Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои прости идеи за прически за булки, които не включват кок или вдигната коса?
Как мога да се справя с къдравата си коса, която е по-дълга?
Как да избера подходяща дата и място за сватбата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои прости идеи за прически за булки, които не включват кок или вдигната коса?
-
Как мога да се справя с къдравата си коса, която е по-дълга?
-
Как да избера подходяща дата и място за сватбата?
-
Би ли било добра идея да се поставят удължители?
-
Какви са мненията за използването на планери и приложения за сватбена организация?
Също не му се чу гласчето сега като се замисля. Щяхме да имаме и близнаци на няма и 2 години, за съжаление се разболяха и не дойдоха, но със сигурност щяха да са голяма атракция.
На всички го пожелавам от сърце! От опит мога да споделя, че децата се забавляват и вълнуват много на този ден. Не се бях замисляла особено покрай организацията на тържеството и дребни спорове с роднините 🤭😃 колко е важен освен DJ, роклята, гримът разбира се (и т.н и т.н) и фотографа… Не знам при вас как е, но лично аз никога не съм се харесвала как излизам на снимки (сигурно заради леките бузки), мъжа ми също не е много фотогеничен. В началото дори се чудех дали да имаме фото… Толкова се вълнувам сега, когато вече емоциите избледняха и отварям уникалната фото-книга, когато пак и пак гледам снимките… Супер ми е кеф, когато малката ми казва, че съм като принцеса ☺ Препоръчвам ви сватбен фотограф Петър Стайков. Този човек наистина направи “магия”… Най-интересното беше, че дойде на доста отдалечено място, понеже имаше “действие” в двата края на България. Щастлива съм, че попаднах на уникална гримьорка и фотограф, това е! Стискам палци на всички, това са незабравими моменти!
от бебе до тийнейджър с негова си опция за +1, защото е доста готин и очаквам да има такова.