Пъзели 51

• 26 125
  • 759
  •   1
Отговори
# 390
АААА! След 45 мин.внимателно разваляне на бадемовото дърво и подреждане в кутията открих липсващото парче, акуратно подредено на дъното на предишния нареден пъзел. Та след още 45 мин.изваждане и сглобяване - ето резултата:

# 391
Привет! Вие от началото на годината сигурност сте наредили по 10-15 пъзела, а аз цял един 😀. Труден ми беше, хлабава сглобка, оставях за по 2-3 дни, после пак го редях, отново го оставях, но се заинатих да не го прибирам. Ето и резултата:

От тел. не знам как да сложа тези пъзели, с които ще се разделя, затова по-късно ще ги кача от лаптопа.

# 392
  • гр. София
Зори, те от Озон са ти донесли бързо пъзела да не би да се откажеш Joy Моят пъзел с вълци на Блубърд е от 1500части и пише, че е произведен във Франция.
Тони, пъзелът Sherlock Holmes e страхотен. Как ви се видяха зелените букви?
Има един пъзел на Гибсънс, който пак е посветен на Шерлок Холмс, но го няма в Озон. Видях го в миникаталогчето в кутията на Кралицата.
Между другото пъзелът Забавни зайчета пак се е изчерпал.

# 393
  • Русе
Зори, те от Озон са ти донесли бързо пъзела да не би да се откажеш Joy Моят пъзел с вълци на Блубърд е от 1500части и пише, че е произведен във Франция.
Точно същото си помислих и аз вчера,като видях,че два часа след поръчката ми вече имах имейл,че е изпратен Satisfied Аз също имам пъзели произведени във Франция,но разговора беше за големите от 3000 и 40000ч.Досега са произвеждани в Полша,предстои това да се случва фъф Франция.Ще погледна довечера 4000-ка къде е направен. Имам 3000-ик,който е правен в Турция и е с мини чатсти и са матови,като на Магнолия.

# 394
Качвам излишните ми.
Скрит текст:
Номерирала съм ги (доколкото съм могла) в горния десен ъгъл с бяла цифра.
1, 2, 3, 4, 5, 6 по 10
7,8,9 по 7

# 395
  • Русе
Аз искам номер 6

# 396
  • София
Боже, Зорнице, как ще го редиш това?!? Joy Моите нерви никога не биха го издържали, дори не бих си помислила да го купя това чудовище Grinning
Ако намериш и друго на тема Шерлок - казвай, че и аз съм в кюпа (у нас е любима тема за книги и сериали, а сега и за пъзели) Simple Smile В този има за четене, да; даже четенето помага за реденето на ситния текст Wink Да го пращам ли скоропостижно?

Оле, зелените букви бяха малко трудни, но наистина малко - по нюанс на бялото и по щрихираните части от парченцата ги наредих за час и нещо - малко снощи и малко днес. Според мен щяха да са ужас, ако пъзелът беше със стандартни части, но с нестандартните няма как да сбъркаш кое къде принадлежи и според мен това улеснява. А, и не опитвах да наредя надпис, а просто да откриявам едно след друго правилните парченца. Мисля, че ако човек опитва да сглоби всяка буква, тогава ще е доста трудно.

mery_poppins, стискам очите и нищо не поглеждам пък! Един от друг по-грозни си ги събрала... Но ще удържа, защото започвам един тъмен от 1500 части и после ме чака друг тъмен от 2000 Grinning

# 397
Зори, пиши ми на лични. Този и аз много го харесвам и си го редих с удоволствие.
ToniShu, нали моя последния дето се мъчих с него е тъмен, но ти си спец и бързо ще се справиш.
Една закачка-загадка от мен.
Познайте кой пъзел започвам. Не ви питам за колко време предполагате, че ще го наредя, защото това е въпрос с повишена трудност Wink

# 398
  • гр. София
Познат ми е този, но не се сещам Simple Smile Дай жокер Simple Smile

Тони, това е пъзела

Дано се появи в Бг.

Аз си купих този

Има един на Хайе от 2000ч, но сякаш е посветен на сериала с Камбърбач.

# 399
  • София
Много ми харесва Шерлок-а на Гибсън, дано го заредят и у нас.

# 400
# 401
  • София
Тези и двата изглеждат много яки! Оле, кажи после книгата как ти се е сторила, да знам да се харча ли Simple Smile Пък ако се появи Гибсънса, явно ще го правим пътуващ.
Зори, този ми е в Любими, но все други марки намаляват повече и не му идва ред.

Аз съм ужасен физиономист, изобщо няма да се опитвам да отгатвам на Mery загадката Joy

# 402
Зори, аз съм в ступор, това сигурно в 10 плика трябва да ми е разделено, за да мога да го наредя Joy
Иначе признавам забравих да проверя пъзела, сетих се по някое време, но вече бях стигнала до работа. А през цялото време имах усещане, че трябва да изляза по-рано, за да свърша нещо, но уви, не ми дойде на ума какво точно.
Ще се опитам довечера или утре сутринта вече да го потърся.

# 403
Ау, Оля, много як този Гибсънс!
mery_poppins1, трудна ти е загадката Simple Smile Нямам си на идея кой е пъзела, но този лик от парченцето ми напомня на Кевин Костнър Simple Smile

# 404
  • София
Според мен пъзелът на Мери е с Даниел Крейг, следователно този:
https://www.ozone.bg/product/pazel-winning-moves-ot-1000-chasti- … aktyorski-debyut/

Общи условия

Активация на акаунт