Подарък Дядо Коледа ще донесе на Май-ското хлапе!

• 11 283
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте майчета и бебоци! Да ви почерпим по случай одъртяването ми

А за довечера и нещо по-така
Малкото слънчице ми направи подарък - и ние сме вече tooth е само е пробило и е като люспичка, но и това е нещо
Лек ден...чао от нас

# 256
  • София
Честит рожден ден Iliana2, да си жива и здрава и много късмет през следващата година!
Криси вече се сърди, когато го слагам седнах в кошарата за игра. Иска прав  Shocked Само, че той не може да се държи сам на краката си и пада.
Виждали ли сте някъде бънджи на стойка - тъй като няма как да го закрепим на вратите ни?

Приятен ден на всички.
И нашата каса на вратите е от плоските и мъжа ми завинти от двете страни над касата по едно по-дълго трупче и на него закачваме бънджито. Малко сложно го обясних, ако те интересува ще го снимам.

# 257
Добро утро!

Честит рожден ден на Илиана и Надя!
Честити 7 месеца на Боцидара!
Честити зъбчета на Никола и Мая!

Аз от купони вече едва се наспивам. Всяка вечер някой се обажда да ни кани някъде. Довечера сме у брат ми. И сега както е занижено присъствието тук, пак успявам да изчета всичко и да разгледам всички снимки.
Следобед вече най-после ще си заведа детето на ортопед!

# 258
  • София
здравейте и от нас,

ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАщИТЕ МАМИ! БЪДЕТЕ МНОГО щАСТЛИВИ С ДЕЦАТА, НАШИТЕ СЪКРОВИщА! МНОГО РАДОСТ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА!

Миа пълзи назад, днес открих това, като раче и като майка си, разбира се. Днес ще изпера кошарката, да видим ще ли я хареса, понеже вече всичко е в играчки у дома и ми писна да събирам наново и наноооооово.  Wink

и въпрос: кърмещите мами, пиете ли вино и по колко си позволявате? Забелязвате ли да пречи на бебетата?

хубав ден! Hug

пс. и пак много хубави снимки, на стоянчо, на максим, пораснаха ей... Party

# 259
Ванилка, отскоро започнах да си пийвам и винце. Не съм забеязала да му влияе нещо. Но то с тези купони , няма как. Но обикновено пия след като го приспа.
http://snimka.bg/album.php?album_id=67756&photo=111  hahaha Ей тази снимка ме разби. А бе какво има толкова под този шезлонг. И ние сме така постоянно и все на тази страна.

# 260
  • София
Здравейте!
С Велизар имахме тежка нощ... Будеше се с рев през час и половина, и НЕ искаше цица  Shocked, укротявах положението с вода.  ooooh! Сега "някои" спят  smile3516, "други" с голяяма чаша кафе се опитват да си държат очите отворени, ама кой как се уреди и за к'во е учил... newsm62 newsm03 smile3507
Влизам спешъли да честитя на двете рожденнички, да са живи и здрави, удовлетворени и щастливи, от късмет и пари да не се оттърват! nbirthday
Тях + месечковците, минали и настоящи искаме да поздравим с една сладка усмивка, прясна, от тази сутрин:

# 261
  • София
честито на зъбчовците, че забравих одеве.

ето едно клипче от нас по темата с коледните шапки Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=ww7F7AuA_dw

# 262
Здравейте - честит празник на рожденничките си и на месечинките!!!
Включвам се да ви кажа нещо което разбрах наскоро - в новогодишната нощ ако можете разбира се приспете бебчо в количката и я сложете в банята там е най шумоизолирано, ако нямате две тоалетни поне да го знаете като вариант да ходите там да успокоявате уплашените душици от бомбандировката навън.
Това е дано съм била полезна.

Май няма да имам време да се включвам пак че ние ще празнуваме в провинцията и ще пътуваме за това от сега да ви пожелая -
НЕЗАбрАВИмО ПОСрЕЩАНЕ НА НОВАТА ЕВрОПЕЙСКА 2007 ГОДИНА

# 263
  • Плевен
Добър ден и от мен!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАДЯ777 И ИЛИЯНА2 И АСЕН КАБРАНСКИ ! МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!  smile3525
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКИТЕ ! И СПЕЦИАЛНО НА НАШАТА ПРИЯТЕЛКА БОЖИДАРА   Two Hearts
ЧЕСТИТО И НА СДОБИЛИТЕ СЕ СЪС ЗЪБКИ БЕБЧЕТА !!!
 People Santa Траяна е все още в неозъбилия се отбор, май малко останахме...., но моите са изникнали в 9-я месец та очаквам нещо подобно и при бебка...
 People Santa Много благодаря за съвета за спасяване от шумотевицата в новогодишната нощ. При нас - както и при Олчето чувам - е Босна и ...., а също така тренират всеки божи ден и особено вечер, но няма свикване с тези гърмежи. Аз по принцип не съм почитател на такъв тип "забавления" и винаги се чудя, що за кеф е това гърмене....единствено заря и от рода ...харесвам, но тъпите пиратки и самоделни бомбички направо ненавиждам (дано не съм обидила някого)
 People Santa Страхотни софри сте спретнали по Коледа, аз не успях да  снимам нашата. Снимките са суперски и много се забавлявах докато ги разглеждах !
 People Santa От вчера съм в отбора на "закланите", то ми и прилича нали е време за коледно заколение  Animal Pig
Имаше и още неща, но като се сетя ще пиша пак...
Чао ! Хубав , слънчев и спорен ден !   madnoel

Последна редакция: пт, 29 дек 2006, 19:13 от lusmar

# 264
Има ме зъбче!newsm44 Първо зъбче!
Мама много се радва на Принцесата си с едно зъбче. Днес се обаждах да се похваля на приятели и роднини. Ох! От кога го чакаме това зъбче! Таткото още не го е видял. Дея го крие и той не сме e да упорства. Но е много, много доволен и щастлив.
Честито на всички месечинки днес!. Да сте здрави и щастливи и много да радвате сърцата на мама и тати!
galiushana и аз много се притеснявам с тази Нова година. Дано всичко мине спокойно и бебоците не се изплашат. Бях решила да ходя с бебека в банята но не се бях сетила за количката. Мислех на ръце да се носим и да се затворим на тихичко докато намалят с гърменето. 
Приятен ден на всички!

# 265
  • София
Здравейте мами и бебоци!
Честит рожден ден на Надя и Илиана. Да за много щастливи и обичани!
Честито и на бебоците, които бяха месечковци тия дни. Аз от трапези, пътуване, оправяне на багаж и т. н. чак сега намерих време да пиша. Поне всичко изчитах, та съм спокойна Whistling
На мамите, които дядо Коледа е пропуснал, пожелавам дядо Мраз да се реваншира с най-хубавите подаръци. Аз не мога да се оплача, за мене имаше подаръче. Laughing
Кабранска и Иги, направо ме комплексирахте с тия красиви трапези Rolling Eyes Те и нашите бяха хубави, ама не ги бях подготвяла аз. Тая година определено го ударих на мързел и ходихме при бабите да ни поглезят. За нова година пак ще сме на гости при едните, аз ще направя нещо за хапване и ще занесем, но поне няма да слагам и вдигам маси.
От Румчо не се оплаквам, слуша си, само дето не спи непробудно през нощта, а снощи промрънка поне три пъти, но без да отваря очи и с малко вода, бутане на биба и пазене на тишина, продължава да спи. Доволна съм, че не ми се налага да го взимам от леглото му, да го кърмя и да се разсънвам Whistling Mr. Green Не знам дали помага това, че му додавам вечер 60-100 мл АМ, но това поне на мен ми действа успокояващо, че дори и да се разплаче, знам, че не е от глад.
Честити зъбчета на новоозъбените! Да са белички и здрави!
По късно ще пусна малко снимков материал да не ни забравите Laughing

# 266
Честито на всички рожденици  bigdance2 Честито на всички месечинки. Да са ни живи, здрави и много весели  smile3510 ИМАМЕ СИ ЗЪБЧЕ[/color] Желая на всички озъби ли се здрави и бели зъбета. От няколко дни спането е кошмар. Не може да заспива сама, дори на ръце реве неистово, а след като заспи продължава да реве на сън. Надявям се да се дължи на зъбите и да премине.

# 267
  • Варна
Ехеееее, много новоозъбили се бебчета!!!  Grinning Честито да им е на всичките!!!!

Май малко останахме неозъбилите се..... а уж Макси е сред батковците  newsm78 Да видим дали пък НГ няма да ни го донесе  Mr. Green

Честито на Надето и Илияна, и на всички месечинковци!!! Много здраве и късмет!!!!

Кабранска, мъж ти днес май беше рожденник, ако се не лъжа. Да ти е жив и здрав, много да те глези и за третото повече да се постарае, че и в розово да се обзаведете  Laughing

# 268
  • София
Момичета много благодаря за хубавите пожелания!  Hug А днес имам двоен повод да почерпя - за моя РД и за 8 месеца на Марти  Grinning
Честито и на другите ни месечинки и специално за нашата Божа  Grinning Hug Heart Eyes
А моя мъж продаде компютъра  Whistling и сигурно ще мине седмица докато се обзаведеме с нов, та незнам дали ще имам друга възможност да се включа и за това:
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!!! Нека новата 2007ма да донесе на всички ви много любов, щастие, късмет и най-вече много радост с малките бебочета!!!
Честит рожден ден и на Кабранска на мъжа и и на Илиана!!!

# 269
  • Перник
Наде ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Само радост и усмивки покрай бебока, а останалото каквото си пожелаеш!

Честито на новоозъбилите се бебоци!

За бънджито:
Виждала съм и закачено с дюбел на тавана. Ние лично свалихме железните скоби и сложихме един войнишки колан през един лост, който имахме в коридора.
Да ви кажа обаче от както малката пролази и я сложих в проходилка повече не искаше да влиза в бънджито. Явно и се струва скучно.

Две предложения за Коледни темички:

Пред коледна елхица, гали мама МАЙската главица!

В Новата година, "влиза" смело МАЙската дружина!

Весело Изкарване на Новата година и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт