Wednesday-тема 1

• 1 976
  • 20
  •   1
Отговори
Здравейте! Добре дошли в темата на страхотния  сериал "Wednesday". Тук е мястото за мнения, въпроси, промота, трейлъри, полезна информация и всичко останало, свързано със сериала.Приятно коментиране!

# 1
  • София
Добре заварила!
Един от най-любимите ми сериали за годината. Очаквах да вземе и златния глобус, ама го дадоха на политически удобната комедия...
Радвам се, че го подновиха, че напоследък Нетфликс вършат доста дивотии в този аспект... Simple Smile

# 2
Очаквам втори сезон.
Този ми хареса.
Мрачната персона на Wednesday направо ми прави деня.

# 3
Наиситна ли до сега нямаше тема за този сериал? С нетърпение очаквам 2ри сезон. Лошо ли е, че и малката ми дъщеря на 6 също много се зариби на тема Wednesday Simple Smile

# 4
Много хубав сериал. Като дете бях голям фен на семейство Адамс  и като видях сега тази продукция бях любопитна какво са направили. Страхотна работа на Бъртън! Кастът е страхотен, само семейството ми е много странно подбран,  ама това да му е кусура. Джена Ортега - това младо момиче е фантастично, хем героинята й е stone face, хем очите й са толкова експресивни.
Докато гледах сериала си мислех, че това училище ми е много познато, докато не проверих и разбрах, че са снимали в Румъния, а аз съм била в този дворец Grinning

# 5
И аз се зарибих много по сериала. Надявам се да излезе книга, комикс  или аксесоари за Wednesday. То човек, в която и книжарница да отиде все неща за Хари Потър вижда Grinning

# 6
  • Berlin
Четох, че Ксавие май няма да го има във 2ри сезон. Обвиняват го (май основно в Туитър) във връзки с непълнолетни и разни други неща, възползване от славата. Не съм търсила за детайли, но да… Още не е официално от Нетфликс, но като нищо няма да го включат, ако е вярно.

# 7
Аз се надявам Мортиша и Гомез са са там Heart Eyes 

Благодаря за темата!

Скрит текст:

# 8
Ех, тоя Гомез! Страшна скица! Дано да е в следващия сезон.

# 9
Четох, че Ксавие май няма да го има във 2ри сезон. Обвиняват го (май основно в Туитър) във връзки с непълнолетни и разни други неща, възползване от славата. Не съм търсила за детайли, но да… Още не е официално от Нетфликс, но като нищо няма да го включат, ако е вярно.

За съжаление да и аз четох. А пък той най ми допадаше от мъжкия актъорски състав.

# 10
Докато Джена Ортега напълно  направи своята си Уенздей, без дори да ме кара да сравнявам с Кристина Речи. То при родителите не е така, за мен де Grinning
И аз ги видях, ама като гледам само думи и нищо, което да подкрепя истинността на думите. Никоя от американските медии не е реагирала, което е интересно, те си умират за такива неща.

# 11
Изгледах първата част от втори сезон. Доста разочароващо начало. Всичко е по много и едновременно по малко - много пълнеж, много герои, много убийства, малко качествен сюжет, малко развитие на персонажите, а там където има е в негативна посока. Кога ще се научат, че като натъпчеш сумати му и известни актьори това не помага с замазването на очите на хората( над 14 години) за липсата на качеството. Едно от тъпите неща(без  извинение) е изключително малоумното разкритие кой е преследвачът. Енид е още по-досадна  от преди, не разбирам как може да е най-популярният герой сред Уенсдей. Баба е като излязла от Игрите на глада(не се сещам името на героинята), а не от Семейство Адамс.
Първи сезон го изгледах на един дъх, а сега едвам изгледах 4-ите епизода за седмица. Дано втората част да е по-добре.

Липсват някои от актьорите от миналия сезон, най ме е яд за Ксавиер беше ми интересен персонаж.

# 12
  • Berlin
Аз се надявам само да не е учителката по музика лошата, че ще имам дежа ву.😀 Така де, много е очевидно.

# 13
Здравейте, къде мога да гледам онлайн сезон 2 с бг аудио или субтитри Heart Exl

# 14

Общи условия

Активация на акаунт