Подарък Дядо Коледа ще донесе на Май-ското хлапе!

• 11 283
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
Ох, най- сетне ви изчетох Simple Smile, та мога и да се разпиша Simple Smile
ЗДРАВЕЙТЕ, много ми липсваше форума  Hug
Но Анди ми даде зор да поразчистя гардероба на Стеф, че майка му праща като невидяла дрехи, а ние няма къде да ги държим, та понапусках малко нещица в продавалника.
А и нямам врем за форума, понеже сме болнички, на АБ  Cry, дано премине бързо. По този повод- дано Симби и малката скоро са вкъщи здрави и усмихнати  Praynig А и Габи, на БгВики дано е добре, ида се е разминала със скарлатината  Praynig
Честит рожден ден на Мимозата и Галя на патерици и на Ирка навреме!
Много здраве и усмивки ви желая   bouquet
Честито и на всички месечинки и новоозъбени, които сме пропуснали да поздравим  Hug Hug Hug
Крейзи, тоя сладур Лео има страшни очи бе  Heart Eyes а и косаааа, пазете се моми Simple Smile
Гледах снимките от партито и мога само да кажа, че благородно ви завиждам, а бебоците са... думи нямам!!!! Красота и чудесии Simple Smile
Ние също имахме "полет", но от проходилката, на заден ход, за да докопаме пак елхата (която аз украсявам по 10 пъти на ден, а тя разтуря:), падна и пищя 15 мин, а аз поне се наплаках, и мисля, че остарях с 2 години!!!! Кошмар, треперих цял ден.
А елхата и украсата са ни любимата игра, сваля гирляндите и израчките и от 2 дни се опитва да сложи там едно гумено пате!!!! Голяма веселба Simple Smile
Имах още да пиша, ама.... ЕГН..., а и да не досаждам
Лека и спокойна на всички МАЙчета  Hug

# 31
bdbaloniИрка! Да си жива и здрака, както и малката принцеска!
Крайзи, Лео голям сладур  love001 Как пада и става, голямо шило Joy

# 32
Честит рожден ден, Ирка!!!

Пайзи, не знам зъби ли са какво е, ама тази нощ не мигнах и за 1 секунда!!! #Crazy Наистина не знам вече какво да правя! Проблем явно има, защото детето ми е спокойно, никога не е плакало така, дори и като новородено...

# 33
Честит рожден ден, Ира. Бъди много щастликва и обичана. Нека всичките ти мечти се сбъднат и ако искате още деца - нека скоро се радвате на едно братче и едно сестриче на Елла.

Бях писала разни неща, но съм затворила операта и са се изтрили...
Крейзи кити - много е лошо това с антибиотиците, но най-важното е, че ако се вземат лекарства скоро ще озравее. И алергия към кравето мляко ли са ви открили? Ух.

Крейзи - Лео е страхотен - толкова е жилав и пъргав Simple Smile Да го нацелуваш хубаво.
Нашия мързеланчо се обръща от корем по гръб и като иска да стане започва да реве, за да го вдигна. Ще накарам мъжа ми да му сглоби креватчето. Мислех, че в кошарата за игра ще се изправи, но засега не го прави. А в кревата може да му е по-лесно.

# 34
Айдеее на кафето, този път от любимото ми , а за Ани чайче , закуската от някой друг, че аз по това време не закусвам.

Честит рожден ден на Ирка! Пожелавам ти много здраве и щастие, Елла много да те слуша и радва!

Честито на днешните месечковци!

Забравих да кажа вчера кой ми влезна в дома - ами деца, така че на мен цяла година ще ми върви на деца  Crazy.

Крейзи, радвам се че се разписа, Лео много е пораснал и е голям сладур със тези зъбчета. Да пишеш по - честичко сега, че много ми липсват твоите писания.

Кабранска, веднъж беше писала, че слагаш няколко капки зехтин в пюренцата на Ивчо, за да не се запича, та исках да ти кажа, че тук ме посъветваха същото, защото витамините от зеленчуците се усвояват по-добре от организма, когато се привмат с някаква мазнина (малко късно се сетих за това ама ми е простено, нали съм кърмачка  Mr. Green).

После пак ще пиша, че ученика трябва да става...

# 35
  • София
Ирка честит рожден ден!!!! Желая ти много щастие и радост!  newsm59 nbirthday newsm38
Даниеле дано този период отмине по скоро  Praynig През деня как е? Имате ли проблеми?
Вчера майка ми влезе първа, така, че ще имаме хубава година  Grinning Късно разбрах за този обичай можеше и аз да си поканя някой, но добре, че преди това като дойде домоуправителката я държах на вратата  Mr. Green иначе щеше да настане време разделно.... Mr. Green
Крийзи Лео голям бонбон - и колко е порастнал и как се изправя... пу-пу. Гледах клипчето на пресекулки, че явно някой кодак ми липсва ама схванах идеята
И ние не можем да седим хубаво - задържа се подпрян на ръчички, но не повече от минута и се килне нанякъде обикновенно по нос  Mr. Green Иначе е голам дивак - постоянно се търкаля  newsm32 клати се на четири крака, бие си главата, опитва се да направи челна стойка като се подпре на глава и си вирне дупето нагоре  newsm62 А от скоро се е научил да казва рррррррррр. И сега чувам отатъка едно ррррррррррррррр все едно подвиква на някое магаренце  Grinning

# 36
  • София
Бързам да се разпиша, докато терминаторчето не се е събудило Wink.

Ира, честит рожден ден! Желая ти живот, изпълнен с радост и любов!
Кабранска, веднъж беше писала, че слагаш няколко капки зехтин в пюренцата на Ивчо, за да не се запича, та исках да ти кажа, че тук ме посъветваха същото, защото витамините от зеленчуците се усвояват по-добре от организма, когато се привмат с някаква мазнина
Така е - витамините А, Д, Е и К са мастноразтворими (вит. С например е водноразтворим) и се усвояват от организма единствено в мазнина (това съм го запомнила от часовете по биология в училище Simple Smile)
Болните бебчета да оздравяват бързо Praynig А на Даниеле наистина й съчувствам - хем не може да се наспи, хем пък и не се знае каква е причината, дано след прегледа да стане ясно и бързо да се оправите Praynig
Да се похваля, че снощи уважих коледния банкет на фирмата и си изкарах много приятно. Като се прибрах мъжете спяха, но дали е имало екшън преди това, още не знам, че не сме се видяли днес с мъжо... Rolling Eyes Наистина се откъснах от бебешката рутина и си потанцувах доста, абе въобще, много добре ми се отрази, препоръчвам ви го и на вас Grinning
А сега и да се оплача - Румчо ми прегриза зърното и имам нещо като рагада Sad Припомних си първите дни на кърменето  Confused С тия две остри зъбчета, ако нещо е изнервен или не е гладен, ме гризва и вече трябва да му давам да яде ако е много гладен, тогава май не смее да хапе, а ако продължава, ще взема да го отбия, че то така не можем да я караме. Дано да се усети, че не трябва така да прави и да спре  Praynig
Лек ден!

# 37
  • Велико Търново
bdbaloni hbday bdbaloni hbday bdbaloni hbday bdbaloni hbday
Ирка,пожелавам ти да си много здрава,много щастлива,много обичана от всички и не на последно място Петър,ама много ,много да те слуша!  love001 newsm51

Честита месечинка на Анастасия,Велизар на Мими,Симона и на голямата ни приятелка Траяна!Желая им да са много здрави,щастливи и усмихнати деца!

Днес мойто мъж става на 33 години!По случая ви черпя  beer beer3 beer2 cheers beer Drunk Wine Glass eat smile3510 Popcorn eat newsm60 и с каквото друго си пожелаете!

Кате,голямо благодаря за кафето!Ще се възползвам с удоволствие от двойна доза дори! Hug

Честито на всички сладури,които са се сдобили със зъбчета!Да са им много здрави и бели!

Крейзи кити,стискам палци всичко да е наред и Димана да се размини с АБ! Hug

ДаниСтеф,дано и при вас всичко да се нареди и тия гадни болести да не ни закачат децата! Praynig

Всички клипове,които изгледах ми напълниха душата.Всички деца са толкова милички,че думи нямам.Косьо е много напред с двигателните умения,Радина като мама явно ще е музикална,а за този сладък Лео думи нямам.Крейзи,ама хубаво да го намачкотиш от мен Heart Eyes!Кабранска,ти си извадила тежката артилерия.Аз,обаче на едно време няма да му се дам толкова лесно-вчера с Божа и количката,без дъждобран бяхме на МОЛ,днес упражнението ще е същото-дъжд,сняг,само град да не е щото ще ме убие,а пък няма кой да ми гледа детето после.Което пък ме въвежда на мисълта,че за първия прадник,който ме предстои Георги ще трябва да ми купи Космо диск,защото Божа спи на моя матрак от спалнята,което е ядски неприятно и изнервящо за мен,но мисля да  и покажа кой диктува правилата в моята къща Mr. Green.

И понеже кърма,пюрета и АМ не и се предлагат вижте с какво утолява моето дете глада:

# 38
  • София
Тази сутрин доста хора са се разписали рано-рано. Така добре ви разбирам  Hug ...То ние поспахме - или поне някой от нас, макар и до 2 след полунощ по този начин Аз съм почти сигурна, че Косьо не го тормозят зъби, защото при него проблемът е да спи сам. Снощи го приспивах сто пъти и оставя ли го в леглото му, колкото и дълбоко да е заспал, след 15 мин. наддава вой  Confused И накрая до сложих в слинга и не мръдна докато си изгледах филма и го извадих да си легна. Не беше ял от 8, т.е. 6 часа без кърма явно ми показва, че не се буди от глад.
 Аз много се притеснявам, че каквато съм некъдърна майка, ще му оставя проблеми със съня за цял живот на милото...  Cry особено ако минем на тая последна мярка - да спи в слинга  Cry

Велиса, много неприятно с падането... с тия проходилки трябва много да внимаваме - аз си знам, че не е безопасна, та изобщо не го оставям сам в нея...

Ира, честито и от мен!   bouquet

Крейзибрат, откога чакахме включване, къде се изгуби, как минаха изпитите? Лео колко е порастнаааал  Laughing бонбон!

Сиска, и вие ли сте с екзотични вкусове  Joy

# 39
  • София
Четит рожден ден Ирка!
Честито и на мъжа на Сиска, честито на месечинките!

# 40
Специално влизам да честитя рожденни дни! (че нещо не остава време ... Sad)

Мимозке, зло да те забрави! МАлко на патерица но от сърце желая да си здрава и усмихната, обичана и пълноценна!  Heart Eyes  bouquet

Ирка, днес уцелих джакпота като разбрах че мога и теб да поздравя, и то навреме! Честит ден ден! newsm51 Много много здраве, любов и щастливо небе над теб!

И на Сиска на мъжа  nbirthday newsm67

# 41
  • София
Руми, по този начин ли ти е вързан слинга? http://www.mobywrap.com/instructions.php?link=3
Честити Рожден ден на Ирка! Grinning newsm59
Кафенцето  на Катето мнооого ми хареса, отивам да си направя, ама няма да стане такова хубаво Simple Smile
Честит ви почти първи сняг, при нас е побеляло вече.

# 42
  • Плевен
Добър ден!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИРКА ! ОТ СЪЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И МНОГО ОБИЧ !
ЧЕСТИТО И НА ДРУГИТЕ МЕСЕЧКОВЧЕТА ВЕЛИЗАР, СИМОНА И АНАСТАСИЯ !
И да ви почерпим, да ви е сладко

People Santa Крейзи радвам се, че се появи ! Лео е голям сладкиш, а за удрянето пробвай с по висок обиколник , който да обхваща огражденията на легълцето отгоре. Поне да омекотява удара .
 People Santa Честито и на Сискиния мъж ! Да е жив и здрав и повече положителни емоции да й създава !
 People Santa Крейзикити, Данистеф , Симби дано принцесите бързо да се оправят от тези гадни болести...
 People Santa БгВики как сте?
 People Santa Много падащи бебета напоследък , явно и аз ще трябва да внимавам повече, че първия ни опит беше на три месеца ....
Хайде да приключвам, че някой е гладен
Весел ден от нас!   madnoel

# 43
  Честит Рожден Ден, Ирка.!  bouquet От здраве да не се оттърваш, съпругът ти много да те глези, а Елла много да те слушка!
    Честит Рожден Ден на Сискиния мъж и той много да те слуша! Весело изкарване![/size]
   Честито и на месечинките днес!
   Хайде и ние в клуба на парашутистите, изкарах си ангелите. Беше заспал отвъншната страна на спалнята и аз дремех. Събуди се си викам ей сега си сменяме местата, но съм заспала и чувам "туп ааааааааааааа".Добре,че неуцели печката, а падна върху терлиците ми. И главата му беше вирната!Ох!
  Аз през ден му стържа ябълки и така много му харесват и май му помагат да се изака, ама още не съм сигурна!
   Чао от нас за сега!

Последна редакция: чт, 21 дек 2006, 12:42 от paizy

# 44
Здравейте мили мами,
след една нощ на неспане влизам първо при вас за да се оплача! Моя хубостник прекрасен се сабуди в 3.30 и му дадох да хапне, след това спа около един час и от там нататък никакви пози, песни и люлеене не помогнаха да заспи пак. Свекърва ми казва че човек колкото повече спял толкова повече му се спяло затова между храненията трябва да спи около час, а той не ще иска да си играем в проходилката и така, като го хвана да го приспивам започва един рев и след 30 минути усилия да го удържа защото вече и това ми е трудно /9500гр. и 70 см./ заспива но като го оставя в кошарата се сабужда.
Да честитя на всички празнуващи, да ви пожелая много щастие и послушни дечица.
Варненски мами страшна среща сте заформили другия път ще се постараем да дойдем и ние ама ако на Златни пясъци ще трябва да е с татито!

Общи условия

Активация на акаунт