Пъзели 51

• 26 127
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
Е, Тони, това е приказка, да се видим, да поредим заедно. Heart

# 376
  • София
Ако знаете какво мъчение си причиних, но обещах на детето на една приятелка. Детето го иска в рамка, но не могат да го наредят Simple Smile

# 377
  • Варна
Аз нали редях няколко Clementoni с едноцветен фон (бели кутии, не знам дали има разлика с черните). Уникални парчета са. Препоръчвам нареждане по форма на листи, за да можеш да си вдигаш и въртиш листите, като търсиш по ушета и дупки.

# 378
  • София
Аз нали редях няколко Clementoni с едноцветен фон (бели кутии, не знам дали има разлика с черните). Уникални парчета са. Препоръчвам нареждане по форма на листи, за да можеш да си вдигаш и въртиш листите, като търсиш по ушета и дупки.
Със сигурност ще го разделя и ще се върти яко поне на небето Simple Smile

# 379
  • София
Гибсън 1000, назаем от Мона Лиза, благодаря Heart

# 380
Добро утро, не знам за вас, но аз се размазах. Мисля, че това ми е абсолютен рекорд до момента и не вярвам в скоро време да го надмина. 16 пъзела по 1000 части за януари. За цвят има и 3Х500 + 1 дървен 103, което прави общо 17603 парчета.
Дадох всичко от себе си и сега очаквам резултатите от зимната пъзел олимпиада Smile Там участвам само с 1000 части и умишлено редих основно такива през месеца.
И понеже сега всичко ми лъсва в табличката редени 2023 цената, която съм платила за тези 20 пъзела само за 1 месец е някакъв ужас и за да не ви докарвам кошмари ще ви я спестя Neutral Face

Funny Mice
1000 части
Eurographics

# 381
Приключих го :
Доста по-лесен от очакваното. И толкова приятен, колкото очаквах Simple Smile Все чак Eurographics са едни от любимите ми Heart Eyes

# 382
  • София
Със сигурност ще го разделя и ще се върти яко поне на небето Simple Smile
То небето има нюанси, мен малките светлинки биха ме тормозили Simple Smile

# 383

Вървеше супер лесно, бързо и приятно, без сивия фон:)

# 384
Цялата тазгодишна колекция от кръглите на Равенсбургер

На долния ред двата без поничките за сефте ги виждам.
Мисля си да поизчакам този път с надежда да ги заредят отново тук, дано не сбъркам.

3000-ка на Карън се появи в испанския амазон, но няма нито цена, нито дата все още - https://www.amazon.es/Ravensburger-Puzzle-121-80-17471/dp/B0BHXK … 955-5305555?psc=1

А Unidragon пускат нова серия Quezzle - https://www.kickstarter.com/projects/quezzle/quezzle-space-adven … puzzle-board-game
Доколкото виждам са пак 4х250, но този път са добавили допълнителни елементи, някакви игри и сглобяеми макети и зарчета. Но цената им все още не мога да я преглътна Smile

Изгледах клипчетата на всички от ютюбърското състезание по-подробно. Беше интересно колко различно редят всички. Аз определено най-много се впечатлих от новозеландката, която нарича техниката си "сортирам докато редя". Стана ми любопитно да пробвам някой път. Аз понякога редя по подобен начин хилядарките, но когато бързам все си мисля, че не е подходяща стратегия. А може и да не е така. Ето го видеото ако на някого му е интересно - https://www.youtube.com/watch?v=EklHHofYGW8

# 385
Мен този, който не е кръгъл най-много ми харесва❤️

# 386
  • София
Ели този на Карен ако го видиш наличен давай знак, много ми хареса.

# 387
  • София
Мъчих го, ММ го мъчи - не можахме да изправим снимката, че да я кропнем и затова остана в този си вид Simple Smile Голям зор било да снимаш пъзел, който си има рамка в самата картина (зелената по краищата имам предвид) Grinning

# 388
Аз признавам, че никога не гледам клипчетата, тъй като обикновено имам отворени поне по 15 таба, чакащи да бъдат прочетени/гледани, но сега от любопитство погледнах и си припомних колко исках и аз да си рамкираме една антична карта на света. Случайно да знаете марката и брой парчета на тази? Изглежда доста внушителна.

Днес най-сетне се почувствах прескочила трапа 😁, че пак бяхме повалени от вирус и си взех пъзелите от Highspeed, така че се надявам скоро да покажа нещо.

# 389
  • Русе
На Равенс всички кръгли бих редила Blue Heart
Тони,прекрасен е този пъзел.Така като гледам има много за четене по него. Simple Smile

Аз вчера в момент на лудост си поръчах един 4000-ик на Блубърд картина на Сали Рич.Озон много светкавични,днес вече ме чака в куриер.https://www.ozone.bg/product/pazel-bluebird-ot-4000-chasti-sally-rich-daisys/

Ако на някой му е неоходима информация,да споделя.Вчера писах на Блубърд с въпрос за пъзелите от 3000 и 4000ч.Много бързо ми отговориха,че пъзелите от 4000ч са разделени в два плика по 2000ч,което ме накара смело да поръчам,защото ако не е разделен пъзела ще е мъка.Пъзелите от 3000ч,в Озон и в техния официален сайт пише,че са произведенио въф Франция,да ама не.Отговора беше,че все още не е стартирало производството във Франция,което ме наведе на мисълта,че за сега на пазара са произведени в Полша.Бухтичка,когато е удобно ще ни осветли по въпроса,освен ако не я изпреваря и не поръчам и еди 3000-ик Smile

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 14:02 от Зори

Общи условия

Активация на акаунт