За МАРТенчето таз година парче от питката с късметите ще има!

• 8 953
  • 270
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте и от мен!
Тася, новата темичка е супер, поздравления!
Дейзи, съболезнования и от мен! Уж, знаем,че такъв е животът, но мен много ме е страх от смъртта. Важно е Али и ти да сте живи и здрави, а времето лекува, от опит го казвам.
Ади, дано мъжът ти си дойде за Бъдни вечер. Моят мъж работи на смени и още не знае дали ще работи на 25 и 31, и ние не може да си направим никакви планове, така че е кофти.
Честит Имен Ден на всички именници! Честита месечинка на Ели! Честити нови зъбки на озъбилите се!
Лека вечер: Heart Eyes

# 16
Ger4o, честит ти фотоапарат. Много хубави снимки. Впечатляващи са очите на Иван!
Ади, дано мъжът ти да успее да се прибере за Коледа PraynigМай това ще е твоя подарък?!?

# 17
и аз да се разпиша в новата темичка Тасинка както винаги е чудесна Hug

аз се зарових днес в албумчето ни и освен прекрасните ни бебоци се спрях на свадбения албумкоито попълних малко и приведствам да го направите и вие.ГЛЕДАТ МИ СЕ БУЛКИ

и пак да пиша за тази глина за отпечатъци-откъде я е взела мамата

# 18
Здравейте и от мен!Юджи е по добре,тази пуста хрема много бавно минава. Whistling Моя герой вече има общо 8 зъбчета! Grinning    Хайде да си организираме среща без бебета,може след Коледните празници! Laughing  честито на именниците!!!  bouquet  Лека вечер!

# 19
аз се зарових днес в албумчето ни и освен прекрасните ни бебоци се спрях на свадбения албумкоито попълних малко и приведствам да го направите и вие.ГЛЕДАТ МИ СЕ БУЛКИ

Сложих се и аз при булките  Mr. Green

# 20
Мерси момичета за съболезнованията, добре че сте вие, че цял ден съм сама с детето и си плача, мъж ми още го няма да му се нарева на рамото, добре че сте вие, поне някакво виртуално човешко присъствие /изключвам детенце, което все още не е най-добрия слушател/.

Мишел, признавам си без бой Winkаз бях пуснала инфо от мъжа ми за спестяване, ако искаш давай да минем на лични.

Герчо, много хубаво снима новия апарат или да не е от хубавото детенце Winkайде сега снимай резултата от ремонта, че да хвана някоя идея за нашия бъдещ ремонт лятото.

Ели и Лили много ми харесват украсите ви, айде чакаме още.

# 21

Ето още  Mr. Green Това сътворих тази година. В новия апартамент ще имам доста повече място за изява  Mr. Green

и пак да пиша за тази глина за отпечатъци-откъде я е взела мамата

Дарлинг, сори, че сега чак ти пиша, но докато изчета и стигна до писането и вече забравям всички въпроси  Embarassed  ooooh! Та тази глина я има в ДАР, Фантастико и 345 /може и на други места, но там съм я виждала/. Продава се под формата на правоъгълник. Опаковката е от сорта на кроасаните и има картинка с глината. Обикновено я слагат при канцеларските материали. Има бяла и кафява. Препоръчвам ти да си вземеш голямата опаковка, защото малката няма да ти стигне до никъде. Като направиш отпечатъците я остави глината да изсъхне /трябва да побелее/. Тогава я оцветявай. Остави пак да изсъхне добре и после може да я лакираш. Става супер  Peace

Ади, и аз стискам палци мъжа ти да се прибере за Коледа  fingerscrossed  Praynig   fingerscrossed

# 22
  • Варна
Дейзи, моите съболезнования за баба ти. И моята е много зле и те разбирам напълно. Hug
Много хубави украси, момичета. Моят мъж все още не е купил елха, не му остава време. Дано утре вече да стане и аз ще украся, че то време не остана. Praynig
Честита придобивка, Герчо! Много сладки снимки на Иван. Heart Eyes
Честити 9 месеца на Ели!  bouquet
Аз имам едно друго притеснение. Незнам вие дали сте мислили по въпроса. Как ще преживеят децата пукотевицата на Нова Година? Thinking Особено както се очертава нас да ни няма в къщи (ако ни излезе късмета Mr. Green), незнам свеки как ще го успокоява. newsm78

# 23
УРА!  Simple Smile Мъжът ми се е качил на ферибота. Утре слиза в Гърция и се надява петък да се прибере ако няма опашка на границата. Благодаря ви момичета! Hug Добре, че ви има!
Качих снимки в албумчетата от сватбата ми и на детенце по месеци, на който му се гледа.
Вики спи и май и аз ще си лягам, че кой знае колко рано ще стане сутринта като е заспала в 20.00 часа.
Лека вечер от мен

# 24
  • София
Ееее Веси, не по-голям апартамент, ти сигурно цял дворец можеш да украсиш, ако те пуснат. Simple Smile Много е хубаво и празнично.  People Santa

Разгледах и "новите булки". Борива, Дарлинг, Деси, Ади, много сте хубави.  Heart Eyes Те Борива и Дарлинг и сега така хубави си изглеждат - че съм ги виждала на живо.

ДейзиHug. Дано да е намерила покой баба ти, а постепенно и ти.

Кате, и аз се замислих онзи ден по въпроса с новогодишната пукотевица. Покрай нас тинейджърите вече яко тренират и Зори имаше проблеми със заспиването една вечер, но не е плакала. Все пак това бяха единични гърмежи, а не едновременно включване от всички страни...  newsm78

# 25
Daizy, приеми и моите съболезнования, мила! много е тежко, но добре, че имаш Али..един живот си отива, но друг тепърва разцъфва. Моята баба почина преди 10 години, но я чувствах като майка и през всичките години я сънувам много често и продължава да ми липсва, но...успокоението са ни малките съкровища.

ger4o, снимките са чудесни!

мами, аз пък искам да питам тези от вас, които ползват мекия накрайник на Авент. Почти всеки път като давам на Писи да пие вода и от дупчицата, от която трябва да излиза само въздух непрекъснато излиза вода, която съответно влиза в носа на детето и почва да се дави, защото отвсякъде й влиза вода в гърлото. При вас така ли е? да не би да надигам прекалено много шишето...или има нещо дефектно в моето... Ако продължава така, по-добре да минавам на директно пиене с чаша.

желая ви лека нощ и спокойни сънища!   sleepuu

# 26
  • София
И аз сложих снимки като БУЛКА  Peace

# 27
Здравейте майчета на мартенски бебоци! Много искам да включа и моята кукла в дългата листа на мартенчетата.
Бихте ли помогнали как да и прикача снимка и да и попалня данните.
Много съжалявам, че сме изпуснали Коледното парти, но занапред бих искала да се включим активно. Предварително ви благодаря!

# 28
Кате Н, в нашия блок средната възраст е 80 години и то защото се смъкна малко като се роди Иван  Joy. Покутерица няма, едно спокойно-тихо, само отвреме-навреме се прокрадва увеличения звук на Новогодишната програма на Канал 1  Joy. А аз ненавиждам този празник и от поне 10 гоидини си мечтая да си остана една година у нас и никой да не идва - та тази година ще го направя. Ще си спим с Иван и това е

Последна редакция: чт, 21 дек 2006, 10:00 от Ger4o

# 29
Добре дошла на Беа! Напиши данните на бебката ти и Тася ще го включи в списъка Wink
И аз съм се притеснила за пукотевицата, ние уж ще сме навън , но все си мисля, че ще се връщаме ...Нещо Елина напоследък не спи добре, постоянно се буди и иска да спи при нас Sad И ние не можем да спим, след като тя се опъне на нашето легло. Но живея с надеждата, че майка ми ще се справи с гледането на Елина. А много ми се излиза, че не сме излизали мнооого отдавна.
Аз също разгледах булките и много ми харесаха всички.
Ние мислим това лято да се "бракуваме" така че ще давате напътствия Wink

Общи условия

Активация на акаунт