The Last Of Us

• 34 657
  • 770
  •   1
Отговори
# 735
  • Somewhere far away
Дори и пълнеж, беше важен.
Спомените за Джоел са много важни както за нас , така и за Ели. Не можеше без такъв епизод.

# 736
  • София
Насладих се на всяка секунда с Джоел, много ми хареса епизода, а накрая си поревах и даже си го върнах и го изгледах още веднъж. Такава загуба е без него, много силен образ, ще ми остане един от любимите герои като цяло.

# 737
И на мен ми хареса много. Сериите без него не са ми толкова интересни, а лезбо сцените направо ме дразнят, въпреки, че съм много широко скроена и нямам против много сексуални препратки.

# 738
  • София
Класически филър епизод, но такива са важни за всяко едно шоу.
На мен ми хареса много, просто защото имаше много Джоел.
Педро Паскал каква игра само направи, малее. Голям актьор си е! Дано някой ден попадне на точната роля в точния момент, която да му даде шанс и за оскарите...

Да, реално в епизода се разбра всичко и паднаха и моите въпросителни. Ели знае всичко. Но все пак реши да му даде нов шанс, заради това, че за първи път беше откровен с нея.
Но според мен Аби не знае пълната картинка. В смисъл, че живота на Ели (дъщеря му ; бтв: нищо, че не му е кръвна, той си я обичаше като такава) е бил поставен на масата.
Като цяло е страшно сложно да се дискутира тук. Кой прав и кой крив и дали изобщо щеше да има лек (не, нямаше) и дали живота на един човек е по-важен от този на 10 или 20, все тая бройката.
Но рано или късно трябва да го има този словесен сблъсък между Ели и Аби преди да се хванат за гушите.

Сцените с динозавъра и в совалката бяха страхотни, а доколкото съм запознат са сред знаковите и най-обичаните от геймърите.

# 739
Класически филър епизод, но такива са важни за всяко едно шоу.
На мен ми хареса много, просто защото имаше много Джоел.
Педро Паскал каква игра само направи, малее. Голям актьор си е! Дано някой ден попадне на точната роля в точния момент, която да му даде шанс и за оскарите...

Да, реално в епизода се разбра всичко и паднаха и моите въпросителни. Ели знае всичко. Но все пак реши да му даде нов шанс, заради това, че за първи път беше откровен с нея.
Но според мен Аби не знае пълната картинка. В смисъл, че живота на Ели (дъщеря му ; бтв: нищо, че не му е кръвна, той си я обичаше като такава) е бил поставен на масата.
Като цяло е страшно сложно да се дискутира тук. Кой прав и кой крив и дали изобщо щеше да има лек (не, нямаше) и дали живота на един човек е по-важен от този на 10 или 20, все тая бройката.
Но рано или късно трябва да го има този словесен сблъсък между Ели и Аби преди да се хванат за гушите.

Сцените с динозавъра и в совалката бяха страхотни, а доколкото съм запознат са сред знаковите и най-обичаните от геймърите.

+1 Чаках този епизод понеже съм играл играта и исках да видя къде (и изобщо дали) ще направят тези ретроспективни флашбекове както в играта. Там се случва постепенно, Ели си спомня тези моменти с Джоел, докато се минава през различните Сиатъл дни в историята. Тук са решили да сложат всичко на едно място - в един общ епизод и евала! Страхотен епизод!

# 740
Гледах №7, много ми хареса - много екшън, умерено мелодрама и край, който държи в напрежение поне в две посоки. Само не разбрах защо

Скрит текст:
Белезите не убиха Ели. Едва ли са повярвали, че не е Вълк, каква друга да бъде в подобна обстановка? Беше въпрос на секунди да я порнат със сърпоподобното нещо и после да хукнат към селото. Защото е главният герой не е достатъчно обяснение. Grinning Може би съм забравила, но какво беше онова момиченце-белегче, което уж трябваше да потвърди, че Ели не е Вълк?

# 741
  • Варна
Това последния епизод на сезона ли беше? Чакам да свърши сезона и да го гледам наведнъж.

# 742
Не беше последният.

# 743
Аз пък мислех, че са само 7 епизода.....

# 744
Да, наистина е последният, сега проверих. Не очаквах, всичко свърши някак в нищото. От уикипедия:
Скрит текст:
Аби ги приготвя от засада, убива Джеси и държи Ели, Дина и Томи под прицел. Два дни по-рано, Мани събужда Аби, информирайки я, че Исак иска да я види. (автоматичен превод)
И после? Кога след това пак ще гледаме? След година? Или две? Някак е силно нечестно. Разбирам да ни държат в напрежение, но това е все едно да нахапеш парче кекс, да преглътнеш 1-2 хапки и останалата голяма част да ти я грабнат от ръката и да кажат "стига ти толкова". Тъкмо започна да ми харесва след лигавщините и гей сцените от предишните епизоди. Confused Confused Confused

# 745
  • София
Ауу наистина ли това беше финала. Е това взима награда за най- смотан финал 😀

# 746
  • София
Също като в Squid Game, разделили са историята в два сезона. И кога ще чакаме продължението??

Скрит текст:
Джеси убиха ли го??

# 747
  • София
Следващия сезон ще бъде от гледна точка на Аби. Правят го доколкото разбирам защото в играта можеш да играеш и с Аби и с Ели. Доста объркващо беше в последния епизод и е тъпо сега две години да чакаме да навързваме какво гледахме... Амааа

Скрит текст:
Да, уби го Джеси

# 748
  • София
Този сезон беше силно разочароващ Вече не изгарям от търпение чакам следващия сезон, нишката с имунитета на Ели съвсем се загуби.

# 749
Общо взето калпаво завърши, явно е полусезон това.

Общи условия

Активация на акаунт