The Last Of Us

• 34 662
  • 770
  •   1
Отговори
# 750
  • Варна
И аз изгледах сезона.  Интересно ми беше, но края на последният епизод беше тъп. Наистина ли пак ще чакаме две години.

# 751
Не можах да изгледам последния епизод. До средата и приключих.....и със сериала принципно. Честно казано, очаквах повече.

# 752
Първи сезон беше най-добър, просто Педро Паскал е наистина много силно присъствие. Втори сезон беше ок, като изключим последния епизод, дори не го почувствах като последен, а по-скоро предпоследен. Три пъти проверявах дали това е последният епизод от сезона или съм се объркала.

# 753
  • София
Изгледах и аз финала.

Не ми хареса.
В смисъл не е уважителен подобен крещящ клифхенгър!
Така навремето съсипаха Живите мъртви. Феновете ги скъсаха от критики. Но те от това шоу е ясно, че си следват играта и не им пука особено. Сезон 3 ще е финален най-вероятно, така че подобна опасност няма.
Иначе епизода беше интересен и напрегнат, но с този финал се осраха яко. Разбирам сезон 3 да започне есента, но да се чака 2 години след подобен завършек е престъпление. И обида.
Сега ясно е, че Ели ще е добре, но как по дяволите ще го измислят? Аби стреля по нея, а тя е отличен стрелец. Отделно, че Ели е на колко, 2 метра от нея. Няма начин да не я убие. Освен ако целта не е да я рани само, но защо??? Няма логика. Би трябвало да иска смъртта и като отмъщение за приятелите и. Дано да има някакво реалистично обяснение, за да не олекнат.
Разбрах, че сезон 3 ще е от гледната точка на Аби, т.е. Ели и останалите ще са на заден план. Явно така е по играта, защото геймърите в част 2 са имали възможността да играят и с Ели и с Аби като главни/водещи герои.
Дано поне Томи да оцелее. Жалко за Джеси.

Цялостно сезон 2 ми хареса като редови зрител, но доста се свали от нивото на сезон 1.
Смъртта на Джоел я разбирам, пак заради играта. Нямаха полезен ход. Супер тъпо е и загубиха сериозна част от аудиторията си, но и аз да бях продуцент нямаше как да го променя, защото до момента са следвали почти едно към едно играта.

Някак си много набързо ми мина този сезон. Целия сезон стоеше някак си като преходен. Първи сезон си беше класика, всичко беше изпипано почти до перфекционизъм. Тук имаше прекалено много небивалици и кръпки за нивото което те сами са достигнали. А то беше ниво около деветка по десетобалната.
Също така за 7 епизода да дадат само три сцени със създанията (две от които късички) е несериозно. Дори и в най-тегавите сезони и епизоди от Живите мъртви си даваха и зомбитата, като имаше и екшън с тях.
Изобщо не ми пука за Сиатъл и за двете враждуващи фракции. А толкова време отделиха на тях. Обаче така разказаха историята, че изобщо не ми стоеше убедително.

Най-силния епизод беше втория. То е ясно. Хареса ми много и епизода с Джоел, с флашбека.

Надявам се сезон 3 да бъде по-изпипан и цялата история да завърши по един подобаващ начин.

Оценка на сезон 2: 6.5 / 7.0
Цялостна оценка на сериала: 8.0

# 754
  • София
Може би са ползвали широко използвания "туист" във филмите, когато някой стреля и всички си мислят, че е човекът с пистолета, а се оказва, че всъщност него са го застреляли. В случая Дина да се е появила отнякъде и да стреля по Аби?

# 755
  • София
Възможно е да, няма да се учудя. Това би било някакво измъкване от ситуацията.

# 756
  • София
Мисля че Томи я спасява, някъде го мернах май, ама не съм сигурна, гледам да не чета спойлери от играта.

# 757
Сезон 3 ще е финален най-вероятно, така че подобна опасност няма.
Май има.
Цитат
Will The Last of Us Get a Season 4? Showrunner Craig Mazin Says 'There's No Way to Complete This Narrative' in Season 3
https://www.ign.com/articles/will-the-last-of-us-get-a-season-4- … ative-in-season-3

# 758
  • UK
Ама какво говорите, та това последен епизод от сезона ли беше? Тези се подиграват със зрителите.

# 759
И за мен първи сезон беше най-добрия … във всяко едно отношение. Да чакам две години за трети сезон … абсурд Sad

# 760
Изгледах и аз. Много падна нивото от първи сезон. Него го гледах 3 пъти,  този не бих повторила. А ако след 2 години случайно реша да гледам 3ти сезон едва ли ще помня нещо от 2ри. Тази мода с кратки сериали с по няколко серии не я разбирам. Мини сериал с 5 серии е ок, но нещо дето ще чакаш години за продължение и да изцвъкат 7 серии само е тъпо и дразнещо. По-добре да си бяха заснели всичко и да го пуснат на куп 2028 и готово. Повече зрители биха имали, защото сега много от нас ще се откажат 🙄
Май ще си гледам пак 11те сезона на Живите мъртви🫢

# 761
И на мен отвреме навреме ми се иска отново да изгледам Живите мъртви, но твърде много помня всичко, което се случва и ще ми е малко скучно на моменти. Като мине повече време с удоволствие ще го изгледам пак, абсолютно несравним е с другите зомби сериали и филми.

# 762

Май ще си гледам пак 11те сезона на Живите мъртви🫢
Аз сега гледам Живите мъртви, за първи път /не ми завиждайте Satisfied/ Излезна ми като предложение в Макс, как съм го проспала, не знам. И въпреки пълнежа в някои серии, много повече ми хареса. Зарязах Last of us на 3 епизод от сезон 2 и като ви чета как свършва... никак, се чудя какво да гледам след мъртвите, че съм на 10 сезон.

# 763
  • Варна
Живите мъртви ги изтраях до епизода дето хора се разхождаха с разни черва върху тях. Въобще не ми липсваха.

# 764
  • София
"Живите мъртви" ми дойдоха в повече в някакъв момент. Както повечето сериали, в началото имаше доста силни епизоди, след това нещата тотално се извратиха. Не бих си ги причинила пак. Има някакъв % от екранното време, в което може да се издържат гледките на червата и след това става прекалено.

Общи условия

Активация на акаунт