И Весели празници, нека всички сме живи и здрави и усмихнати, пък другото ще се нареди!
Аз тия дни, нали все по кухнята се въртя и по Говарския форум и тук малко поизоставих положението
Ние все гости посрещаме или по гости ходим и няма време човек да огладнее, УЖАС, язък ми за диетата...Кабранска, душата, много сладки твоите мъже, бре! И все се чудя дали да ти кажа, ама все се сдържам... той мъжът ти страшен пич... Поне от снимките като го гледам е страшно привлекателен, даже в неглидженте облекло и изобщо всякак... Добре си гледала, като си се женила!
А Ивко в тия играчки как е заровен, умрях от смях. Ама нещо много ме учуди...
много ти малка питката, за кого по-напред стигна... за справка - нашата...
вярно, че я ядохме до днес де...
А ето, който иска да гледа повече:
http://snimka.bg/album.php?album_id=88513&view=1&photo=1
Да ви кажа, ние май ще поставим нов рекорд по най-късно изникнали зъби, защото все още нямаме ни един, а и нещо не виждам нишани скоро да има. Иначе Момчо много добре понася празниците, че нали има все около нас по 100 човека да си играят с него и е доволен.
Желая на всички весело посрещане на Новата година, че едва ли ще успея пак да пиша - ние до 2-ри сме с много гъста програма - ще пека пак пуйка, капама, питки и чудесии, щото чакаме гости - кумуве, братовчеди, брат ми от Свищов и кой ли още не... Ама да ви кажа тоя готварския форум страшен - всичко що съм прочела там става много сполучливо.....
Целувки...
ще има да ни гледате сеира 
само така, и по честичко, че ако има някой с лошо настроение - ти си лек за това! А иначе, аз още одеве щях да пиша, тез твоите малки мъже големи симпатяги. И за Сами не знам, ама Ивко определено на тебе ми прилича... Абе добре сте справили и двата пъти

Ей, страшен образ, прехвърчам

morning
чудесен е ,ама то като жена си
Оказа се със зачервено гърло,възпалено ухо,а и хрема придоби-и предписан антибиотик