Подарък Дядо Коледа ще донесе на Май-ското хлапе!

• 11 283
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
  • В сърцето на любимите мъже!
Здравейте Момичета и от нас!

И Весели празници, нека всички сме живи и здрави и усмихнати, пък другото ще се нареди!

Аз тия дни, нали все по кухнята се въртя и по Говарския форум и тук малко поизоставих положението Simple Smile Ние все гости посрещаме или по гости ходим и няма време човек да огладнее, УЖАС, язък ми за диетата...

Кабранска, душата, много сладки твоите мъже, бре! И все се чудя дали да ти кажа, ама все се сдържам... той мъжът ти страшен пич... Поне от снимките като го гледам е страшно привлекателен, даже в неглидженте облекло и изобщо всякак... Добре си гледала, като си се женила! Wink А Ивко в тия играчки как е заровен, умрях от смях. Ама нещо много ме учуди... newsm78 много ти малка питката, за кого по-напред стигна... за справка - нашата...

вярно, че я ядохме до днес де...

А ето, който иска да гледа повече:

http://snimka.bg/album.php?album_id=88513&view=1&photo=1

Да ви кажа, ние май ще поставим нов рекорд по най-късно изникнали зъби, защото все още нямаме ни един, а и нещо не виждам нишани скоро да има. Иначе Момчо много добре понася празниците, че нали има все около нас по 100 човека да си играят с него и е доволен.

Желая на всички весело посрещане на Новата година, че едва ли ще успея пак да пиша - ние до 2-ри сме с много гъста програма - ще пека пак пуйка, капама, питки и чудесии, щото чакаме гости - кумуве, братовчеди, брат ми от Свищов и кой ли още не... Ама да ви кажа тоя готварския форум страшен - всичко що съм прочела там става много сполучливо.....

Целувки...

# 241
Е,най-накрая и тук малко да живне....че аз току,току прелетя покрай компа...и форума нали все отворен стои....обаче гледам в майската тема жив човек се не мярка...та ако щете вярвайте-търсих да няма нова тема и пак само аз да не съм в час.... Embarassed
А сега на въпросите:така е -с трима мъже се очаква на ръце да ме носят...ама няма...ако не се развикам няма кой едно фото да ми щракне/пък като се развикам едни снимки ядосани излизат Mr. Green/Обаче още от сега започвам да обработвам синковците...и като се оженят и все кам мама ще ги тегли....да му мислят сна`ите...иначе -мерси за комплиментите за момчетата ми...и аз си ги харесвам Embarassed
Иги-на теб специален абзац...че направо ме притесни...чак пък толкоз да `фаща око тоя моя мъж...ама сигур` щом съм го взела/макар,че под секрет споделям,че като решихме да се взимахме даже незнаех какъв цвят са му очите...помнех само че имаше коса...ама да не разправям в подробности,че ще ми падне реномето/..а за питката-първо според традицията се прави содена питка-дето колкото и да бухне все така тънка става..а тая година и диаметъра съкратихме...че все голяма я правих и предишни години се чудихме на кого да наричаме парчета...за да излезе парата/че то нали още сме сравнително малко семейство...но пък като станем голямо... Naughty ще има да ни гледате сеира ако още имам време за форума Thinking/Абе,я кажете как да си сложа трикольорче за медиците,че нещо нве ми се получава?
Айде лека нощ от мен...че татито се прибра и тая вечер ще съм мила/че утре ми е рожденник/ пък и като гледам с каква скорост ми се зареждат страниците/ама това си е по нашенски причини-`щото това рогато и дългокосо нещо наречено Асен ,още преди да се събуе и зарежда един километър филми и музики да тегли... Twisted Evil/

# 242
Здравейте! Разгледах всички Коледни снимки. Страхотни маси сте спретнали.

Честити 8 месеца на Криси!

# 243
  • Варна
Хе, хе, Кабранска, все ме развеселяват постовете ти  Peace само така, и по честичко, че ако има някой с лошо настроение - ти си лек за това! А иначе, аз още одеве щях да пиша, тез твоите малки мъже големи симпатяги. И за Сами не знам, ама Ивко определено на тебе ми прилича... Абе добре сте справили и двата пъти  Wink

Анита, русото дългокосо момиче е племенницата ми.  Laughing Правилно си се ориентирала. Иначе не си приличат, само очите им са един цвят, ама то и със сестра ми сме така - нищо общо, само очите ни са еднакви, та и на малките сме ги дали.

Иги, бравос за трапезата и за пуйката. Аз на Коледа правих пък пълнен заек - то една плънка му сътворих /с ориз, два вида маслини, гъби, шам фъстък, стафиди, моркови/, само сачми от пушката не сложих, ама си облизахме пръстите де.

Мойто мъж пак на банкет. ААаааамаха, и аз искам. Ма няма..... Ще си прося пак компенсация, че и без туй съм си харесала едни петльови гащи, както им вика баба ми  Mr. Green , дето стават и за наводнение в къщи  Wink

Айде лека и спокойна нощ на всички мами и бебчовци  Hug

# 244
  • В сърцето на любимите мъже!
Ехо-о-о-о, имаме си зъъъъб!
 newsm44 tooth

И аз значи, да не се оплача и то веднага детето взе, че се коригира!

# 245
  • София
 newsm44 tooth

Ами, Честито ви зъбенце, Иги, да е беличко и здравичко, по предназначение да му служи на бузанчо, и много културно да поцоква  Laughing (като Велизар), без да ръфа мама!!! Heart Eyes

Кабранска, пак съм се хилила като луда на постинга ти... Joy Ей, страшен образ, прехвърчам като муха л*йнарка  Joy Joy Joy   от хола, до стаята (уж да нагледам детето  Embarassed) и очаквам да се разпишеш - иначе не ми е спокойно на душата... Hug

# 246
  • Перник
Честито да ви е Иги! И бяло и здраво и всички така да са!

Голяма радост и вълнение е първото зъбенце То при нас вече са 6 и 1 на половина, та вече не им се радвам толкова.

Целувки за малкото ми мъжле!

Много ти беше хубава трапезата. С много мерак си я правила личи си.

# 247
Честито зъбче на Момчо! Да е беличко и здравичко!

# 248
    Честито зъбче на Момчо, да е беличко и здравичко!

Честито на месечинките!

Много хубави бебоци и трапези. Аз забравих да снимам нашата,заплес.
      Използваме като за последно хубавото време! Малкия точи лиги, все прав иска да стои,а криви крачета,все едно играе туист,седнал не иска да стои!
    Лека вечер от нас!

# 249
 newsm44 tooth

Честито ви зъбче, Иги! Най-накрая и Момчо в отбора на зъбатите  Grinning tooth

# 250
 newsm44 tooth

Честитооооооо!
И ниееееее - малко и беличко  newsm44 newsm44 newsm44- кръстих го Стефчо - че на Стефанов ден излезе!

Много  Hug Hug от нас - изчезваме за Банско - и стягам катуна....

# 251
  • София
Честито на озъбилите се тези дни и специално на Момчо и Никола.
Днес и ние използвахме хубавото време за дълга и ползотварна разходка. Водих Стоянчо до МОЛа и го снимахме с дядо Коледа. И вчера го снимахме в един магазин при нас и получи много подаръци, е то аз ще ги изям пък после той ще опитва  Laughing
Ние още си нямаме зъбче  Rolling Eyes
За всички, който искат да разглеждат снимки ето малко от нас:
http://snimka.bg/album.php?album_id=67756&photo=101
Това е отивам да спя, че те мойте мъже отдавна похъркват.
Лека нощ  Hug

# 252
Добро утро!
За тези, които ме познават ще кажат, че нещо съм се объркала. Но вчера си легнах към 22:30 и сутринта станах в 6 - не ми се спи и това си е  Laughing
Сиска, приготви ли кафето?
Ето от мен чая:

Честити зъбчета на Момчо и Никола! Да са здрави и нека лесно пробият и другите.
Много благодаря за поздравленията за 8-мия месец на Криси.
Вчера правихме сладки с Макси, но малко ги изгоряхме.
А вашите маси за Коледа се страшно хубави. За Нова година ще подреждаме масата заедно с Макси. Дано се справим.

Криси вече се сърди, когато го слагам седнах в кошарата за игра. Иска прав  Shocked Само, че той не може да се държи сам на краката си и пада.
Виждали ли сте някъде бънджи на стойка - тъй като няма как да го закрепим на вратите ни?

Разгледах снимките на бебенцата. Много са хубави. А и всички са толкова любознателни. Стоянчо даже проверява от шезлонга какво има на пода  Laughing

Приятен ден на всички.

# 253
  • Велико Търново
 bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni
Честит Рожден Ден на Надя и Илиана2!Желая ви от сърце да сте много здрави,щастливи и всичко най-хубаво!Весел празник и големи подаръци да получите! newsm51  love001

Честито на всички месечинки!Да са много здрави и щастливи!  ura  bigdance2

Честито на всички,които са се сдобили със зъбки!Да са им много здрави и бели!

Сега да почерпя и за 7-те месеца на Божидара! beer Wine Glass Popcorn eat  food010 kaffeetrmker_2 morning

Всички нови снимки,които сте пуснали са страхотни,а за трапезите думи нямам-прекрасни са.Ох,отивам да мия дупе,че мирише,ама много Mr. GreenПо-късно пак може да се включа!

А,за на Кабранска мъжа на живо да знаете какво е  Blushчудесен е ,ама то като жена си Heart Eyes!

# 254
Честита Коледа!Честити месечинки на Станислав,Мартин(на Надето),Божидара,Саманта и Магдалена!Честит Рожден ден на nadia_777 и  iliana2 !Да сте живи и здрави и само хубави неща да пълнят деня ви!Нямам време да пиша,че Алекс пищи(така му завършват песните),но само да се оплача че той е болен предпразнизно и онази вечер вдигна температура и много ни изплаши CryОказа се със зачервено гърло,възпалено ухо,а и хрема придоби-и предписан антибиотик CryАнтибиотика още не съм го дала-ще го водя на друг доктор,а за ухото ни е дала капки за очи(вие ажете нормално ли е).
 поздрави и после ще пиша пак

Общи условия

Активация на акаунт