която наскоро се обсъждаше за злоядите деца : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=151415.0
Усмихнат ден от нас Hug

# 51
Привет и от мен
Радвам се , че лъха празнично настроение , но преди да се изкажа  , искам да приветствам БЕА И САРА. Беа , радвай , се , че още сте лекички , защото на мен взе да ми отказва лявата ръка от китката и лакътя.А Ели е 8.800 #Crazy Пак беше наддала 500гр. за 1 месец.

Аз днес се  развихрих в предколедно чистене.И въпреки , че няма да сме у дома по празниците реших да поукрася , защото досега имах само една малка елхичка.Весето води класацията по украса - поздравления smile3501
Моята е скромна , но искам да я споделя с вас.Догодина ще укразяваме цялата къща и се надявам да сме си у дома.Сега свеки ме чака да украсим във тях , защото ще посрещаме заедно празниците.Там ще вложа повече творчество и ще ви пратя снимки.Всичко е извън обсега на Ели , защото и без друго стана цялата в брокат , докато подреждаме Grinning 
   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=87148

За сватбите - ние също склщючихме само гражданцки брак като бях в 8-ми месец и сега сме решили да сключим църковен.Имаме една щура идея - на Цветница да съчетаем сватбата с кръщенето на Ели и да си направим голям купон , защото почерпката след  "бракуването" ни беше скромна.Искам да го направим в някой манастир и след това банкета да е в близост , но ...............има време , като го обмислим отвсякъде , ще го споделя с вас Grinning

# 52
Мале, като гледам какво коледно настроение ви е налегнало, чак срам ме хваща. Аз нищо не съм украсила - даже не знам къде ми е елхата след 100 пререждания на къщата заради ремонта. Утре следобед ще си приберем бебето и май ще украсявам с него къщата. Ами малкия помощник  ще иска да се включи

# 53
Здравейте!
Да, много хубаво сте ми стискали палци Simple Smile
Беа, добре дошла!
За пукотевицата по Нова година  - незнам, уж не се плаши от шумове ама ще видим. То ние сигурно ще сме си в къщи, а ако излизаме някъде ще я пратя при мама и татко. При тях май е по-спокойно.
Ние днес бяхме на консултация. Качила е 200 г и сега е 9,300. На сантиметри си е същата като миналия месец 76 см. По едно време много дърпаше на см, чак бях почнала да се притеснявам.
А тази нощ Вики направо ми е скъсала нервите. Будеше се през 1 час и то, за да си играе. Сяда в леглото и почва да си говори и да си играе, да се катери по решетката и да лази  #Crazy Направо полудях. И все си мислех, че като е в спалния чувал на може да се изправя, ама то детето е изобретателно и си е намерило начин. Дано тая нощ спи.
Сутринта й пказвам снега на балкона и й давам да го пипне - тя ме гледа много учудено и ми вика -А- а въпросително. Беше много смешна - искаше да го стисне, а снега й се стопи в ръката и гледа че няма нищо и се чуди.

# 54
bea и бебе Сара, добре дошли! Wink

Ох, аз май ще записвам Вики на кухня. Бях решила да му готвя аз, но не става така...едва ли не всеки ден се потя над печката докато той спи... Накрая...все ми се струва, че не си хапва особено с апетит... А и ми отнема около час и половина всичко...
Може би ще пробрам първо с частна, защото още не мога да се реша с държавнаат. Това, че ми дават чужди бурканчета много ме гнуси... ;-(

Като бяхме във Варна цяла седмица бяхме към ДК. Готвеха вкусно, беше удобно... Отиваш да си вземеш храната и нямаш грижи... Виждам се в чудо...

Милички, споделете мнението си за частни кухни /ако може с линкове/ и за ДК.

# 55
  • София
Здравейте,
На Нова година и ние сме си в къщи.
За гърмежите, аз мисля, че като се пусне малко по-силна музика и всичко ще е наред.
 Ако спи ще го събудя, защото иначе със сигурност ще се стресне.

Ади радвам се, че мъжа ти се прибира, на Коледа всички трябва да са си в къщи 1dating

Дабре дошли на Бебе Сара и мама Беа  Hug

Ей Цеци и аз така съм си окрасила компа, ама в сребърно Wink

daizy мерси Embarassed

Весе супер ти е окрасата Peace А за роклята, не ми е много класическа, защото има розово по нея, но не се вижда на снимката Wink
Това парчето на кръста и горе на бюстието ми е бебешко розово, а и ризата на мъжо Mr. Green
ей тук май се вижда:
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1777156

На бъдещите булки-супер, и децата ще са ви шафери Grinning/и моето бебче беше на сватбата, ама го криех в корема/ Mr. Green

Последна редакция: чт, 21 дек 2006, 14:27 от ketito

# 56
аз токущо взех телефона на частна детска кухня - 02 943 45 08, но май работят до 14ч, така че утре ще звъня. Препоръчаха ми я приятелки, а и там си плащаш за седмица, така че ако нети хареса, просто се отказваш.Аз ще опитам там, защото както казваш готвеното отнема време, а и го изхвърлям после.

# 57
Привет !

Добре дошли на Беа и Сара!  Hug

И аз за пукотевицата покрай Нова Година се плаша - нямам идея как ще реагира малката, дано не се събуди  Praynig По принцип спи като пън и трудно се буди, ама ще видим

Страхотни булки сте мами! И на мен ми се прииска да съм булка вече като гледах снимките - ние мислим да вдигаме свадба лятото , така че ще искам подробности Simple Smile Тия дни дори разглеждах  рокли по и-нет Simple Smile

Веси чудесна укараса, колко много си украсила! Аз вчера също снимах моята ама забравих апарата в къщи...

Цунки

# 58
Беа тази частна кухня ми я препоръчаха и на мен , звъня тук два , три дни и се чудя защо никой не ми вдига, а те били до 2ч.Знаеш ли случайно къде е адреса им?

# 59
Беа тази частна кухня ми я препоръчаха и на мен , звъня тук два , три дни и се чудя защо никой не ми вдига, а те били до 2ч.Знаеш ли случайно къде е адреса им?

Общи условия

Активация на акаунт