Подарък Дядо Коледа ще донесе на Май-ското хлапе!

• 11 283
  • 288
  •   1
Отговори
# 285
Хайде и аз да се разпиша,преди да ми се е събудило зверчето 1crib
Честито на всички месечковци-най-хубавите подаръци от  santa2 да са за тях!
Честито на всички нови зъбчета-белички и здравички!
Честито и от мен на тате Кабрански(зло да го забрави вчера го изпуснах)!
Аз най-сетне взех,че я смених тази моя педиатърка че много ме дразнеше вече и новата взе, че изкара другото ни ухо болно,ама карай да върви- сега лекувам и двете за по- сигурно  33uuА почвам и да се замислям вирус ли е, зъби ли са,че температурата беше за една вечер,а гърло и сополи и от зъби се появявали-важно е, че си се храни детето и дивее нормално.
Ако не успея утре да ви кажа-весело изкарване на празника и Дядо Мраз да не пропусне никого(като онзи другия старец дето не е успял да мине навсякъде)Поздрав и от Алекс за всички бебчета:

# 286
Малееееееееееее тоз Асен- много уважаван в майската тема,бе...като му кажа и като надуе едни перки....незнам как ще се говори с него....но правилно сте предположили,че порйди неговото"одъртяване" съм се позагубила-уж тая година щеше зда е по-скромно/че и на път беше вчера...а и днес,щото техния шеф е турчин и явно е решил да им разгони фамилията по празниците...виж покрай байряма е друга работа/,обаче лошото ,е че не се размина и в крайна сметка пак го отбелязахме подобаващо/в което наистина няма нищо лошо освен предварителната подготовка и следварителните работи...ама карай-сефте да е,та да мрънкам Whistling/Днес тъкмо замазах снощните следи и се налага да почвам подготовката за утре,че ще сме у нас с едни приятели-те са с дъщеричка на 3 години и трябва да обезопася хубаво къщата,че двамката със Сами са взривоопасна комбинация..... Mr. Green..а и малкия разбойник вече е неудържим-де що има покривка е издърпана докато се разхожда с "крокодилката"/както Сами е кръстил проходилката/...и вече ни в стол,ни на легло мога да го оставя-че и преди малко пак се приземихме на килима-само го оставих на столчето за да оставя торбите.....и туп...добре,че беше още тапициран с якето ,та да смекчи удара.
Сега да не забравя-Честито на вчерашните месечинки Божа, Марти и Стани, Сами и Маги и днешните Дон Тони, Лаура, Мая, Иван, Анна, Ванеса и Деяна. Да са живи и здрави, много усмихнати и игриви Praynig 
Честит рожден ден на патерици  на Надето и на Илияна и на мъжа на Кабранска!
/това го копирах,но последното не го изтрих да не каже,че само чуждите булки го поздравяват-`щото предполагам,че ще провери да не го бъзикам... Wink
За винцето-то сигуно и по-важни питания имаше,ама аз като една видна пияница да кажа-няма лошо...ако не прекалявате.....
О,да не забравя и да честитя новопоявилите се зъбчета...ама нещо много масово зъбоникнене е настанало гледам Thinking.....дано да са здрави и бели зъбките на Момчо,Никола,Дея,Маги и ако съм пропуснала някой-злото да го забрави Wink....
Чао засега-ако ме няма-да знаете -в кухнята съм.....или реализираме пожеланията на tania_ark Laughing Embarassed Mr. Green

Последна редакция: сб, 30 дек 2006, 17:22 от Анонимен

# 287
И сега се извинявам ,че пиша наново-но ,ако pepsun случайно влезе отнякъде да ни чете да знае,че съм и затрила телефона/просто съм го запомнила в телбефонната книга,а тия дни при смяната на картите съм я изтрила:/и сега ми иде да се гръмна от яд #2gunfire #2gunfire #2gunfire..та ако някой и има координати-моля да ми прати...че ме е  Embarassedче съм такава патка/
Ирка,и теб ще те дочакаме до вторник...обаче след туй-само да не се обадиш.......... Naughty

# 288

Общи условия

Активация на акаунт