The Last Of Us

• 34 662
  • 770
  •   1
Отговори
# 720
Скрит текст:
И какво каза тя на Нора, ''Знам'' ?! Значи тя правилно както и бях писах се е съмнявала и е усещаща какво точно е направил Джоел заради нея. Или си е имала догадки.
Усетих, че нещата отиват към това, понеже
Скрит текст:
по-рано в епизода имаше реч на Дина, от която извода беше - няма значение кой пръв е започнал, ние пазим/отмъщаваме за нашите си.
На мен ми харесаха
Скрит текст:
хората-гъби. Уж сериал за зомбита, ама почти не ги показват.

# 721
  • София
Трейлъра за следващата седмица

https://www.youtube.com/watch?v=c48DD54VOew

# 722
Леле,какво беше това на финала?Джоул жив?

# 723
  • Somewhere far away
Мне. Това е флашбак.

Ouch...

# 724
  • София
На мен много ми хареса епизода, имаше много напрегнати моменти, в които не знаех как ще продължат. Със спорите също е много интересно, Ели беше много добра, безкрупулна, като Джоел и накрая той като се появи 🥹
Като каза, че знае какво е  направил Джоел си мисля, че може би той й е казал в някакъв момент и за това тя не му говореше. Може би сега ще ни върнат в този момент и ще покажат как или поне така се надявам, ще видим…

# 725
След еп. 4 се колебаех дали да продължа да гледам, но не съжалявам. За мен в еп. 5 имаше точно две силни сцени - началото и края. Останалото е пълнеж.
Все още не разбирам каква е идеята зад Белезите. Просто фанатици или има нещо повече?
Вълците кого бранят освен себе си? Има ли възрастни, които не са войници, деца?

След този епизод съм убедена, че Ели знае точно защо Джоел не е допуснал да я направят на лекарство.

# 726
  • София
Ей това ми излезе днес

# 727
Някой е качил в ютюб видео в което с изкуствен интелект е заменил лицата на главните актьори (Педро Паскал и Бела Рамзи) с други актьори които много повече приличат на персонажите от играта. Изглежда страхотно! Актьорите са Кейли Спейни (за Ели) и Николай Костер-Валдау (за Джоел)

https://www.youtube.com/watch?v=UlUlIeKfetU

# 728
Изгледах последния епизод.
Много ми хареса финала.
Браво на Ели. Тъй се прави.
Ред е на следващия.

# 729
  • Sofia
Много емоционален епизод 😭

# 730
Много, много ми хареса. Май пак ще го гледам.

# 731
Шести епизод ли е това?

# 732
  • София
Хареса ми епизода, станаха ясни доста неща. Не разбрах само къде отиваше накрая Ели? Този момент ми се изгуби

# 733
Хареса ми епизода, станаха ясни доста неща. Не разбрах само къде отиваше накрая Ели? Този момент ми се изгуби
Според мен това вече е в Сиатъл, защото в трейлъра за следващия епизод има сцени под такъв пороен дъжд т. е. в "наши дни" според мен...

# 734
За мен това беше абсолютно епизод пълнеж, можеха да отделят 1/3 от епизода, а не целият.

Общи условия

Активация на акаунт