Пъзели 51

• 26 115
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Тони да е мислил навреме Simple Smile

Аз съм изненадана от мен, оказва се че имам за 4-5 пъзела за продаване  и всичко останало е ново и за редене чака Simple Smile

# 451
Доминик Дейвисън и Шмидт 1000 части

# 452
Anatolian 1993 части, Joy със седем липси.

# 453
  • гр. София
Аз имам езерото Комо на Едука Simple Smile

Ето ги видрите. Много ми хареса, всяко парченце е на своето място. Благодаря за възможността да го наредя Simple Smile

# 454
Някой да има такива видри за продаване, че коремът ще ме заболи да дам 30 лв + доставка

# 455
  • гр. София
Мери Попинс, той е пътуващ, можеш да се запишеш да го наредиш, ако не държиш, разбира се да го имаш Simple Smile

# 456
Мери Попинс, той е пътуващ, можеш да се запишеш да го наредиш, ако не държиш, разбира се да го имаш Simple Smile

Да, разбрах, че е пътуваш, но аз много бавно редя и не искам да го задържам дълго време. Отделно като ми дойде реда, може точно той да не ми се реди. Аз съм на моменти. По едно време само пилци редях, сега имам от тях 4-5 , които чакат.
интересно ми стана кои са тези известни артисти на този пъзел ( долу в ляво жената, тази танцьорката над нея и мъжа с очилата и ябълката). Много рядко купувам от 500 ч, но този е много забавен

# 457
  • София
След Алисата като видя гъби и ми става зле Grinning Ама тия са много яки!

# 458
Мери, зачовърка ме любопитство с тези малки артисти. Намерих такива карти за игра и на тях е отбелязано, че в долния ъгъл е Джорджия О'киф , а над нея Жосефина Бейкер. За мъжа си мисля, че не е с ябълка, а с череша, но не успях да открия нищо...
 Редакция : Намерих го, но не мога да го разчета

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 22:41 от elfi_f

# 459
elfi_f, вярно че прилича на Жозефина Бекер.
Джорджия О'киф не съм я чувала. Ще прочета в Гугъл. А този с черешата е много загадъчен. Възрастен е и това торта ли е сладолед ли е. Не ми е разбираема подсказката.

Допълвам - второто име е Gutinberg, но първото не мога да прочета
Джорджия О'киф - американска художничка

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 23:14 от mery_poppins1

# 460
Май е Claes Oldenburg - скулптор.
Има скулптори с лъжица с череша и със следолед… но може и да бъркам.

# 461
Май е Claes Oldenburg - скулптор.
Има скулптори с лъжица с череша и със следолед… но може и да бъркам.

Не бъркаш, направо си е той.
Ейййй, браво как ги разгадахте! Ето покрай пъзелите как научих две нови имена от световната култура.

# 462
Аз съм му фен - страшни скулптори има… хем са съвсем разпознаваеми от всеки неща, а в същото време на напълно неочаквани места.
Всеки ден нещо ново научаваме Simple Smile

Иначе ето и от мен.
А как ги снимате толкова добре вашите… моите все са накриво 😂
1000ч

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 00:31 от Purplee

# 463
  • София
Purplee аз снимам като телефона е точно над пъзела хоризонтално и после изрязвам излишното.

# 464
  • Варна
И аз така. Даже се качвам на стол за да снимам от по-високо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт