За МАРТенчето таз година парче от питката с късметите ще има!

• 8 951
  • 270
  •   1
Отговори
# 30
Терина, супер - ще си имате страхотна малка шаферка! Какво по-хубаво от това! Ще даваме идеи всякакви

# 31
Дейзи миличка Heart Eyesмоите съболезнования Sad

всички нови снимки са прекрасни Hug

# 32
Благодаря ти, Терина!
Данните на моето бебче са следните:
Казва се Сара Валдимар Брагасон, родена е на 31,03,2006. Видях, че вашите дати свършват до 30-ти, така че с нас запълваме списъка. Сигурно сме не само последни в списъка, но и на килограми- само 6 .250. Много е злояда. Има ли някой с подобен проблем?

# 33
видях, че съм забравила да напиша, че Сара се роди 3.100кг и 48 см.
Предварително благодаря за включването

# 34
Галя, ще се справя и с два двореца, само да има кой да дава пари за украсата  Mr. Green

И аз разгледах новите снимки в албума. Особен новите булки. Страхотни са  Peace Кетито, вашата снимка при борчетата много ми хареса. И роклята ти е много интересна - хем класическа, хем раздвижена  Peace
Още повече ме хваща яд, че не си взехме фотограф за сватбата  #Cussing out Нямам една свясна снимка, всичко ми е на филм  Tired

Ади, значи добре сме стискали палци щом мъжа ти е успял да се качи на ферибота  Grinning

Терина, първия съвет, който мога да ти дам е да си запазиш дата от рано там, където искате да подписвате. Препоръчвам ти да се ориентирате февруари-март и да си запишете датата за подписа. А лятото май не ставаше за църковен брак, защото бяха някакви пости newsm78

Добре дошли на мама Беа и бебе Сара  Hug

# 35
Добро утро! Е друго си е със сняг,някак си е по Празнично! People Santa  Всички булки са мноого хубави!  Hug  Ние със съпруга ми имаме само граждански брак,решили сме обаче във Великобритания да сключим и църковен!  Heart Eyes Bezmerna и на нашия накрайник му излиза вода от дупчицата за въздух.Аз пак му давам вода с биберон,нещо Юджи никак не ги харесва тези накрайници. Лек ден на всички!!!  Two Hearts  

# 36
Jessy,  и ти ли си с мъж чужденец?Гражданският брак в Англия ли го сключихте или тук. Моят мъж е исландец, но още нямаме брак. Има ли някакви допълнителни особености, ако се сключи тук?

# 37
Добър ден от нас,
благодаря на Веси за глината ще търся -имам някакви идеи!И украсата ти е супер!

Беа добре дошла! Hug

Терина новината е страхотна аз обожавам булки и всичките приготовления , ако имаш въпроси ние всички сме насреща.  bouquet Hug

За гърмежите по празниците , аз все си мисля , че тя ще проспи всичко затова го навивах моя да ходим някаде и да я оставим, но НЕ първата нова година с нея!

# 38
Весе, ние ще се женим в Панагюрище, от там е нашия татка, така че там едва ли ще има голяма навалица. И аз от сега се вълнувам и мисля какво ли не. Благодаря ви за отзивчивостта. Сигурно ще възникнат доста въпроси, но като започнем организзацията ще питам
Настана сватбено - коледно настроение във форума  Heart Eyes
Беа, Моето дете също е много злоядо...Сега откакто  сме на кухня сякаш хапва по-добре, но пак не яде сумати неща...
Днес сме на консултация и ще видим колко е качила

# 39
добро утро мамчета,
Дейзи приеми и мойте съболезнования за баба ти Praynig
добре дошли на мама Беа и бебе Сара и от нас Hug
Благито днес му е последен ден на хапчета, няма температура, само трябва личната да го види следобяда, дали всичко е наред.
много хубави булки сте всички Heart Eyes, аз нещо немога да намерия диска със снимките да кача и аз.
Ади моя мъж, като бяхме гаджета беше шофьор и напълно те разбирам мила, много се радвам че е успял да се качи Hug
само аз ли не съм си украсила къщата Embarassed
Терина и моя съвет е по-отрано да се организирате да ви е по-спокойно, във всяко църковно календарче, на последните страници пише кога не са разрешени венчавките Peace
днес следобяд отивам за коледния си подарък, нов телефон Crazy
лек ден

# 40
MMMMMM Веси, добре добре Laughingмного хубава украса, хареса ми идеята с герлянда на вратата.

А мартенските мами-булки са страхотни, особено ми харесаха роклите на Борива и Кети /сватяяя да се подмажа малко Joy/

Ади, много се радвам че мъжа ти ще се прибере Hug

Още веднъж мерси на всички за съчувствието.

За Нова година - ние сме си вкъщи, главно поради гърмежите.

# 41
Я виж ти какво настроение е настанало тук? Хем коледно, хем сватбено - много е приятно. Разгледах снимките  Heart Eyes и аз и установих, че не съм сложила от моята сватба, ще сложа, само да изровя....Терина, винаги се вълнувам когато чуя за сватба, сега е същото Heart Eyes
Веси, явно много ти се отдава укарсата   Grinning
bea, Сара, добре дошли при нас  Hug
За канонадата по Нова година, от приятелки знам, че бебоците спят като къпани, пък да видим   Thinking

# 42
bea Добре Дошла! Ние сключихме брак в ВG.,всички документи мъжа ми си извади от британското посолство,искаха му и виза D мисля  newsm78  При вас обаче не съм сигурна как е тъй като незнам дали има Посолство на Исландия в BG.Ако имаш др. въпроси ми пиши на лични.

# 43
Terina, кухнята не сме я почнали, защото ме записаха за държавната от февруари. Дълго бяхме само на кърма - до 5 месеца и половина. И започна ужаса с пюрета- 2 месеца само ядеше по няколко лъжечки и край. Сега яде само месните и зеленчуковите, плодови-не. Мога да я излъжа като сложа банан вътре.Вкарах и каша и попара и останахме само сутрин и вечер на кърма. Резултатът на 15.12. беше, че е пораснала 3см, но не е наддала и грам. Това слабо казано ме смути.Педиатърът препоръча да вкарам адаптирано мляко. Да, ама не! На почти 9-месечно бебе, което досега не знае какво е биберон,  това с млякото не се  получава. Не знам какво да я правя!Изобщо няма апетит, а уж клинично е здрава!

# 44
Terina, кухнята не сме я почнали, защото ме записаха за държавната от февруари. Дълго бяхме само на кърма - до 5 месеца и половина. И започна ужаса с пюрета- 2 месеца само ядеше по няколко лъжечки и край. Сега яде само месните и зеленчуковите, плодови-не. Мога да я излъжа като сложа банан вътре.Вкарах и каша и попара и останахме само сутрин и вечер на кърма. Резултатът на 15.12. беше, че е пораснала 3см, но не е наддала и грам. Това слабо казано ме смути.Педиатърът препоръча да вкарам адаптирано мляко. Да, ама не! На почти 9-месечно бебе, което досега не знае какво е биберон,  това с млякото не се  получава. Не знам какво да я правя!Изобщо няма апетит, а уж клинично е здрава!

Беа, не се притеснявай за яденето. И няма смисъл да даваш АМ, щом се кърмите  Naughty Много са ми чудни подобни съвети от педита  Rolling Eyes Нали си хапва вече пюрета на обяд и вечер си хапва каша, така че какъв е проблема. Щом детето се чуства добре, няма какво да му се притесняваш на килограмите. Защо не пробваш ти да й сготвиш някаква манджичка? Да видиш дали това ще го яде повече. Маги напоследък не ги яде пюретата така, както преди. Но дам ли й коричка натопена малко в наша манджа, просто ще ми изяде пръста. Решила съм да изпразня шкафа с пюретата и после да минем на манджи от кухня или от мама  Grinning Детето просто си иска вече нещо с някакъв вкус  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт