Подарък Дядо Коледа ще донесе на Май-ското хлапе!

• 11 283
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро!

Този път черпя капучино и както винаги за некафеджиите чайче .

Днес последен ден ставане рано  Tired и после две седмици отпускаааа, ураааа. Най-накрая ще се посля до по-късно. Утре заминваме за Женевското езеро, там ще дойде и сестра ми и ще празнуваме Коледа. Много се радвам, че поне някои от моето семейство ще е при нас. После ще пусна едно клипче от миналата Коледа, да видите ние как я празнуваме.

Мими, как разбра, че имате алергия? Какви са ви симптомите?

Айде да приготвям ученика.

# 76
  • София
Честит имен ден на всички носещи името Анастасия!!!   bouquet Желаем им много щастие и радост! Сиска празнуваш ли днес?  Hug
Кате винаги ми потичат лигите от предложеното кафенце  Wink   bouquet А Килиан можах да по погледна тук таме на стоп кадър с моя смотан комп   comp03 badcomp hit Браво - голям е сладур!  Hug Ние сме мноооого далече от неговите умения
Ние за Бъдни вечер поканихме родата - ще сме 10 човека та ще има да готвяяяя. Малко ще се сгъчкаме, но много обичам да имаме гости  Grinning От днес ще почна с пазара  и чистенето  clean clean newsm71 newsm55
Кити дано Диманка да се оправи бързо и да нямате повече здравословни проблеми  newsm17 Тази Коледа е по специална, защото е първата с малките съкровища - искренно се надявам да си прекарате хубаво и дано болестите да не успеят да я помрачат!!!
Мими мисля, че тези алергии се надрастват - дано и при вас стане така!
Лек и успешен ден   love001

# 77
Ето така празнуваме Бъдни вечер тук http://katepate.multiply.com/video/item/22. Моля, прескочете Георги и неговите песнички, да не ви заболи главата  Crazy. Той знае по принцип доста песнички, но тогава защо реши да изпее точно това не знам  Thinking

# 78
  Честит имен ден на всички именици! Да сте живи и здрави!!   bouquet

Най-искрено пожелавам на всички болни скорошно оздравяване! Hug

Кате, зещо не ми тръгват клипчетата ти? Гледах само на Надя777 и на Крейзи.

Добре дошли на новите мами и бебенца!   bouquet

# 79
Здравейте и от мен!!!Май снощи съм дала повод за притеснения-относно незакриването на деня....ама като съм патка и си го изтрих писанието/няколко пъти/-накрая реших,че може и без него...... Mr. Green
Първо да честитя празника на всички месечковци и именници/и по-специално на Сиска с чаровната усмивка/-дано от здраве и късмет да не се оттърват Praynig!!!/а,Сиска 79 е Силвия всъщност-но това не пречи пак да почерпи Wink/
Да  пожелая на всички дето ще пътуват нанякъде и няма да са тук по Коледа-весело посрещане на празника и много подаръци!!!
На другите/като мен дето още се моткат и туткат-приятно чистене,готвене и пазаруване/.....И да не забравя да кажа на Ани-не е необходимо да се вманиачаваш с чистенето.......по-добре детето да не живее в стерилна среда/като го казвам имам впредвид,че рано или късно все ще се сблъска и с малко мръсотия-та нека е подготвено/....чисти разумно-без много препарати и гледай повече време да си играеш с Ивко...../аз минавам един път двневно с прахосмукачката и след това с парцала.........най-много веднъж седмично слагам белина,но това е преди да излезем-за да се изветри докато ни няма,но ние сме с гаден под и с килими Crossing Arms/
Крейзи-виждам,(е пак имаш колебания относно захранването/да ти кажа като чета тук и направо почвам да завиждам на непросветените мами-определено им е по-лесен живота Thinking/,та за глутена-аз също го въведох/нали след 6тия месец може/, а и педката каза,че алергията към него е вродена и може 20 години да ги пазим и накрая от едно оваляно в брашно кюфте да се провокира.............та вече дадох и овесени ядки и пшенично нишесте.....Отделно,вчера пак гледах плодовите пюрета-та колкото и да се чудех и маех накрая взех и такива със захар-`щото той Иво и без това не ги ще/ами му ги пробутвам покрай кашата/,та май вече ще спра да се "втелясвам",че като се замисля-че то повече вреди ще ми донесе newsm78.... /в психическа насока/
За клиповете на Катето-мисля,че защото са по-големки...затова не всички успявате да ги видите....и при мен бавно зареждат......но с повече изчакване успявам да ги видя целите..../и  имаше спонтанни реакции от страна на Сами:"Пък тоя Ивчо се е научил да ходи."..... Joy Joy Joy.а за Коледния клип-просто съм изумена-браво на оформителя...и ми стана едно мило като видях бебешкия подарък..... Whistling/........А за болния  и мъж-мога само да и съчуствам,че като знам какво е....както се казва -мъжкото месо боли двойно... Mr. Green
Крейзикити -чакаме новини -как сте?Дано  да се похвалите днес........... Praynig
Хайде-до следобед...като заспят малчовците/сега ще се стягаме да поизлезем,че да ги поуморя/

Последна редакция: пт, 22 дек 2006, 10:58 от Анонимен

# 80
  • София
........А за болния  и мъж-мога само да и съчуствам,че като знам какво е....както се казва -мъжкото месо боли двойно... Mr. Green

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao
Хи хии хи... Кабранска, ще ме умориш с тия лафове... Joy Joy Joy Опасна си...  Heart Eyes
Кате, приеми и от мен съчувствия, че повярвай ми - знам какво е.  ooooh! Рядко се случва но ми държи влага...  Sick А Килиан ме изуми за пореден път - БРАВО, да го нацелуваш от нас с Велизар, жилката сладка! Hug
Дано всички болни бебоци оздравяват, crazykitty, наистина много ви се събра, незнам какво да ти кажа... Освен, да мислиш позитивно, като за последното неприятно преживяване, което ви е писано да изтърпите. Айде, със старата година, да си отидат всички болести за вас...  Praynig
Аз преди малко звънях на педито да ми каже р-тите от изследванията на моя разбойник, и "... пак били на границата...!" - 108 хемоглобин, ще полудея вече и аз...  Close Да наблягаме на месото и да се консултираме с лекар. Ех, как ми идваше да и кажа (на сестрата), че тя има сериозна нужда от консултация, не е истина.  Rage Ами, колкото и да съм от "неФтилясващите-се-дотолкова-мами", все пак не съм, а и не искам да бързам, да му въведа всички меса, досега съм давала само пилешко и една две лъжички пуешко... Мами, давали повече видове, в каква последователност бяха??? Пилешко-пуешко-заешко-телешко...? Моля ви да споделите! Praynig
А относно жълтъка? Аз дадох веднъж и станах пишман, че си мисля, че от него се разхлабихме така преди една седмица и оттогав не смея...  ooooh! ooooh! ooooh!
Отивам да гушкам, че ме ПСУВА моя любим син...  Shocked Shocked Shocked Провиква се от активната: "... Ебееее, дееее, е*ееем!" #Crazy #Crazy #Crazy

# 81
И аз много трудно гледам на Катя клиповете  Rolling Eyes
Кате -Георги прилича на сестра ти  Wink
Олче реда за въвеждане на месата е - заешко,пуешко,телешко,пилешко,свинско!

# 82
  • Велико Търново
Честито на всички месечинки!Да растат много здрави и послушни!  bigdance2 Tada  ura

Честит имен ден на Анастасия на FY!Пожелавам и да е много здрава и да носи радост на мама и тате!  ura

Предадох чинно поздравите на Чемшира и от негово име благодаря! Hug

Крейзикити, Praynigсе Димана съвсем скоро да оздравява и да ти е спокойно на майчиното сърце Hug!

Кате,възползвах се от предложеното кафе,много на място ми дойде.Килиан е просто страхотен!А това с болния мъж е много неприятно изпитвала съм го!

Аз,имен ден празнувам на 02.01-Св.Силвестър папа римски-както казва Жоро,никумо неизвестен имен ден Mr. Green!

Лони,нацелувах Божа от теб!Я ми кажи учавствали ли сте в Горчиво?Благодаря за комплиментите за нея Heart Eyes!

Ани,явно имаме един вкус за чанти видях синьото Гучи-на това викам аз здрава чанта!

Отивам да храня Божа,че рева като за кфалификации на световното Mr. Green!Лек ден на всички!

# 83
Страхотна темичка!!! Браво Олче, отново си се справила отлично!!!

Честито на празнуващите!!!

Ние сега ще излезем малко навън, че от 2 дни не сме и Марти вече полудява - ходи и тропа на вратата на терасата.
Като се прибера ще пиша повече!!

# 84
  • София
Олче моята педка ми ги степенува като най-лесно смилаеми така : пуешко; пилешко; телешко; риба; заешко и след годинката -  свинско.
А това е моят колаж за календарите

За пръв път правя такова нещо и бая се измъчих, но сега се чувствам горда  bowuu Embarassed

# 85
Здравейте от нас, мили МАЙчета Simple Smile
Останах безмълвна след като изгледах напусканите клипчета- КАТЕ, БРАВО на Килиан!!!!!!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked Думи нямам!!!
А баш набора Вели, как така псува бе?!?!?! Какви са тези работи  Sunglasses Нали си е пич!
Олче, досега съм въвела пилешко, пуешко, днес- заешко, а за нова година - телешко Simple Smile
Снощи си хапна 190 гр каша ХИП, лека нощ с ванилия около 8 вечерта, после в 22.30 си пихме АБ и капахме капки, хамнахме 200  Shocked мл АМ и днес двете спахме до 9.33  #Crazy Simple Smile
Татито ни се обади днес, че имаме 3 колета и 2 писма за Стеф от баба, леля и братовчедите в UK, нямам търпение да видя какво са и пратили Simple Smile

Ако сте ни забравили- ето ни и нас, опитах се да ви покажа как ми разтуря елхата всеки ден и се опитва да сложи там нейното гумено пате, ама тя като види фотоапарат, телефон или камера започва да позира, но все пак. Една голяма сополива усмивка от нас, за всички вас:

Лек и усмихнат ден  Hug

# 86
  • София
А баш набора Вели, как така псува бе?!?!?! Какви са тези работи  Sunglasses Нали си е пич!
Олче, досега съм въвела пилешко, пуешко, днес- заешко, а за нова година - телешко Simple Smile

Ами, псува си, като ПИЧ! Crazy Joy hahaha Ето сега и пред баба си, ще се опитам да го снимам на клип за доказателство...  Laughing Аз му викам:"Кажи, БАБА!!!", а той:"Еббба!", "Де*еббба!" и пр.  Shocked Crazy Whistling
 Joy Joy Joy
ДаниСтеф, СТРАХОТНА кукла е тази твоя Стеф! Ама все по - хубава и по - хубава става!  Heart Eyes Да я намачкотиш от мен, баш наборката. Heart Eyes А какво прави малката Карина? Flutter
Наде, МНОГО готин е и твоя колаж! Браво! Супер сладък е Марто, много добре си се справила. Peace
Забравих одеве да честитя на Именниците и месечковците!  bouquet

# 87
  • София
Здравейте мами, в къщи сме. След 10 дневен престой днес решиха, че вече сме за домашно лечение. Престоя в болницата беше доста гаден, а освен това се оказа, че беба има плевмония newsm78. Как и от къде се е заразила не е ясно? Внимавайте мами, не се хваща не слушалки, няма температура, а кашлицата се появи на края. За сега това от нас ,по-късно ще ви чета ,за да се включа по актуалните теми. Много здраве на всички. Heart Eyes

# 88
Здравейте майчета!!!
Много сте продуктивни и с удоволствие ви чета, но стига толкова и мой ред е да драсна някой ред.
Кате - гаджето ни е страхотно подвижно и в лазенето и в плуването има да ни учи така че съм спокойна за физическата подготовка на щерката има кой. Браво!!! А таткото да се оправя по бързо и да помага, че и ти да видиш нещо от отпуската. Така де!
Бързо оздравяване на всички болни и малки и големи!
Това за ЗАСПИВАНЕТО си е гадна работа - и ние така 3 месеца и половина ставах по милион пъти на вечер и след неколкократни заспивания докато я кърмя реших че няма смисъл да се мъча аз а и да не стане някоя беля (заспивайки я да я изпусна я да я притисна нещо) я взех при мене и така. Мъчих се достатъчно и то само защото е по-добре да си спи сама - да ама не. Като не се получава няма смисъл - слагаш в леглото и след 10 мин гвече е будна. Сега пак се буди доста често на час и половина два, но поне аз не ставам. Реших че просто няма спокоен сън и няма смисъл да ходя като таласъм из къщи. Не смея да си мисля и как ще я връщам в креватчето й, но...каквото дойде то само ще си покаже. Мислила съм си един ден докато наблюдавах едни кутрета как все се врат при майка си и като спат спят всички сгушени при нея, търсят топлината й - явно и при (някой) бебета го има това желание за близост. Абе знам ли  това е нашия опит по въпроса  smile3521 smile3522 по принцип по тези въпроси определено няма  smile3554
Simbi и Крейзи кити - пожелавам ви да намерите много сили и да се преборите с тези здравословни проблеми на малчовците и да се заредите с ведрото настроение което лъха от този форум знаейки че ние сме с вас да споделяте смело ние сме на среща. 

# 89
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕННИЦИТЕ!
ЧЕСТИТО И НА МЕСЕЧИНКИТЕ!

Първо да се отчетем, че вчера бяхме на консултация и забравих да пиша – вече тежим 8.300 и сме 68 см. биха ни и АктХиб, но Гоги се държа мъжки. Даже леля му, която беше с нас не разбрала, че са го уболи. На мама мъжа! Днес вече студ, не студ излязохме на дъъъълга разходка с кенгуруто. Но го носеше тати и то за първи път го хванахме да го впрегнем, иначе все с колата се измъква. Ох, колко мрънка, че му се откъснал кръста. Обяснявам му, че девет месеца го носих в мене, сега пак го мъкна и не се оплаквам, а той от една разходка. Ама, мъже, какво да ги правиш….

Крейзи, за заспиването вечер, за щастие все още заспива сам, но през деня е кошмар – по един час приспиване за половин час спане. Но се радвам, че поне вечер сам заспива и спи по цяла нощ.

Олче, аз пък за реда на въвеждане на месата зная, че са в следната последователност: пуешко, пилешко, телешко, заешко. Но по-добре погледни в някоя книга, защото колкото сме във форума, толкова мнения ще има.

Сиска, в Горчиво не сме участвали. По принцип не си падам по публичните изяви. Защо питаш?

ДОБРЕ ДОШЛИ НА СИМБИ И МАЛКАТА ПРИНЦЕСА! БЪРЗО ДА ОЗДРАВЯВА!

От мен за сега толкова. Довечера ще пиша на спокойствие, че тати е на банкет.

Общи условия

Активация на акаунт