А за довечера и нещо по-така
Малкото слънчице ми направи подарък - и ние сме вече
е само е пробило и е като люспичка, но и това е нещоЛек ден...чао от нас

Ей тази снимка ме разби. А бе какво има толкова под този шезлонг. И ние сме така постоянно и все на тази страна.
Сега "някои" спят
, "други" с голяяма чаша кафе се опитват да си държат очите отворени, ама кой как се уреди и за к'во е учил...

Траяна е все още в неозъбилия се отбор, май малко останахме...., но моите са изникнали в 9-я месец та очаквам нещо подобно и при бебка...
Много благодаря за съвета за спасяване от шумотевицата в новогодишната нощ. При нас - както и при Олчето чувам - е Босна и ...., а също така тренират всеки божи ден и особено вечер, но няма свикване с тези гърмежи. Аз по принцип не съм почитател на такъв тип "забавления" и винаги се чудя, що за кеф е това гърмене....единствено заря и от рода ...харесвам, но тъпите пиратки и самоделни бомбички направо ненавиждам (дано не съм обидила някого)
Страхотни софри сте спретнали по Коледа, аз не успях да снимам нашата. Снимките са суперски и много се забавлявах докато ги разглеждах !
От вчера съм в отбора на "закланите", то ми и прилича нали е време за коледно заколение 
Първо зъбче!
Честито на всички месечинки. Да са ни живи, здрави и много весели
ИМАМЕ СИ ЗЪБЧЕ[/color] Желая на всички озъби ли се здрави и бели зъбета. От няколко дни спането е кошмар. Не може да заспива сама, дори на ръце реве неистово, а след като заспи продължава да реве на сън. Надявям се да се дължи на зъбите и да премине.
Честито да им е на всичките!!!!
Да видим дали пък НГ няма да ни го донесе
А днес имам двоен повод да почерпя - за моя РД и за 8 месеца на Марти

и сигурно ще мине седмица докато се обзаведеме с нов, та незнам дали ще имам друга възможност да се включа и за това: